• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Bugün geç kalktım kahvaltıyı öğlen yaptım
2 dilim ekmek
Yarım gözleme
1 yumurta tavada
1 kiprit kutusu peynir
5 6 zeytin
1 tabak tarhana çorbası
Domates salatalık
Kahvaltıda dışardaydık ondan bu kadar coştum
Ara öğün kahve
Akşam 2 köfte
1 parça bonfile
Salata
1 dilim ekmek
Su 3 litre
Spor yok
İyiki geç kalkmışın canım ya erken kalksaydın :KK70:oku oku bitmedi menü :)))

kardelelen321 kardelelen321 5000 ip atladım canım. Şimdi bu neden manyak manyak ip atlıyor dersen Pazartesi 76 lı bir şeyler görmek istediğim için :) Pazartesi ödem atıcı bir şeyler başlanayı düşünüyorum tartı iç açıcı olmazsa.. toplayabildiğim kadar spor ödemi de toplayayım hepsini tek seferde atarım :) Cuma hedefim 75.. hatta o benim direnç kilom olduğu için 74,9 olsam daha iyi :)
Yav denizim 5000 ip nasıl atlanır. Maaşallah süpersin

Yav denizim 5000 ip nasıl atlanır. Maaşallah süpersin
En son Pazartesi atlamıştım. Salı- Cumartesi arası her gün için bin atlayayım dedim.. başlarken böyle değildi düşüncem ama atladıkça devamı geldi çünkü dizi izleyerek yaptım. Zor oldu tabiki ama yine de keyifliydi :) yarın dikişlerimde ağrı olmazsa devam ederim, ağrım olursa yarın dinlenir Pazartesi atlarım bir daha..

Bugün 50 dk bölgesel egzersiz yaptım başka nişey yapamadım. Yarın daha iyi olmasını umuyorum
Her gün sporun gündeminde olması çok iyi canım. Dediğin gibi yarın daha iyi olursun yeter ki spordan uzaklaşma.. kiloya nasıl etki eder bilmiyorum ama bana çok iyi geldi bugünkü aktivite.

Canım
Menüdeki ekmek sayısı çok gibi geldi bana.. hatta öğlen sadece ekmek salata olmuş. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek dönüşümünde var. Bir de bu ekmekler beyaz mı kepekli mi?
Emzirdigim için fazla da kesmedim bide normalde ekmek çok yiyen biriyim

Günaydın kızlar
Az önce tartildim 55.9 kg görünce koştur kkoşturkostur TLF alıp foto çekip sizinle paylaşmak istedim. Tekrar tartilinca 56.1
Bir daha tartıtildim,bir daha tartildim ve hayal kırıklığı 56.1 sabah sabah 2'si1 arada yasadim.neyse 55 az kaldi. İp atlamayı tavsiye ediyorum kızlar gerçekten çok etkili

günaydın arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yeniden sizinleyim, ama sizler benimle misiniz? toplight toplight nasıl yapacağız. bu arada durumlar düzeldi, ailelerle alakalı sorunlar vardı, ne yazık ki en son 75,4 gören ben bu sabah 77 gördüm. düzensiz yemenin sonucu... tekrar katılabilir miyim aranıza?

Günaydın kızlar
Az önce tartildim 55.9 kg görünce koştur kkoşturkostur TLF alıp foto çekip sizinle paylaşmak istedim. Tekrar tartilinca 56.1
Bir daha tartıtildim,bir daha tartildim ve hayal kırıklığı 56.1 sabah sabah 2'si1 arada yasadim.neyse 55 az kaldi. İp atlamayı tavsiye ediyorum kızlar gerçekten çok etkili
Bugun bir göründü kayboldu ama yarın kesin senindir 55 li kilolar bence :)

günaydın arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yeniden sizinleyim, ama sizler benimle misiniz? toplight toplight nasıl yapacağız. bu arada durumlar düzeldi, ailelerle alakalı sorunlar vardı, ne yazık ki en son 75,4 gören ben bu sabah 77 gördüm. düzensiz yemenin sonucu... tekrar katılabilir miyim aranıza?
Holgeldin canım
Umarım bir an önce diyet için motive olur istediğin kiloya gelirsin :)

Aramızdasın zaten canım ama sanırım fazla katılım göstermediğin için listeye giremedin. düzenli katılım gösterirsen belki haftaya girersin listeye. Bu şekilde kaldığın yerden devam. Nasıl oldu bebeğin bu arada

Back
X