- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.401
Teşekkürler canım. Ufak hedeflerle büyük bir sonuç alacağım :)dennisgo tebrikler canım mükemmel gidiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım. Ufak hedeflerle büyük bir sonuç alacağım :)dennisgo tebrikler canım mükemmel gidiyorsun
Sağol cnm umarım üstesinden gelirim .Yardımcı arkadaşların görevleri hayırlı olsun
Canım bu hafta fazla yürüyüş yapamadım 7-8 ninde kalınca bildirmedim çünkü hoşuma gitmedi bu durumEki Görüntüle 2307226
Arkadaşlar bu hafta spor listesi bu şekilde. Eksiklerim görmediklerim olabilir kusuruma bakmayın.toplight kaptanım yürüyüşlerini bildirmedin bu hafta.
Bu listeye göre
1.@dennisgo 2235 puan
2.@pawlover 1192 puan
3.@Nefesimm02 994 puan
Tebrikler kızlarr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam o halde en az 900 gr hedef koyuyorum kendime sen kaç diyorsun. Sende şu79 78 gitgelinden kurtul artık.üstelij benim bu hafta çok tehlikeli bi doğum günü etkinliğim var böylece tutarım belki kendimi.
bu hafta niyetim direk 77 yi görmek bugün dikkat edemedim ama yarın itibariyle sıkı başlayıp direk 77.9 da olsa o rakam görülecek biran önce iyileşip spora da abanacağım bugün hasta hasta 5 bin adım ve 30 dk pilates yaptımEvet ya kaptanım 79 da çok takıldın eğer iyileşirsen bu hafta saldır :))toplight
Günaydın kuzummmGünaydın herkeseeee![]()
![]()
Kesinlikle :)Teşekkürler canım. Ufak hedeflerle büyük bir sonuç alacağım :)
Biz hepimiz burada desteğiz birbirimize eminimki üstesinden gelirsin:)Sağol cnm umarım üstesinden gelirim .
Teşekkürler canım.. neyse ki buradayım ve gerçekten bana çok iyi geliyor böyle kilo vermek :) beşincilik bize yetmez birinci de olacağız yakında..Günaydınlar ❤
5. olmuşuz cok sevindim insallah daha güzel derecelerimiz de olur önümüzdeki haftalarda
dennisgo canım sana da kocaman tebrikler yine müthiş kilo vermişsin ve 3. olmuşsun
![]()
Teşekkürler canım. Asıl ben seni tebrik ederim, neler neler reddettin tatilde ve eksi gelmeyi başardın.
Teşekkürler canım kesinlikle takımda olmak bir sorumluluk hissettiriyor ve daha fazla kilo verdiriyor..Günaydın kızlar @dennisg tebrikler canım
İnsan burada kendini sorumluluk altında hissediyor bu çok güzel
Dünkü menüm
Sabah 2 tam buğday ekmek tost bir yumurta
10.30 da hastanede bir ısırık simit
Öğlen bir kase aşure
Akşam 2 servis kaşığı kavurma 3 yk kaşığı pirinç pilavı bol salata 2 bardak ayran
Sonra tekrar aşure ve tatlı ikram ettiler yemedim
Dün ağır oldu mu bilmem yorumlarınızı bekliyorum bugünü biraz daha hafif geçirecem pazartesiye daha hafif girecem
Selam canım afiyet olsun :)Selam kızlar ;
Sabah aç karna sporu dün çok sevmiştim devam ettirmeyi düşünüyordum ama başaramadım bu sabah.. yarın umarım yapacağım :)
Dondurmayı pas geçip iki gün protein diyeti yapacaktım ama tost beni yoldan çıkardı sabah sabah :) 3 ince dilim sucuk, 2 dilim ekmek ve 2 dilim kaşar ile yağsız bir tost yapıp yedim.. üstüne de bir dilim kavun :) şimdi kavun ne alaka dediğinizi duyar gibiyim. Canım istedi bu sabah da böyle olsun dedim. günün kalanı için de planlarım değişmiş oldu böylece. Netleşince yazarım menümü.
Bence de sabah sporu güzel oluyor ama sende hem sabah hem akşam sporu var. Doğrusu bu konuda sana hayranım. Ben de spor yapıyorum ama sabah yaptıysam hiç bir kuvvet bana bir daha spor yaptıramaz :)Selam canım afiyet olsun :)
Bugün bende de kahvaltı şaştı :)) yoğurtlu semizotu yedim sabah sabah :) birde senin kavun misali armut :))
Sabah sporu gerçekten çok güzel ben Emre'nin durumuna göre çıkıyorum mızmız olursa çıkamıyoruz iyi olursa ona birşeyler yedirip çıkarıyorum.eşimin h sonları İngilizce kursu oluyor olmasa ona bırakacağım ama maalesef yine yapışık haldeyiz:)) havalarda burda hafiften serinledi güzel oluyor bu havada yürümek :)
Sabahki sporda bişey yokki benim canım ya çocukla ne kadar olursa lojmanı şöyle bir turlama park aletleri oluyor genelde.eskiden emre uyurken öğlende bisiklete biniyordum ama artık o da yok. Bir şekilde arttırmam lazım bu sporu .. menüler aynı sporlar aynı vücut alıştıBence de sabah sporu güzel oluyor ama sende hem sabah hem akşam sporu var. Doğrusu bu konuda sana hayranım. Ben de spor yapıyorum ama sabah yaptıysam hiç bir kuvvet bana bir daha spor yaptıramaz :)