• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim 64 küsürlü rakama düşmem lazım takıma girmek için ama bir türlü 66 dan düşmüyor.
ama bu sefer inatçıyım.
bu aralar kendimi yoracak spor yapmak istemiyorum. bebek düşünüyoruz da :KK200::KK200: bu aralar koşmak istemiyorum.
canım ben hamile kalırsam ne kadar grupta kalabilirim.
Direnci kırmak için ekstra spor gerekiyor ama nasip kısmet :)) hayırlısı olsun inş canım hamile kaldığında otomatik olarak izinli sayılacaksın diye biliyorum ama yanlış olmasın toplight toplight kaptanım bilir .yani ister istemez dikkat etsen bile çocuk kg aldıkça sana yansıyacak.listeyi bilmiyorum ama sağlığın elverirse son güne kadar sporu bırakma derim çok zinde bir hamilelik geçirirsin benim öyleydi valla o anki enerjim şimdi yok :)) çok da az kilo aldım çok korktum çünkü zaten 70 ile hamile kalmıştım :))

Direnci kırmak için ekstra spor gerekiyor ama nasip kısmet :)) hayırlısı olsun inş canım hamile kaldığında otomatik olarak izinli sayılacaksın diye biliyorum ama yanlış olmasın toplight toplight kaptanım bilir .yani ister istemez dikkat etsen bile çocuk kg aldıkça sana yansıyacak.listeyi bilmiyorum ama sağlığın elverirse son güne kadar sporu bırakma derim çok zinde bir hamilelik geçirirsin benim öyleydi valla o anki enerjim şimdi yok :)) çok da az kilo aldım çok korktum çünkü zaten 70 ile hamile kalmıştım :))
canım listeye girmesem de hamile kaldıktan sonra burda kalmak isterim. burası disiplinli olmamı sağlıyor yediklerimi yazmak ne yediğimi görmeyi ve kendimi frenlememi sağlıyor. tabi kaptan bilir.

kızlar fikrinize ihtiyacım var ben haziran ayında kan testi yaptırdım b12 değerim 294 çıkmış olması gerekende 200-900 arası 294 yinede az değil mi
çok unutkanlığım var artık canımı sıkacak derecede
sadece 1 ay içinde 2 tencere yaktım. bunun gibi nice örnek veririm. artık bu olay beni üzmeye başladı. acaba doktordan b12 tedavisi istesem mi

selam kızlar internetim akşam geldi ama benim buraya gelmeye yüzüm yok resmen
2 gündür bi koşuşturmam vardı oğluşun d.günü için epey hareketliydim öğün bile atladım
lakin akşamdan beri batırdım dün geç saatte yediklerim ve bugüne kalanlar beni baltaladı .bu hafta hiç umduğum gibi geçmedi.kızınnnn banaaa
cumaya kadar napabilirimki bari artı gelmiyim

Sende durumlar ne söylemedin yarış heyecanı mı olsun diyorsun :KK70:
yazmıştım aslında ptesi reglim bitmek üzereydi artıydım ödemden dolayı
aynen sinirlerim laçka oldu

maalesef çok zor ama mecbur kaldık

inş denizcim inan artık bünyem kaldırmıyor

valla anlamıyorum ama bu hafta hiç yürüyüş yapacak halim yok doğru dürüst bişey yemediğim halde kilo ne durumda bilmiyorum

canım ilk başta eski okulu uzak bir yere taşındı öyle bir değişiklik oldu daha sonra ben servis olayını ayarlayamadım 8,30 da başlayacak ders için 6,30 da çocuğu almaya geldiler çocuğu kaldıramadım
ben okula bıraktım okula bırakınca trafik yüzünden işe gec kaldım 2 hafta boyunca
yeni okula sabah götürdüm okula gitmecem diye tutturdu beni de ağlama krizi tuttu
bu arada bezi bıraktığımızdan beri ilk defa altını ıslattı 2 yaşında bezi bırakmıştık sabah ateşi çıktı mide bulantısı vs artık kafayı yedim
bayağı stresliymişsin kaptanım.bu küçük olanmı kaç yaşındaki.ıslatma sorunu olduysa ciddi canı sıkılmış yavrunun.o nereye istiyosa o okula versen imkan varsa tabii.
sen bana bakma ben sana gaz veriyim diye öyle yazdım.hoş bu hafta bendende hayır yok

kızlar fikrinize ihtiyacım var ben haziran ayında kan testi yaptırdım b12 değerim 294 çıkmış olması gerekende 200-900 arası 294 yinede az değil mi
çok unutkanlığım var artık canımı sıkacak derecede
sadece 1 ay içinde 2 tencere yaktım. bunun gibi nice örnek veririm. artık bu olay beni üzmeye başladı. acaba doktordan b12 tedavisi istesem mi
benim senden de düşük ve bende unutuyorum bazen ocağı kapamayı.bişey yanmadı henüz
ailede alzheimer varmı

Bugün hastanedeydim kontrolüm vardı o nedenle 4 değil 3 öğün yaptım ama iki ara öğünü bir araya sıkıştırdım :)
menüme gelince;

Öğlen(11:30) ; 2 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir 2 üçgen peynir 5 zeytin domates salatalık

Akşam (15:00) ; 5 köfte biraz salata 2 dilim ekmek

Ara (16:30) 2 mandalina, 3 ceviz, 1 sütlü kahve

Akşama kadar vaktim var belki bir ara öğün daha yaparım ama şimdilik bu kadar.

3 litre su.. bu diyette hiç ödem atıcı yapmıyorum. Sabah spor yapınca ertesi sabaha ödem kaldığını sanmıyorum gerçi.. sabahki spora ek bir şey yapmadım. Ama tartılıp yatmadan ip atlayabilirim belki.

benim senden de düşük ve bende unutuyorum bazen ocağı kapamayı.bişey yanmadı henüz
ailede alzheimer varmı
Ailede yok canım ama kendimden ciddi şekilde şüphelenir oldum
Bugün şirkette bir fatura kayboldu firma faturayı getirdiğini söylüyor bizde kesinlikle getirmediklerini sonra fatura benim başka bölümde çalıştığım dosyanın altında çıktı.
Ben o kişilerin bana fatura bıraktıklarını hiç hatırlamıyorum.ama çok kötü oldum acaba onlardan benmi aldım hiç hatırlamıyorum

Back
X