• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oruçta su bile içmediğin için mide uyuşuyo ve alışıyo{rabbimin kolaylığıda var tabi}ben oruçta hareketi minimuma indiririm susarım yoksa.lakin ifte su olduğu için mide yemekte istiyo, ben 5 saatlik açlıkta bile zorlandım onu hiç yapamam.midem de yanma sinirlilik Vs oluyodu 4.saatten sonra
Benim de açlık halim aşırı baş ağrısı mide bulantısı fenalık hissi yapar.. kafamı kaldıramıyorum hemen kuru meyve fındık fıslık atarım ağzıma. Burada denemeye değer bulma nedenim sağlam ama erken bir son yemekle uyuyana kadar acıkmadan kalabilme ihtimali.. zaman darlığı nedeniyle 6 öğünden 4 öğüne düşeceğim ama yediklerimi azaltmayacağım sonuçta. Fakat dediğim gibi bu açlık şekere nasıl yansır bakmak da lazım. Sabah eminim daha iyi çıkar açlık şekeri ama akşam uyumadan önceki halini kontrol edeceğim bugun.

Bende şu kollar için olanı yaptım. kusur kalmıyım dedim. garip hiç ağrım yok{ ki benim omzumda bi sıkıntı var halbuki}
kardelelen321 kardelelen321
Ya hareketler kolay tek başına ağrı da yapmaz belki ama kollar hareket aralarında da sürekli havada kaldığı için benim çok ağrım oldu. Sende olmamasına şaşırdım. Gece tekrar yaptım yatmadan önce yine ağrıdı yine ağrıdı :)

Ay kızlar acaba benim bu baskül bozuldu mu cumadan bu yana +100 :rolleyes: Leslie yaptım birde tartılmadan önce .. cumaya kadar hiç çıkmayacağım cuma sabah yine saçma bir rakam görürsem eczaneye gideer tartılırım başıma ağrı girdi :))

Eklentiler

• IMG_20190916_103323.webp
    IMG_20190916_103323.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 20
Hııııııı dennisgo dennisgo için didin herhalde biz genişlemeyeceğiz :)) bu çocuğu adam edeyimde sonra biraz hayatımı yaşamak istiyorum :// ömür gidiyor evde bebekle :))
Benim için şu an hayat kolay canım istiyor spor yapıyorum canımın istediği saatte yatıp kalkıyorum. Onun için sizlerin bu düzende spor ve diyet yapmanız bence büyük başarı benimkisi gerçekten sıradan. Bir de ben zayıflamaya başlayınca evde her şeyin önüne geçebiliyor o nedenle konsantre olmam çok kolay oluyor.

Ben dün gece patladım. Kek kek kek dedim bütün gün. Gece 12 de gittim çeçil peyniri yedim. Çünkü neden kocam kişisi kahvaltı ediyordu :) Ama sanki mandırayı talan etmişim gibi +1 yansımış tartıya. Bugün hangi cezaları hak ettim acaba?
Bunun böyle olacağını biliyordum da ne bileyim +200-300 bekliyordum onu da bugun verirdim :)
peynir tuzlu olabilir canım
Tahlil yaptırmam şart d vitamini ve kan bende hep düşüktür :/Eki Görüntüle 2307693
bende aktivite azlığı galiba

Ay kızlar acaba benim bu baskül bozuldu mu cumadan bu yana +100 :rolleyes: Leslie yaptım birde tartılmadan önce .. cumaya kadar hiç çıkmayacağım cuma sabah yine saçma bir rakam görürsem eczaneye gideer tartılırım başıma ağrı girdi :))
Neden bozuk olsun güzelim dün yaptığın sporla yediğin yemeği karşılaştırırsan ne kadar fazla kalori yaktığın ortada. Günlerce de fazla yakılan kalori biriktiği için de tartıda - olarak yansımış. Ben de 75.7 yim. şu an vücudumla ciddi fikir ayrılıkları yaşıyoruz . Ne yaptım yani koca bir pastayı bir solukta mı yedim, 3 tane çeçil peynir ya insan dünkü spordan sonra azıcık utanır da cuma tartısına dönerdi.. neyse önümüze bakacağız..
seni yakalayamazsam 15 dakika şu videolardan yapayım ben ceza olarak :) aslında daha büyük cezalar hak ediyor bu vücut ama yolumuz uzun aramızı bozmayalım çok da :)

kardelelen321 kardelelen321 haftaya +700 başladım canım :(
Bildirimleri bitirmedim ama şu an beni geçiyor olabilirsin. Aşureden naber ? Bir kaç kase yesen mi :)

peynir tuzlu olabilir canım

bende aktivite azlığı galiba
Tuzluydu canım gün içinde su ile çözülen ödemim oldu zAten ama sanki bir paketi yemişim gibi davrandı vücut :) çünkü bu sabah 75 görmedim tartıda. Neyse artık önümüze bakacağız. Cuma’ya kadar kaçamaksız gideceğiz bakalım

günaydın kızlar ben meslek yüksek okulunda çalışıyorum bugün okulun ilk günü çok yoğun
cumartesi yediklerime bir arkadaş yorum yapmıştı alıntı yapamamışım
cumartesi benim oğlum kahvaltı hazırlamak istemiş hemde saat 8,30 da yumurta kaynatmış aslında onaylamadım ama fazla da kızmadım
onu yedik benim canım bir şey istemeyince kahvaltı öyle oldu birde bazen kahvaltınızı değiştirin diyorlar o yüzden bazen yulaf lapası yapıyorum
akşama da gelince kayınvalidemdeydik o yüzden karnıyarık büyük ihtimal kızartma şeklindeydi

Off sorma yaa en büyük çilem eşim çok yemek seçer birde herşeyi beğenmez sebze yemez ... Genelde herkese ayrı yemek yapıyorum oğluma eşime kendime ...:/
Benim eşimin de sebzelere karşı ciddi mesafesi vardır. Ispanak yedirmek için börek, kabak yedirmek için çorba ya da dolma yapmak gerekir. Bıraksan hep karbonhidrat seçer ama dengelemesi için çözüm bulmam gerekiyor. Ama iyi tarafı güzel yemek yapar bazen yemekleri o yaptığı için seçiciliği beni çok da yormaz..

Neden bozuk olsun güzelim dün yaptığın sporla yediğin yemeği karşılaştırırsan ne kadar fazla kalori yaktığın ortada. Günlerce de fazla yakılan kalori biriktiği için de tartıda - olarak yansımış. Ben de 75.7 yim. şu an vücudumla ciddi fikir ayrılıkları yaşıyoruz . Ne yaptım yani koca bir pastayı bir solukta mı yedim, 3 tane çeçil peynir ya insan dünkü spordan sonra azıcık utanır da cuma tartısına dönerdi.. neyse önümüze bakacağız..
seni yakalayamazsam 15 dakika şu videolardan yapayım ben ceza olarak :) aslında daha büyük cezalar hak ediyor bu vücut ama yolumuz uzun aramızı bozmayalım çok da :)

kardelelen321 kardelelen321 haftaya +700 başladım canım :KK43:
Bildirimleri bitirmedim ama şu an beni geçiyor olabilirsin. Aşureden naber ? Bir kaç kase yesen mi :)
Kızzzz ballı lokma kg almışım :)) 74.4 düm

Canım listede cardio dakika cinsinden hesaplanıyor. O yüzden öyle dedim. Zaten cardio bi hızlanmak bi yavaşlamak şeklinde değil mi. Toplam atladığın süreyi söylemen yeterli olur.

Aslında bi zorluğu bizler için yok ama insülin direncin var sen de nasıl olur hiç bilmiyorum. Ben sabah 9-10 gibi kahvaltı yaparım akşam 5-6 gibi yerim farkında olmadan yapıyormuşum zaten.
Aynen sen bilmeden yapıyormuşsun. Benim yeme düzenim 12 saat üstüne kurulu sabah 8, akşam 8 şeklinde. Sonuçta 8 ara öğün süt yoğurt falan yiyorsun ama sonuçta bir şey yiyorsun yani. Deneyeceğim bugun bakalım nasıl olacak.

Back
X