• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benide rahim filmine çağırmışlardı inceleme için. korkuyordum ağrılı oluyomuş diye duymuştum.ramazan ayı çıkmak üzereydi adet bekliyodum film için.çok dua etmiştim, eşimle beraber 4444 salatı tefriciye okuduk.rabbim kabul etti günüm geçince doktora dedim olamıyorum film de çektiremiyorum oda müjdeyi vardi.hamdolsun.hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
Oh şükür Rabbim çok aratmamış, sağlıkla büyüsün ❣️ Ben de 4444 okudum, yasin hatmi, meryem suresi denedim ama nasip vaktine esir derler vakti gelmedi demekki 🤗

ilk sayfadaki hedefleri mi düzenliycektin canım ondanmı sordun?gerçi ona kimin yetkisi var bilmiyorum:KK64:
Yok kuzum benim yetkim yok :)
Cuma paylaşım alanına liste paylaşılıyor ya mezun olmak istiyor falann diye birden başkasını görünce sen aklıma geldin

hayırlı cumalar kızlar
dün bugün pek giremedim.ben henüz ödemimi atamadım ondan sabitim. gördüğüm kadarıyla kaçamaklar etkili olmuş kilolarda.bitek matruj içli köfteyle verebilmiş ama oda geçen hafta artıydı zaten yine de tebrikler .dennis çok güzel 2.5 kilo tebrikler çok özeniyorum valla bu hızına.
Teşekkürler canım. Sana bir diyet önerebilirim. Ben böyle takılıp kaldığımda metabolizma hızlandırıcı bir diyet yapmıştım o hafta iyi kilo vermiştim. İstersen bir göz at canım. Öğünler yer değiştirmeden arka arkaya 3 gün yapılacak.

Eklentiler

• 5C816200-1674-4EE4-82CD-488A07F76092.webp
    5C816200-1674-4EE4-82CD-488A07F76092.webp
    14 KB · Görüntüleme: 24
  • FCA862D9-D14C-45F4-8537-2941D9C1C0DB.webp
    FCA862D9-D14C-45F4-8537-2941D9C1C0DB.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 74E822E0-A2FE-495B-B42F-D7CC390F338D.webp
    74E822E0-A2FE-495B-B42F-D7CC390F338D.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 23
Benim menüler yine şaştı. Bugün de sarma belasına düştüm. Sar sar bitmedi yarıda da bırakmak istemedim. dondurmamı da yiyemedim, derdim büyük :)

Sabah görünümlü öğlen ; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 cevi

Ara; 1 elma, 7 badem

Bu saat oldu şimdi ben ne yesem acaba? Yemek yesem geç, yoğurt, süt vs istemiyorum, acaba bir kahvaltı daha mı etsem. Çünkü bir şey yemesem nasıl sabah olacak?

2 litre su içtim devam ediyorum şimdi :)

Ben varım

Canım benim yetkim var ama fırsatım olmadı maalesef
Tamam o halde en az 900 gr hedef koyuyorum kendime sen kaç diyorsun. Sende şu79 78 gitgelinden kurtul artık.üstelij benim bu hafta çok tehlikeli bi doğum günü etkinliğim var böylece tutarım belki kendimi.

Tamam o halde en az 900 gr hedef koyuyorum kendime sen kaç diyorsun. Sende şu79 78 gitgelinden kurtul artık.üstelij benim bu hafta çok tehlikeli bi doğum günü etkinliğim var böylece tutarım belki kendimi.
Evet ya kaptanım 79 da çok takıldın eğer iyileşirsen bu hafta saldır :)) toplight toplight

Eki Görüntüle 2307226
Arkadaşlar bu hafta spor listesi bu şekilde. Eksiklerim görmediklerim olabilir kusuruma bakmayın. toplight toplight kaptanım yürüyüşlerini bildirmedin bu hafta.
Bu listeye göre
1.@dennisgo 2235 puan
2.@pawlover 1192 puan
3.@Nefesimm02 994 puan
Tebrikler kızlarr
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
matruj1 matruj1 sen detoks faln mı yaptın yada bütün haftamı iştahın yoktu sporda yokmuş ya nasıl gitti bu kilolar :) kısacası işin sırrı please :))

Benim menüler yine şaştı. Bugün de sarma belasına düştüm. Sar sar bitmedi yarıda da bırakmak istemedim. dondurmamı da yiyemedim, derdim büyük :)

Sabah görünümlü öğlen ; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 cevi

Ara; 1 elma, 7 badem

Bu saat oldu şimdi ben ne yesem acaba? Yemek yesem geç, yoğurt, süt vs istemiyorum, acaba bir kahvaltı daha mı etsem. Çünkü bir şey yemesem nasıl sabah olacak?

2 litre su içtim devam ediyorum şimdi :)
Ah kuzum niye bu saate bıraktın o kadar bırak yarıda sarmayı sende alemsin :) yulaf ?

Teşekkürler canım. Sana bir diyet önerebilirim. Ben böyle takılıp kaldığımda metabolizma hızlandırıcı bir diyet yapmıştım o hafta iyi kilo vermiştim. İstersen bir göz at canım. Öğünler yer değiştirmeden arka arkaya 3 gün yapılacak.
Aslında takılmam geçti,ama kilo verme miktarım azaldı çünkü yoruldum eskisi kadar azimli değilim, yaptığım detokslarla iyi bi rakam verebiliyorum ama bazısında geri gelebiliyo oda beni geriyo bu sefer sabretmem lazım.
Listelere teşekkür ederim inceliycem lakin böyle yoğun öğle yemekleri yemeyi sevmiyorum ben

Back
X