• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaar 🌸 tatlış tatlış diyetimi yapıyodum dün kahvaltıda yumurtamı yemiştim, öğlen karnabahar yoğurt derken akşam arkadaşlarım süpriz yaptı 🥺🥺 fırçalayın beniii 🤧🤧

Dünkü menüm
Sabah
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek

Ara
2 kuru kayısı

Öğlen
Karnabar
Yoğurt

Ara
8 badem
1 bardak süt

Akşam 🥺
2 çatal pasta
Yarım bardak kola
Üç ısırıkta ev yapımı burger

Bari öğlen yapsaydılar süprizi akşam olunca içime çok dert oldu 🙇🏻‍♀️🥺
Her ne kadar akşam ve sağlam kalorili kaçamaklar olsa da diyette olmasan bir dilim pasta bir hamburger yiyor olabilirdin. Zararın neresinden dönersen kardır. Ama böyle bir akşam geçirdiğinde ben senin yerinde olsam onun kalorisi kadar ceza sporumu yapar öyle uyurdum :) kilo verme sürecinde olmadığın zamanlarda ertesi gün zaten dengeleyebilirsin menünle..

Hadi ya geçmiş olsun canım pideli tavuk dürüm biraz fazla olmuş tabisi, hem de akşam. Kaptan yardımcısı böyle yaparsa ben bugün 1,5 İskender yerim o zaman :) şaka bir yana bazı şeyler kontrol dışı gelişiyor ve beslenme de sekteye uğrayabiliyor. O zamanları en az zararla atlatmak için uğraşmak gerekir. Pidesini hiç ya da açlık durumuna göre az yesen kurtarırmışsın aslında. Ama belki de çok açtın bilmiyorum.
Hiç sorma cnm
Aslında bu 2 haftadır bı düşüş var . Ben bunuda sürekli tartilmayi bağlıyorum bu haftadan sonra tartıyı kaldirip sadece cuma günü cikaracam.

Ay evet ya sen çok odaklandın bu sefer canın sağolsun azmin yeter öbür hafta gör 75 i nolcekkk ♥
Pazartesi’ye kadar zaman verdim sonuç alamazsam 3 gün detoks yapacağım. Planım bu hafta 75 altı diğer hafta 72 olmaktı. Böyle oyalanmak istemiyorum ama takılınca da elden bir şey gelmiyor. 15 saattir açım daha ne yapayım ki :)

Pazartesi’ye kadar zaman verdim sonuç alamazsam 3 gün detoks yapacağım. Planım bu hafta 75 altı diğer hafta 72 olmaktı. Böyle oyalanmak istemiyorum ama takılınca da elden bir şey gelmiyor. 15 saattir açım daha ne yapayım ki :)
Ya nerdeyse benim ki de öyle birşey oğlan ikinci kahvaltıyı etti hadi oğlum sal beni kahvaltı hazırlayayım kendime diyorum kitap oku diyor :KK53: sen git yap bari :))))

Hiç sorma cnm
Aslında bu 2 haftadır bı düşüş var . Ben bunuda sürekli tartilmayi bağlıyorum bu haftadan sonra tartıyı kaldirip sadece cuma günü cikaracam.
Ben de bu hafta sürekli tartılır oldum. Çok stresli bir durum. Eğer hiç tartılmasam vücudumun reaksiyonlarını dinlesem bu hafta süper geçti eksi geleceğim sanırdım. Ama gel gör ki düne kadar +700 düm.. bir kaç gündür de orada sabitim. Ama vücudu gereksiz strese sokuyorum bence. Haftaya ben de tartılmayacağım.

Ya nerdeyse benim ki de öyle birşey oğlan ikinci kahvaltıyı etti hadi oğlum sal beni kahvaltı hazırlayayım kendime diyorum kitap oku diyor :KK53: sen git yap bari :))))
11-12 ye kadar bekleyeceğim. Normalde 11/19 arası yiyorum bu hafta ama hep erken bitirdim. Şimdi de beklemedeyim saat gelsin diye. Sabah bir kahve içtim öyle zaman geçiriyorum.

Her ne kadar akşam ve sağlam kalorili kaçamaklar olsa da diyette olmasan bir dilim pasta bir hamburger yiyor olabilirdin. Zararın neresinden dönersen kardır. Ama böyle bir akşam geçirdiğinde ben senin yerinde olsam onun kalorisi kadar ceza sporumu yapar öyle uyurdum :) kilo verme sürecinde olmadığın zamanlarda ertesi gün zaten dengeleyebilirsin menünle..
Akşam yapamadım yetiştirmem gereken bi proje vardı ama sabah cezamı yaptım, birazdan yine devam etcem. İnşallah artı gelmem 🤧 akşam olmasa ben de çok içerlenmezdim ama akşam olduğu için yediğimden bile keyif alamadım 🙈

Günaydın
Huma yapıyorum bugün bide uzun bi yürüyüş deniycem
Herkes bişeyler yapsın bakıyım takımımız artılarla gelen sonunculuğu haketmiyo😠
Dennisgo yürüyüş dene bugün canım
Nefesim hopla zıpla biraz gider o
Ecem harikasın inşallah kalır
Şimdi gidiyorum gene gelirim

Az önce tartıldım 75,7. :kızgın::duduk:
Hayır kendimden gizli mi yiyorum anlamadım ki?ya da su kalorili bir şey oldu da benim mi haberim yok. Neyse Pazartesi’ye kadar düzene girmezse değiştireceğim beslenmemi..
Neden düşmüyo ki acaba bi ödem çayı falan mı denesen kii?

Akşam yapamadım yetiştirmem gereken bi proje vardı ama sabah cezamı yaptım, birazdan yine devam etcem. İnşallah artı gelmem 🤧 akşam olmasa ben de çok içerlenmezdim ama akşam olduğu için yediğimden bile keyif alamadım 🙈
Ya sen artı gelirsen yedim de geldim dersin. Ben sıfır kaçamak ve o kadar spora kaç gündür 100 gr vermedim..

Günaydın
Huma yapıyorum bugün bide uzun bi yürüyüş deniycem
Herkes bişeyler yapsın bakıyım takımımız artılarla gelen sonunculuğu haketmiyo😠
Dennisgo yürüyüş dene bugün canım
Nefesim hopla zıpla biraz gider o
Ecem harikasın inşallah kalır
Şimdi gidiyorum gene gelirim
Evet canım çok haklısın. ben parka gideyim açık havada kuşlar böcekler şeklinde tempolu bir yürüyüş yapayım bugün.

Neden düşmüyo ki acaba bi ödem çayı falan mı denesen kii?
Ödem atıcı bilerek içmiyorum çünkü uzun saatler aç kalıyorum. Üstüne Yeşilçay tansiyon oynatabilir gibi geliyor bana. Bir de ödemim yok bence, çünkü sporları sabah erkenden yapıyorum ertesi güne kadar da çok su içiyorum. Hatta gece bile bir kaç defa wc için uyanıyorum. Ödem atıcı olsun diye günde bir kaç tane Kafeinsiz kahve içiyorum.

günaydınlarrrrr
Direnci kırmak için ekstra spor gerekiyor ama nasip kısmet :)) hayırlısı olsun inş canım hamile kaldığında otomatik olarak izinli sayılacaksın diye biliyorum ama yanlış olmasın toplight toplight kaptanım bilir .yani ister istemez dikkat etsen bile çocuk kg aldıkça sana yansıyacak.listeyi bilmiyorum ama sağlığın elverirse son güne kadar sporu bırakma derim çok zinde bir hamilelik geçirirsin benim öyleydi valla o anki enerjim şimdi yok :)) çok da az kilo aldım çok korktum çünkü zaten 70 ile hamile kalmıştım :))
listede olsaydı hamile izni vardı ama listede değil
canım listeye girmesem de hamile kaldıktan sonra burda kalmak isterim. burası disiplinli olmamı sağlıyor yediklerimi yazmak ne yediğimi görmeyi ve kendimi frenlememi sağlıyor. tabi kaptan bilir.
tatlım hamile kalsan bile kesinlikle gruba yazmaya devam et menülerini yaz ve mümkün olduğunca yürüyüş yap inan fazla kilo almadan kurtulursun hamilelikten sakın benim gibi yapma ben 1. de 30 kg 2. de 20 kilo almıştım :sinirli::sinirli:
kızlar fikrinize ihtiyacım var ben haziran ayında kan testi yaptırdım b12 değerim 294 çıkmış olması gerekende 200-900 arası 294 yinede az değil mi
çok unutkanlığım var artık canımı sıkacak derecede
sadece 1 ay içinde 2 tencere yaktım. bunun gibi nice örnek veririm. artık bu olay beni üzmeye başladı. acaba doktordan b12 tedavisi istesem mi
iste bence tatlım hamilelikde düşünüyorsun depoları doldurmak azım
selam kızlar internetim akşam geldi ama benim buraya gelmeye yüzüm yok resmen
2 gündür bi koşuşturmam vardı oğluşun d.günü için epey hareketliydim öğün bile atladım
lakin akşamdan beri batırdım dün geç saatte yediklerim ve bugüne kalanlar beni baltaladı .bu hafta hiç umduğum gibi geçmedi.kızınnnn banaaa
cumaya kadar napabilirimki bari artı gelmiyim

yazmıştım aslında ptesi reglim bitmek üzereydi artıydım ödemden dolayı

bayağı stresliymişsin kaptanım.bu küçük olanmı kaç yaşındaki.ıslatma sorunu olduysa ciddi canı sıkılmış yavrunun.o nereye istiyosa o okula versen imkan varsa tabii.
sen bana bakma ben sana gaz veriyim diye öyle yazdım.hoş bu hafta bendende hayır yok
kuzum oğlunun doğum günü kutlu olsun hadi geç saatte yedin o gün sonrasında neden baltaladım kaptanın canı sıkkın morali bozuk kaptanı yenmeyeyim diye mi yaptın :KK53::KK53:
bu arada oğlum 8 yaşında rehber öğretmende aynı şeyi söyledi ciddi olarak tepki vermiş dedi
bu arada arkadaşlarının gittiği eski okulu sabah 6,30 da servis evden alıyordu dersi 8,30 da başlıyor ou okula ben götürüyordum ama ben işe geç kalıyorum bunun yazı var kışı vr eşim yurtdışında olduğu için tek başına yetemedim zorunluluktan aldım
Kızlar sözde bugün hurma diyeti yapacaktım ama öyle olmadı
Yediklerimi yazayım
Sabah
08:00 1 yumurta
08:30 2 hurma 1 türk kahvesi
09:00 1/2 kase yoğurt 3 hurma
12:00 1 yumurta
13:00 1 kase yoğurt 3 hurma / hurma bana o kadar şekerli geldiki daha fazla yiyemedim
16:00 civarı 1 ceviz 5 badem 1 armut
Malesef kendimi çok kötü hissettim aç değildim ama başım dönüyordu.
Eve geldim salata yaptım 1 yumurta yanında 1 kase yoğurt
Saçma bir diyet oldu ama bakalım sabah ne çıkacak
iyi olmuş tam hurma diyeti değil belki ama güzel bir menü olmuş

Back
X