• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Denizcim senin ip atlama ları da cardio sayacaktık, bi dahaki sefere dakika tutarak atlayıp süresini söyleyebilirsen o şekilde hesaplayabiliriz.
Canım
Ben ip atlarken farklı tempolarda atlıyorum ama ne kadarı hızlı ne kadarı yavaş hesaplamak çok zor olmaz mı? Sayıya göre hesaplamak daha kolay bence

Bizim düğünden bir gün önce eşim son bekarlık yemeğini kova tavukla yapmış düğüne serum yedi çıktı :) zehirlenmiş meğer ... Hem ishal hem kusma çok fenaydı çok gece yine gittik hastaneye falan yani bana KFC demeyin hiç güzel anım yok hahahah
Ahaha süpermiş ama ya.. bekarlığa terbiyeli tavukla veda etmek isterken bir de üstüne hastanelik olmak fena olmuş :)

Ah keşke koca önütü o kovalarla geçirebilsek 😂 çok seviyorum tüm fast foodları 🥺
Ben de seviyorum ya.. fast foodlar candır üzgünüm ama beynimdeki gizli düşünce bu :) Benim favorim arbys ve her yerde bulamadığın için, diyette bile olsam arbys gördüğüm anda hiç gözüm görmez bozarım diyeti.

dennisgo dennisgo 2.videodan sonra yemek yapmaya koyuldum buzluktan kuru fasulye çıkardım poşet yırtıldı bütün fasulyeler yere dağıldı anam eğilip toplayamadım yaaa bacaklar felç :KK70: :KK70: bir yandan topluyorum bir yandan ah dennnisgo ah diyorum hahaahha
Ya ben de bugün açlıktan ölecektim koltukta :) akşam yemeği hazırlamak için kalkamadım uzun süre. Ciddi iç bacak ağrım var otururken de var üstelik. Ama bu iyi bir şey. Sonuçta ilk kez spor yapmıyoruz ama çalışmayan kaslarımızı çalıştırmışız ki bu kadar ağrımız var.

Ben de seviyorum ya.. fast foodlar candır üzgünüm ama beynimdeki gizli düşünce bu :) Benim favorim arbys ve her yerde bulamadığın için, diyette bile olsam arbys gördüğüm anda hiç gözüm görmez bozarım diyeti.
Arbys e bende bayılırım ama konumuz bu değil olmamalı :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :))

Ya ben de bugün açlıktan ölecektim koltukta :) akşam yemeği hazırlamak için kalkamadım uzun süre. Ciddi iç bacak ağrım var otururken de var üstelik. Ama bu iyi bir şey. Sonuçta ilk kez spor yapmıyoruz ama çalışmayan kaslarımızı çalıştırmışız ki bu kadar ağrımız var.
Bende onu anlamadım mesela kol çalışsam ağrır çünkü kola yönelik pek bişey yapmıyorum çok güçsüzler :( habire bacak çalışan biri olarak hala nasıl ağrıdı şaştım valla dediğn gibi otururken bile ağrıyor devamlı esnetiyorum

75 i kırmak için vücudumun hiç bilmediği bir şey denesem dedim if beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz? Acaba bu hafta denesem mi 8 saate menümü sığdırıp 16 saat aç kalabilir miyim acaba? İnsülin direncim olduğu için şüphedeyim bir de hiç o kadar uzun aç kalmadım. İçinizde yapan var mı? Sonuçlar nasıl oldu ?

Bende onu anlamadım mesela kol çalışsam ağrır çünkü kola yönelik pek bişey yapmıyorum çok güçsüzler :KK43: habire bacak çalışan biri olarak hala nasıl ağrıdı şaştım valla dediğn gibi otururken bile ağrıyor devamlı esnetiyorum
Aynen şu an bacaklarımız vücudumuzun en aktif çalışan kısmı sonuçta. Ama bence seçtiğimiz spor ile tek bir düzende çalıştırıyoruz ama bu videolardaki çeşitli hareketler kaslarımızı zorluyor belki de

75 i kırmak için vücudumun hiç bilmediği bir şey denesem dedim if beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz? Acaba bu hafta denesem mi 8 saate menümü sığdırıp 16 saat aç kalabilir miyim acaba? İnsülin direncim olduğu için şüphedeyim bir de hiç o kadar uzun aç kalmadım. İçinizde yapan var mı? Sonuçlar nasıl oldu ?
Ben faydalı görüyorum yani artık bütün bilim adamları oruç u da sağlıklı buluyor eskisi gibi inkar etmiyorlar :) ama insilün direnci konusunda bende bilemedim canım bak bakalım bu durumda yapanlar var mı. Bende migren olduğu için bende yapamıyorum maalesef

Ben faydalı görüyorum yani artık bütün bilim adamları oruç u da sağlıklı buluyor eskisi gibi inkar etmiyorlar :) ama insilün direnci konusunda bende bilemedim canım bak bakalım bu durumda yapanlar var mı. Bende migren olduğu için bende yapamıyorum maalesef
Ayşegül Çoruhlu diye bir doktor var gece açlığı sağlıklı yaşam için önemli diyor ama o eski usül beslenmeden yana. Güneşle başka güneş batınca bırak ve hatta erkenden uyu. Valla dedem gibi yaşamış olurum böyle yaparsam. Ben kahvaltı için kalkarken adam öğlen yemeğine başlıyordu ki ben de sabah erken kalktığımı iddia ederim :)

Ben biraz bakayım. Olmadı deneyeyim bir gün şekerimi ölçerek. Zorluk çekersem yerim bir şeyler

Ben de pizzacı var burda dilim pizza satıyo çok leziz onun önünden geçince yemeden duramıyorum o yüzden semtine bile uğramıyorum 😄

Back
X