- 23 Mart 2016
- 30.124
- 90.763
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #314.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen video yaptım ama trambolinliSüpersin video mu yaptın sende hangisi ? :)) Öyle gizliden video yapmak yok hahaaha
Aynen video yaptım ama trambolinli
Alın birer trambolin coşalım![]()
CanımDenizcim senin ip atlama ları da cardio sayacaktık, bi dahaki sefere dakika tutarak atlayıp süresini söyleyebilirsen o şekilde hesaplayabiliriz.
Ahaha süpermiş ama ya.. bekarlığa terbiyeli tavukla veda etmek isterken bir de üstüne hastanelik olmak fena olmuş :)Bizim düğünden bir gün önce eşim son bekarlık yemeğini kova tavukla yapmış düğüne serum yedi çıktı :) zehirlenmiş meğer ... Hem ishal hem kusma çok fenaydı çok gece yine gittik hastaneye falan yani bana KFC demeyin hiç güzel anım yok hahahah
Ben de seviyorum ya.. fast foodlar candır üzgünüm ama beynimdeki gizli düşünce bu :) Benim favorim arbys ve her yerde bulamadığın için, diyette bile olsam arbys gördüğüm anda hiç gözüm görmez bozarım diyeti.Ah keşke koca önütü o kovalarla geçirebilsekçok seviyorum tüm fast foodları
![]()
Aynen video yaptım ama trambolinli
Alın birer trambolin coşalım![]()
Ya ben de bugün açlıktan ölecektim koltukta :) akşam yemeği hazırlamak için kalkamadım uzun süre. Ciddi iç bacak ağrım var otururken de var üstelik. Ama bu iyi bir şey. Sonuçta ilk kez spor yapmıyoruz ama çalışmayan kaslarımızı çalıştırmışız ki bu kadar ağrımız var.dennisgo 2.videodan sonra yemek yapmaya koyuldum buzluktan kuru fasulye çıkardım poşet yırtıldı bütün fasulyeler yere dağıldı anam eğilip toplayamadım yaaa bacaklar felç
![]()
bir yandan topluyorum bir yandan ah dennnisgo ah diyorum hahaahha
Arbys e bende bayılırım ama konumuz bu değil olmamalıBen de seviyorum ya.. fast foodlar candır üzgünüm ama beynimdeki gizli düşünce bu :) Benim favorim arbys ve her yerde bulamadığın için, diyette bile olsam arbys gördüğüm anda hiç gözüm görmez bozarım diyeti.
Hemen değiştiriyoruz. Şu an bizim bünyeler konuştuklarımızı da kalori olarak alıyor sanki. Hemen brokoliden bahsetmeye başlıyoruz :)Arbys e bende bayılırım ama konumuz bu değil olmamalı![]()
![]()
![]()
![]()
:))
Bende onu anlamadım mesela kol çalışsam ağrır çünkü kola yönelik pek bişey yapmıyorum çok güçsüzlerYa ben de bugün açlıktan ölecektim koltukta :) akşam yemeği hazırlamak için kalkamadım uzun süre. Ciddi iç bacak ağrım var otururken de var üstelik. Ama bu iyi bir şey. Sonuçta ilk kez spor yapmıyoruz ama çalışmayan kaslarımızı çalıştırmışız ki bu kadar ağrımız var.
Yemiyoruz yedirmiyoruz anımız yok....KFC ile anılar![]()
herkes paylaşsın :))))
Kfc ne demek ilk defa sizden duyuyorum. Hatta tünele girdim ses gelmiyorYemiyoruz yedirmiyoruz anımız yok....![]()
Aynen şu an bacaklarımız vücudumuzun en aktif çalışan kısmı sonuçta. Ama bence seçtiğimiz spor ile tek bir düzende çalıştırıyoruz ama bu videolardaki çeşitli hareketler kaslarımızı zorluyor belki deBende onu anlamadım mesela kol çalışsam ağrır çünkü kola yönelik pek bişey yapmıyorum çok güçsüzlerhabire bacak çalışan biri olarak hala nasıl ağrıdı şaştım valla dediğn gibi otururken bile ağrıyor devamlı esnetiyorum
Ben faydalı görüyorum yani artık bütün bilim adamları oruç u da sağlıklı buluyor eskisi gibi inkar etmiyorlar :) ama insilün direnci konusunda bende bilemedim canım bak bakalım bu durumda yapanlar var mı. Bende migren olduğu için bende yapamıyorum maalesef75 i kırmak için vücudumun hiç bilmediği bir şey denesem dedim if beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz? Acaba bu hafta denesem mi 8 saate menümü sığdırıp 16 saat aç kalabilir miyim acaba? İnsülin direncim olduğu için şüphedeyim bir de hiç o kadar uzun aç kalmadım. İçinizde yapan var mı? Sonuçlar nasıl oldu ?
Ayşegül Çoruhlu diye bir doktor var gece açlığı sağlıklı yaşam için önemli diyor ama o eski usül beslenmeden yana. Güneşle başka güneş batınca bırak ve hatta erkenden uyu. Valla dedem gibi yaşamış olurum böyle yaparsam. Ben kahvaltı için kalkarken adam öğlen yemeğine başlıyordu ki ben de sabah erken kalktığımı iddia ederim :)Ben faydalı görüyorum yani artık bütün bilim adamları oruç u da sağlıklı buluyor eskisi gibi inkar etmiyorlar :) ama insilün direnci konusunda bende bilemedim canım bak bakalım bu durumda yapanlar var mı. Bende migren olduğu için bende yapamıyorum maalesef
Evet bize de bebekli misafirler gelince kafayı yiyip gidiyolarOh iyi yapmışsın ama şuan buna el atamam benim oğlum bayılır buna kafa göz yarar :))
Ben de pizzacı var burda dilim pizza satıyo çok leziz onun önünden geçince yemeden duramıyorum o yüzden semtine bile uğramıyorumBen de seviyorum ya.. fast foodlar candır üzgünüm ama beynimdeki gizli düşünce bu :) Benim favorim arbys ve her yerde bulamadığın için, diyette bile olsam arbys gördüğüm anda hiç gözüm görmez bozarım diyeti.
Evet bence dee hem eğleniyoruz hem zayıflıyoruz misler gibiiÇok keyifli görünüyor gerçekten ya :) bu tarz videoları daha sık yapmalıyız bence