- Konu Sahibi Cherry Mom
- #313.421
canım ilk hedefim 65
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım son çıkan karar defterine göre hedef kilon ez az 64 olabilir 65 olamazcanım ilk hedefim 65
tatlım 1 kg gitmiş daha ne kadar bekliyordun?Kızlar kilom 56.3
Pek bı azalma olmamış yaa
bu arada son kararlara göre seninde hedef kilon 52 olmak zorunda daha yukarısı olmuyor tatlımKızlar kilom 56.3
Pek bı azalma olmamış yaa
Ben bu hafta için demiştim Kaptanimtatlım 1 kg gitmiş daha ne kadar bekliyordun?
Olsun Kaptanim zaten asıl hedef 53 altıbu arada son kararlara göre seninde hedef kilon 52 olmak zorunda daha yukarısı olmuyor tatlım
4 ay değil tatlım haftada 1 kg 4 haftadaBen bu hafta için demiştim Kaptanim
Böyle giderse 4 ayda inş hedefime ulaşırım
canım ben zor kilo veriyorum hedefimi 64 olarak koysam şimdilik olur mucanım senin hedef kg kaçtı acaba
Nasıl yaa anlamadım4 ay değil tatlım haftada 1 kg 4 haftada![]()
![]()
Bence gayet iyi canım ödemi de düşünürsek. Bu hafta ödem gidecektir gelecek hafta çok daha iyi sonuçlar alacaksın benceGünaydın bende şaka gibi bir durum yaşıyorum regli hala bitmedi sinir olmaya başladım devamlıda karnım ağrıyor hurmadan mı acaba
Neyse oğlanla yürüdük geldik öyle tartıldım :))
(75.2/74.2/1/%1.33
İnş ama canım sıkıldı hiç anlayamadım hurma etkisini boşa mı yaptım bilmem :)Bence gayet iyi canım ödemi de düşünürsek. Bu hafta ödem gidecektir gelecek hafta çok daha iyi sonuçlar alacaksın bence