Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltım 1yumurtali çom az yağlı menemen
1dilim ekmek
3zeytin
Ara sade türk kahvesi
2hurma 10cig fındık 1fincan yeşil cay
Aksam 6kasik etli nohut 3kasik yogurt
Hafta sonu geç kahvaltı yaptığım için ögle yemeği yok
Su 2.5lt spor 10dk eliptik yaptım şimdi leslie yapabilirsem yapıcam yazarım

iyi aksamlar kızlar bugün bahçede çalıştım güneş başıma geçmiş baya sersem gibiydim şimdi de misafirim var rakı koudum ona bana eşlik et dedi bende ayıp olmasın diye 1 bardak suya biraz rakı damlatttım sulu rakı içiyorum :KK14: ama sanırım kalorisi yoktur hiç tadı yok çünkü
Kalorisi olduğunu sanmıyorum kaptanım

İyiyiz canım. Benim günüm iyi geçti. Çocuklara kek yaptım ve hiç yemedim. Kaçamaksız tertemiz bir gün. Bu da bi başarı benim için. Senin nasıldı
Benim de güzel geçiyo, tatlı yaptım ben de ama ben bi çatal baktım tadına 🙈 sahile indik bi saat bisiklet sürdüm gitmiştir heralde bi çatalcığım 😄 iyi yemeden durabilmişsin ben o iradeyi kazanamadım henüz 🙈 Çocuklar kaç yaşındaa? Benim yerime de mıncırda 🥰

Benim de güzel geçiyo, tatlı yaptım ben de ama ben bi çatal baktım tadına 🙈 sahile indik bi saat bisiklet sürdüm gitmiştir heralde bi çatalcığım 😄 iyi yemeden durabilmişsin ben o iradeyi kazanamadım henüz 🙈 Çocuklar kaç yaşındaa? Benim yerime de mıncırda 🥰
Biri 5 biri 2 yaşında kızlarım var. Küçük cadılar. Mıncırırım tatlım sağol.

Bir çatal tatlı az zaten tölere etmişsin çok başarılı bence. Ben yemedim, şu an inanılmaz yüksek bi motivasyonum var onu bozmak istemiyorum. İnşallah hep böyle devam eder.:KK200:

Biri 5 biri 2 yaşında kızlarım var. Küçük cadılar. Mıncırırım tatlım sağol.

Bir çatal tatlı az zaten tölere etmişsin çok başarılı bence. Ben yemedim, şu an inanılmaz yüksek bi motivasyonum var onu bozmak istemiyorum. İnşallah hep böyle devam eder.:KK200:
Ya ne tatlılardır sağlıkla büyüsünler inşallah 💜

Edicek, edicek inandık başarcaz 🥳

Kahvaltım 1yumurtali çom az yağlı menemen
1dilim ekmek
3zeytin
Ara sade türk kahvesi
2hurma 10cig fındık 1fincan yeşil cay
Aksam 6kasik etli nohut 3kasik yogurt
Hafta sonu geç kahvaltı yaptığım için ögle yemeği yok
Su 2.5lt spor 10dk eliptik yaptım şimdi leslie yapabilirsem yapıcam yazarım
10 dk çok az yahu :)) çıktığına değmez biraz daha fazla bekliyoruz senden :))

Tatlılar, tatlı oldukları kadar da muzurlar. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin canım inşallah.
Başarıcaz tabiii
Amiin tüm bekleyenlere inşallah 🌸 tatil dönüşü tedavi başlıyo bakalım uzun olmaz inşallah yolumuz

iyi aksamlar kızlar bugün bahçede çalıştım güneş başıma geçmiş baya sersem gibiydim şimdi de misafirim var rakı koudum ona bana eşlik et dedi bende ayıp olmasın diye 1 bardak suya biraz rakı damlatttım sulu rakı içiyorum :KK14: ama sanırım kalorisi yoktur hiç tadı yok çünkü
Alkoller genelde epey kalorili ama cok azsa sorun olmaz heralde =)

Back
X