Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendini hazır hissettiğinde bence sen de listeye girmelisin canım. biliyorsun o ayrı bir sorumluluk ve daha hızlı veriyorsun. Ben diyete adapte olmakta çok zorlanıyordum, sabah başlıyor öğlen bozuyordum son zamanlarda :) listeye girince her şey kolaylaştı.

Sabah yumurtalı kahvaltı öğlen protein akşam sebze olarak devam ediyorum ben. Arada da bir meyve fındık fıstık ve süt :)
İp atlamaya başladım yeniden ama eskisi gibi manyakça atlamıyorum makul sayılarla gidiyorum. 1000 atladım bugün. Eğer kilo fazla ise ip değil yürüyüş ile başlamak daha iyi olacaktır. Zaman yoksa yürüyüşe evde zumba olabilir :)
Canım şimdi Sezaryen yerim daha yeniyken ve bu kiloyla atlamam ip, hele bi 6lara geleyim sonra inşallah. Bende sabah yumurtalı bi kahvaltı ile başlayım, öğlen ya sebze ya da protein akşam da tam tersi yaparım inşallah. İle başlayınca buraya da girebilirim rahatça evde hiç bi şeye vakit yok. Sen nasılsın iyi misin?

Canım şimdi Sezaryen yerim daha yeniyken ve bu kiloyla atlamam ip, hele bi 6lara geleyim sonra inşallah. Bende sabah yumurtalı bi kahvaltı ile başlayım, öğlen ya sebze ya da protein akşam da tam tersi yaparım inşallah. İle başlayınca buraya da girebilirim rahatça evde hiç bi şeye vakit yok. Sen nasılsın iyi misin?
Geçmiş olsun canım. Ve tebrik ederim :) dediğin gibi sezeryan yeniyken yapmamak en iyisi. Ben de beş hafta önce laporoskopi oldum o nedenle kontrollü atlıyorum. Ağrım başlarsa ara veriyorum şimdik..
biraz sıkıntılı bir süreç geçirdim ama şimdi daha iyiyim. Spor da diyette bana iyi geliyor :) burada da menü paylaşırsan daha kontrollü gidebilirsin. Bir de sen en iyi sporu yapıyorsun, emzirmek :)

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir kadar mozzarella, 5 zeytin, 2 ceviz, domates salatalık biber

Öğlen ; 4 köfte 2 dilim ekmek yeşil salata

Ara ; 1 kivi 10 fındık

Ara; sütlü kahve

Akşam; 1 dilim ekmek, fırında kabak, 1 kase yoğurt

Ara; 1 bardak süt

4 lt su
- toplam 1600 ip atladım, 1 saat tempolu yürüdüm
kardelelen321 kardelelen321

Merhaba kızlar yorgunluktan ölüyorum bir sürü iş yaptım dışarı kaç kere gittim geldim kislik hazırlıklar falan derken baya bittim bu de iki küçük afacanla Allah tan annem var a benim
iyi aksamlar kızlar yarın iş temposu başlıyor bugün kışlık hazırlıklara devam ettik turşu falan kurdum
Ayy aynı dilurim bende de vardı turşu ve tarhana yaptık annemle dolaba bi şeyler koydum falan fala ayaklarım zonkluyo resmen

Bugün hiç sevmedim menümü çok şekerli oldu meyveler falan regli etkisi galiba saldırdım ://
Sabah
Karatay kahvaltı ( cevizim yoktu ) :KK43:(
Öğlen
2 kase yoğurt çorbası
Sonra küçük amasya elması yarım armut
Ara
Nesfit bar :KK43:
Akşam
Yoğurt çorbası
Patlıcan köz
Yeşil elma
Spor 1 saat bisiklet kardelelen321 kardelelen321 bende artık senin gibi yapmaya karar verdim nabız 120 ve üstüne çıkıyor daha çok terliyorum eskiden bir saate rahat gelirken şimdi öldüm

Merhaba kızlar yorgunluktan ölüyorum bir sürü iş yaptım dışarı kaç kere gittim geldim kislik hazırlıklar falan derken baya bittim bu de iki küçük afacanla Allah tan annem var a benim

Ayy aynı dilurim bende de vardı turşu ve tarhana yaptık annemle dolaba bi şeyler koydum falan fala ayaklarım zonkluyo resmen
Ohhh ellerinize sağlık banada annem getiriyor sağolsun

Bugün hiç sevmedim menümü çok şekerli oldu meyveler falan regli etkisi galiba saldırdım ://
Sabah
Öğlen
2 kase yoğurt çorbası
Ara
Akşam
Yoğurt çorbası
Patlıcan köz
Yeşil elma
Spor 1 saat bisiklet kardelelen321 kardelelen321 bende artık senin gibi yapmaya karar verdim nabız 120 ve üstüne çıkıyor daha çok terliyorum eskiden bir saate rahat gelirken şimdi öldüm

Menün fazla şekerli gelse bile bence vücudun ihtiyaç duydu ki yedin. Kaldı ki bar hariç meyve şekeri zaten. Tüm şekerleri karbonhidrata saysan hala kardasın ( sen her ne kadar ekmek tüketmesen de bir meyve bir ekmekle değişim yapabilir )
Bisikleti cardio yapacak şekilde kullanman sana kesinlikle daha fazla fayda sağlayacaktır. Ben koşu bandından indikten sonra terlemem en az yarım saat devam ediyor. Muhtemelen sende de metabolizma hızlandıracak bu tarz kullanım.

Menün fazla şekerli gelse bile bence vücudun ihtiyaç duydu ki yedin. Kaldı ki bar hariç meyve şekeri zaten. Tüm şekerleri karbonhidrata saysan hala kardasın ( sen her ne kadar ekmek tüketmesen de bir meyve bir ekmekle değişim yapabilir )
Bisikleti cardio yapacak şekilde kullanman sana kesinlikle daha fazla fayda sağlayacaktır. Ben koşu bandından indikten sonra terlemem en az yarım saat devam ediyor. Muhtemelen sende de metabolizma hızlandıracak bu tarz kullanım.
Ya evet çok fenaymış bugün bunları yiyince canım sıkıldı eşim söyledi nabzı yükselt diye azıcık terleyen ben hemen ıpıslak oldum :)) nefesim zor yerine geldi o ayrı :))

Ya evet çok fenaymış bugün bunları yiyince canım sıkıldı eşim söyledi nabzı yükselt diye azıcık terleyen ben hemen ıpıslak oldum :)) nefesim zor yerine geldi o ayrı :))
Benim öyle bir hikayem var biliyor musun, aman şimdi kim yürüyecek 1 saat diye 8 dakika hit egzersiz yapayım dedim. İlk denememdi.. 4 dakika yapıyorsun 2 dakika dinleniyorsun 4 dakika daha. İkinci seti zAten yapamadım 4 dakikadan sonra da yere yapıştım :) iki saat yürüsem o kadar zorlanmazdım. Sonra öğrendim ki ileri seviyeymiş. Her hareketi 1 dK değil 30 sn yapmalıymışım başlangıç için :)

Aynen öyle.. valla olsam 50 kilo, doyduktan sonra da yemeye devam ederim. çünkü en sevdiğim dürüm :) normalde öğlen yemeği olarak tercih ediyorum ben bunu. Ama dün eşim geç saatte yapıp yedi ben baktığım. sabah bunu yemek için uyandım resmen öğleni bekleyemedim :)
Ay kıyamam ben sana

Sabah
Öğlen
2 kase yoğurt çorbası
Ara
Akşam
Yoğurt çorbası
Patlıcan köz
Yeşil elma
Cardio mu canım. Evet çok terletiyor. Ve normalden 6 kat daha fazla etki ediyormuş.

Back
X