Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vaovv vaovvv süpper ötesi kesinlikle gece gündüz koşmam lazım sevgili rakibem
Teşekkürler canım önümüzdeki günler sana da iyi gelecek ve Cuma günü senden de güzel bir eksi gelecek bence.

Waaaaooooooooovvvvvvv. Müthiş harika şahane ne diyeceğimi bilemedim. 1,3 gitmiş hafta sonu. Bunca spor ve disiplinli ilerleyişin mükafatını bedenin vermiş. Bir de şunu gördüm kendini çok iyi tanıyorsun ve ona göre davranıyorsun. Helal olsun. İdolümsün
Teşekkür ederim canım. Evet çok kilo alıp verdiğim için hangi kilolarda vucudum nasıl tepki veriyor az çok biliyorum. 75 e kadar önüm açıktı öyle de görünüyor. Aslında sporu istediğimden daha çok yaptım hafta sonu ama hafta içi çok yapamam diye yüklendim o kadar. Yalnız ip atlamak bana inanılmaz yarıyor. Bir önceki kilo verişimde de böyleydi şimdi de böyle..
bir de bu kiloları tedavilerle hızlı aldım ya. Direnç kiloları kırıldıkça bir alt dirence daha kolay ulaşacağım gibi geliyor bana. Çünkü her tedavide bir üst direnç kilosuna gittim, göz açıp kapayana kadar oldu. Dönüşü de hızlı olur umarım. Yaşayıp göreceğiz.

5 dk trambolinde zıpladım, 1005 adım trambolinde koştum, 75 mekik çektim. ilerleyen saatlerdeki planımda pilates yapmak yine yazarım 😄 kardelelen321 kardelelen321
Güne iyi başlamışsın canım. Ben kahvaltı ettim öyle miskin miskin oturuyorum. Ağrım olduğu için bugun spor düşünmüyorum şimdilik. Ama belki ilerleyen saatlerde orta tempolu bir yürüyüş olabilir.

Güne iyi başlamışsın canım. Ben kahvaltı ettim öyle miskin miskin oturuyorum. Ağrım olduğu için bugun spor düşünmüyorum şimdilik. Ama belki ilerleyen saatlerde orta tempolu bir yürüyüş olabilir.
Bugün elime bi defter aldım kendime maddeler yazdım. Şimdiki hırsım saatler ilerledikçe bitmezse iyi de devam etcem bakalım 🙈 sen dinlen bence de fıtık ağrısı pis oluyo hemen geçer inşallah 🌸 aynen ağrın sızın olmazsa bi yürüyüş yapsan yeter maşallahın var çok iyi gidiyosun 😍 aynı hırstan bana da inşallah

Bugün elime bi defter aldım kendime maddeler yazdım. Şimdiki hırsım saatler ilerledikçe bitmezse iyi de devam etcem bakalım 🙈 sen dinlen bence de fıtık ağrısı pis oluyo hemen geçer inşallah 🌸 aynen ağrın sızın olmazsa bi yürüyüş yapsan yeter maşallahın var çok iyi gidiyosun 😍 aynı hırstan bana da inşallah
Diyet yaparken fenayım.. diyet bitince de fenayım. Bende her şey aşırı :) hızlı alıp hızlı veriyorum. Ama alırken olan bence şımarıklık.. nasılsa yine veririm diye yaşadığın gereksiz bir özgüven. Son seferinde bunu kırdım sandım, uzun bir süre de dengeledim öyle gitti. Ama yeni mazeretim hormon ilaçlarının iştahımı açması oldu. Hayat devam ettikçe yeni nedenler/ bahaneler hep var, onlar karşısında başarılı olduğumuzda kilo sorununuz kalmayacak bence. Umarım bir sonraki tedavide ne yapmamam gerektiğini öğrenmişimdir :)

Diyet yaparken fenayım.. diyet bitince de fenayım. Bende her şey aşırı :) hızlı alıp hızlı veriyorum. Ama alırken olan bence şımarıklık.. nasılsa yine veririm diye yaşadığın gereksiz bir özgüven. Son seferinde bunu kırdım sandım, uzun bir süre de dengeledim öyle gitti. Ama yeni mazeretim hormon ilaçlarının iştahımı açması oldu. Hayat devam ettikçe yeni nedenler/ bahaneler hep var, onlar karşısında başarılı olduğumuzda kilo sorununuz kalmayacak bence. Umarım bir sonraki tedavide ne yapmamam gerektiğini öğrenmişimdir :)
Hep bişeye sığınıyoruz işte ben de bazen nasılsa hamile kaldığımda alcam hiç uğraşmıyım tek seferde veririm bahanesine gidiyorum, sonra diyorum 5 kiloyu veremiyosun 15-20 kiloyu nasıl verceksin kendine gel 😄 ben çok hırssız bi insanım ya şimdi böyle bi hevese geliyorum sonra amaan benden değerli mi diye boşveriyorum herşeyi. Anneciğimin mirası 🙈 senden değerli değil çabala baktın olmuyo denedim dersin diyerek büyüttü, şimdi de denemiş gibi yapıp sıyrılasım geliyo herşeyden 😄

Canım çok iyi yapmışsın. Bu davranış ne kadar kararlı olduğunu gösterir. Çok hırslı olmak geremiyo canım çok istemek yeterli. Çok istersen disiplinli ve istikrarlı olursan zaten herşey istediğin gibi olur. Bu yalnızca kilo verirken değil her zaman böyle. Bence o defteri alarak sen başaracağını kanıtladın. Bizler de yanındayız. Başaracaksın.

Canım çok iyi yapmışsın. Bu davranış ne kadar kararlı olduğunu gösterir. Çok hırslı olmak geremiyo canım çok istemek yeterli. Çok istersen disiplinli ve istikrarlı olursan zaten herşey istediğin gibi olur. Bu yalnızca kilo verirken değil her zaman böyle. Bence o defteri alarak sen başaracağını kanıtladın. Bizler de yanındayız. Başaracaksın.
Hep birlikte başarırız, koruma döneminde de çiçek gibi kalırız, bida hiiiç kilo almayız umarıımm 🌸 bakalım gün sonunda tüm maddelerimi bitirebilecek miyiim 3ü gitti kaldı 5 😄

hoşbulduk canım
Tekrar Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte güzel kilolar vericez birbirimize destek olarak. Hedefin ne?
ilk bebeğimde ilk aydan hamile kalmıştım bunda da öyle olur diye hayal ediyorum tabi nasip kısmet
eğer ilk aydan olursa ekimde hamile kalırım o zamana kadar 64 olmak istiyorum.
hamile kalınca diyetisyene gidecem nasıl beslenmem gerek ona göre devam edecem canım
Hoşgeldin canım
Burada beraber de diyet de koruma da yapabiliriz.. istediğin kiloya gelip onu koruyacağın günler gelmiştir umarım :)
ben aslında 60 olmak istiyorum biraz göbek ve kalça var vermek istiyorum ama bu sene bir türlü veremedim haziranda diyetisyene başladım 2 ay gittim yok 100 gram bile veremedim umudum kırıldı bıraktım
ben diyetime yüzde doksan sadığım ama spor yok çalıştığım için akşam yaparım diyorum akşam olunca ev işi çocuk derken sonraki güne atıyorum

Cardio mu canım. Evet çok terletiyor. Ve normalden 6 kat daha fazla etki ediyormuş.
Aynen canım artık devamlı öyle yapacağım kalçam ağrıdı mesela iki aydır bisiklete biniyorum ama şimdi mi ağrıdı demek ilk defa bu kadar çalıştı :))

Waaaaooooooooovvvvvvv. Müthiş harika şahane ne diyeceğimi bilemedim. 1,3 gitmiş hafta sonu. Bunca spor ve disiplinli ilerleyişin mükafatını bedenin vermiş. Bir de şunu gördüm kendini çok iyi tanıyorsun ve ona göre davranıyorsun. Helal olsun. İdolümsün
Aynı şeyi ben diyecektim resmen kendi kendini in doktoru olmuş ne olur ne olmaz biliyor tebrik ederimmm valla ahanda bana yetiştinnnnnn :KK47::KK47::KK47::KK47:

Hep bişeye sığınıyoruz işte ben de bazen nasılsa hamile kaldığımda alcam hiç uğraşmıyım tek seferde veririm bahanesine gidiyorum, sonra diyorum 5 kiloyu veremiyosun 15-20 kiloyu nasıl verceksin kendine gel 😄 ben çok hırssız bi insanım ya şimdi böyle bi hevese geliyorum sonra amaan benden değerli mi diye boşveriyorum herşeyi. Anneciğimin mirası 🙈 senden değerli değil çabala baktın olmuyo denedim dersin diyerek büyüttü, şimdi de denemiş gibi yapıp sıyrılasım geliyo herşeyden 😄
Denemiş gibi yapmak iyi taktikmiş. Ama bunu kendinden saklayamadığın için denemediğini içinde biliyorsun. Bir önceki kilo verişim benim de hamile kalmak içindi şimdi hamilelik kilosu verme derdinde olmam lazımdı. Araya bir de hamile kalma çalışması kilosu ekledim :)

Back
X