- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #313.081
Teşekkürler canım önümüzdeki günler sana da iyi gelecek ve Cuma günü senden de güzel bir eksi gelecek bence.vaovv vaovvv süpper ötesi kesinlikle gece gündüz koşmam lazım sevgili rakibem
Teşekkür ederim canım. Evet çok kilo alıp verdiğim için hangi kilolarda vucudum nasıl tepki veriyor az çok biliyorum. 75 e kadar önüm açıktı öyle de görünüyor. Aslında sporu istediğimden daha çok yaptım hafta sonu ama hafta içi çok yapamam diye yüklendim o kadar. Yalnız ip atlamak bana inanılmaz yarıyor. Bir önceki kilo verişimde de böyleydi şimdi de böyle..Waaaaooooooooovvvvvvv. Müthiş harika şahane ne diyeceğimi bilemedim. 1,3 gitmiş hafta sonu. Bunca spor ve disiplinli ilerleyişin mükafatını bedenin vermiş. Bir de şunu gördüm kendini çok iyi tanıyorsun ve ona göre davranıyorsun. Helal olsun. İdolümsün
bir de bu kiloları tedavilerle hızlı aldım ya. Direnç kiloları kırıldıkça bir alt dirence daha kolay ulaşacağım gibi geliyor bana. Çünkü her tedavide bir üst direnç kilosuna gittim, göz açıp kapayana kadar oldu. Dönüşü de hızlı olur umarım. Yaşayıp göreceğiz.