• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de sabah 75,9 dum. Ucundan kenarından göründü 75.. şu an tüm gün spor yapasım var 75’i hızlıca kırmak için :) bunu geride bırakıp iki hafta içinde 72 olmak istiyorum. Böylece diyetisyene de 7 kilo kalmış olacak. Eşim de 10 kg ver diyetisyenle zAten tedavide 3 kg alıyorum diyorsun 3 kg düşük başla diyor. Bence çok haklı.. ama benim kardeş pastacı ben gitmeden istek listem ulaşıyor ona.. yapacaklarını yemek, iki kadeh bir şeyler içmek de istiyorum. Gittiğimde ve 65 olduğumdaki ruh halime göre hareket edeceğim artık :)

evet canım saat 8.30 da ders başlıyor
Of of :( maşallah bütün Ankara'yı o servis çekiyor galiba merkez dışında bir yerde değil oturduğunuz yer yani pes.. bu servis sıkıntısı eğitimin en büyük problemi ezelden beri var ben öğrenciyken de vardı hala var inş çözersiniz

Of of :KK43: maşallah bütün Ankara'yı o servis çekiyor galiba merkez dışında bir yerde değil oturduğunuz yer yani pes.. bu servis sıkıntısı eğitimin en büyük problemi ezelden beri var ben öğrenciyken de vardı hala var inş çözersiniz
yok canım ankarayı dolaşmıyor 7,20 deokula bırakıp başka okula swervise gidiyormuş
çocuk 1 saatten fazla okulda beklyor

yok canım ankarayı dolaşmıyor 7,20 deokula bırakıp başka okula swervise gidiyormuş
Normalde bunu okulun çözmesi gerekir. servis şirketi başka servis çekmek için çocuğu erken alamaz ve de almamalı bence.. umarım çözülür kaptanım.

Günaydın herkese
Ben bu sabah pek iyi değilim. Çok kötü rüyalar gördüm ve çok etkilendim. Bu sabah tartıda 89,5 gördüm ona bile sevinemedim.
genelde kötü rüyayı iyiye yorarız inş iyi şeyler olur canım
Cumaya kadar hedefine ulaşırsın umarım canım. Yeterince zaman var bence.
inş canım bende şu 65 den aşağı düşsem çok sevinicem
çocuğun okulda 1 saat beklemesi kötü allah herkese kolaylık versin. benim oğlumu da sabah güvenliğe bırakıyor babası 10-15 dakika bekliyor servisi akşamda güvenlik alıyor. 10-15 dakika sonra ben güvenlikten alıyorum. aklımız çocukta kalıyor

Ben de sabah 75,9 dum. Ucundan kenarından göründü 75.. şu an tüm gün spor yapasım var 75’i hızlıca kırmak için :) bunu geride bırakıp iki hafta içinde 72 olmak istiyorum. Böylece diyetisyene de 7 kilo kalmış olacak. Eşim de 10 kg ver diyetisyenle zAten tedavide 3 kg alıyorum diyorsun 3 kg düşük başla diyor. Bence çok haklı.. ama benim kardeş pastacı ben gitmeden istek listem ulaşıyor ona.. yapacaklarını yemek, iki kadeh bir şeyler içmek de istiyorum. Gittiğimde ve 65 olduğumdaki ruh halime göre hareket edeceğim artık :)
Süpersin canım. Ben de senin adına çok sevindim. 75i çok kolay kıracaksın bence

genelde kötü rüyayı iyiye yorarız inş iyi şeyler olur canım

inş canım bende şu 65 den aşağı düşsem çok sevinicem

çocuğun okulda 1 saat beklemesi kötü allah herkese kolaylık versin. benim oğlumu da sabah güvenliğe bırakıyor babası 10-15 dakika bekliyor servisi akşamda güvenlik alıyor. 10-15 dakika sonra ben güvenlikten alıyorum. aklımız çocukta kalıyor
Sağolasın canım. 1 rüya bile insanın psikolojisini bozabiliyo. Yeni yeni kendime geliyorum. Sabahleyin eşimle biraz atıştık ona yordum zaten geldi geçti 😊

Oy canım çok sağol kafamdaki çoğu şeyi yazmışsın :KK36:
Yazını okuyunca hemen bir anason Melisa çayı yaptım sonra yok yaaa niye sadece ben içiyormuşum asıl canavar o dedim onada yaptımm:))) sağolasn evde vardı ama işte insanın içmek aklına gelmiyor...
Çocuğum evet çok bağımlı bana öyle ki kucağımda sarılmış vaziyette otururken bile ağlayıp anne seni istiyorum diye daha çok sarılıyor ://// babasıyla dışarda durur ama evde yine hep beni ister sen gittt diye babasına hep bağırır isteemz odasına bile almaz bir tek beni alır kapıyı hemenn kapatır durum çok vahim :KK43:
Arkadaş evet lazım burası o açıdan çok zengin bir yer büyük bir lojman düşün ve her iki apartman arası park biz sabahtan akşama kadar o park senin bu park benim gezeriz bir iki arkadaş çıkar ama yaşından dolayı herhalde ne oyuncak paylaşıyor nede doğru düzgün oynuyor iki dkka oynayıp sonra saldırıyor çocuğa :KK43: o yüzden bu işi de beceremiyoruz. Oyun hamuru bir kere verdim ağzına arttı daha hala vermedim .. LEGO oynar ama işte o da iki saniye.. valla tek umudum kreş orda biraz benden kopar arkadaş kavramını anlar
Diye umuyorum
Onlar melek ne canavarı😍4 yaşlarında bu oğlan çok sinirli ve inatçı çişe zor alıştırdım ama yemek yedirmwkte dahada zorlanıyorum diyerek psikolojik danışmana gittik küçükken birkaç soru sordu resim çizdirdi sonra bana dedi ki çocuğunuzda bir sorun yok Sizinle görüşelim😒 onun çocuk olduğunu ne kadar tahammülsüzleştiğim i gösterdi bana. Ilk çorbasını kreşde içti diyebilirim biraz sabır lazım ilginizi başka yerlere yönlendirin bence

günaydınlarrrr

bizim çok kötü idi sabah 6,30 da servis geldi çocuğu indirin diye bende indirmem dedim onu okula götürdüm okulun parasını peşin verdim servis sözleşmesi imzaladım ama zarara da girsem iptal edceğim bakalım ne olacak
Kaptanım yalnız değilsin. Bugün 5 buçukta kalktım 6.15 de çocuğu servise indirdim ama Servis 6.45 te geldi. Okul 8.20 de başlıyor çocuk o saate kadar dolaşıyor düşün. sabah garajın önünde Başka araba olduğu için babası götüremedi. bunlar ilk günler oturana kadar servis güzergahı oturana kadar bu şekilde ama daha sonra daha geç gidiyor . Geçen sene öyle olmuştu tabi sizin daha farklı bir saat önceden okula gitmek çok gereksiz Yazık çocuğa
Bol bol itiraz edin elbet düzeltirler. özel okulamı verdin

Sağolasın canım. 1 rüya bile insanın psikolojisini bozabiliyo. Yeni yeni kendime geliyorum. Sabahleyin eşimle biraz atıştık ona yordum zaten geldi geçti 😊
Hayır olsun canım hayra yoralım
Ama kilona da sevin yani bak doğru yoldasın demek maşallah

Seni motive edecek rakamlara çabuk ulaşıyorsun ne güzel Darısı Başıma inşallah

Back
X