• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaar 🌸 tatlış tatlış diyetimi yapıyodum dün kahvaltıda yumurtamı yemiştim, öğlen karnabahar yoğurt derken akşam arkadaşlarım süpriz yaptı 🥺🥺 fırçalayın beniii 🤧🤧

Dünkü menüm
Sabah
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek

Ara
2 kuru kayısı

Öğlen
Karnabar
Yoğurt

Ara
8 badem
1 bardak süt

Akşam 🥺
2 çatal pasta
Yarım bardak kola
Üç ısırıkta ev yapımı burger

Bari öğlen yapsaydılar süprizi akşam olunca içime çok dert oldu 🙇🏻‍♀️🥺
bugün topparla hemen yediklerin fazla değil ama sağlıksız şeyler tatlım

Hadi ya geçmiş olsun canım pideli tavuk dürüm biraz fazla olmuş tabisi, hem de akşam. Kaptan yardımcısı böyle yaparsa ben bugün 1,5 İskender yerim o zaman :) şaka bir yana bazı şeyler kontrol dışı gelişiyor ve beslenme de sekteye uğrayabiliyor. O zamanları en az zararla atlatmak için uğraşmak gerekir. Pidesini hiç ya da açlık durumuna göre az yesen kurtarırmışsın aslında. Ama belki de çok açtın bilmiyorum.
ben o mesajı alıntılamayı unutmuşum Nefesimmmsin Nefesimmmsin sen madem yemek yoktu sarma falan hadi tavuk dürüm neyse pidesi ne oluyor tabağa tavuğu koyup yanında salata miss gibi olurdu

Ben de bu hafta sürekli tartılır oldum. Çok stresli bir durum. Eğer hiç tartılmasam vücudumun reaksiyonlarını dinlesem bu hafta süper geçti eksi geleceğim sanırdım. Ama gel gör ki düne kadar +700 düm.. bir kaç gündür de orada sabitim. Ama vücudu gereksiz strese sokuyorum bence. Haftaya ben de tartılmayacağım.
bence de gereksiz strese sokuyorsun tatlım

Az önce tartıldım 75,7. :kızgın::duduk:
Hayır kendimden gizli mi yiyorum anlamadım ki?ya da su kalorili bir şey oldu da benim mi haberim yok. Neyse Pazartesi’ye kadar düzene girmezse değiştireceğim beslenmemi..
Keşke tartılmasaydın kuzum vücut korumaya aldı kendini demek hem farklı spor yaptım hemde farklı diyet düşecek o merak etmee ♥️

Ödem atıcı bilerek içmiyorum çünkü uzun saatler aç kalıyorum. Üstüne Yeşilçay tansiyon oynatabilir gibi geliyor bana. Bir de ödemim yok bence, çünkü sporları sabah erkenden yapıyorum ertesi güne kadar da çok su içiyorum. Hatta gece bile bir kaç defa wc için uyanıyorum. Ödem atıcı olsun diye günde bir kaç tane Kafeinsiz kahve içiyorum.
Doğru düşünmüşsün ben onu hesaba katmadım keşke ben de senin gibi su içebilsem asla aklıma gelmiyo ya 🧿

Ben de bu hafta sürekli tartılır oldum. Çok stresli bir durum. Eğer hiç tartılmasam vücudumun reaksiyonlarını dinlesem bu hafta süper geçti eksi geleceğim sanırdım. Ama gel gör ki düne kadar +700 düm.. bir kaç gündür de orada sabitim. Ama vücudu gereksiz strese sokuyorum bence. Haftaya ben de tartılmayacağım.
Aynen cnm bir hafta tartıya küsuz

ben o mesajı alıntılamayı unutmuşum Nefesimmmsin Nefesimmmsin sen madem yemek yoktu sarma falan hadi tavuk dürüm neyse pidesi ne oluyor tabağa tavuğu koyup yanında salata miss gibi olurdu
Haklısın Kaptanim
Telafi edecem yarına kadar

Belki yarına süpriz yapmak istiyodur tartıcık, bekleyelim bakalım gidicek bence 🤗
Bir yerde bir yanlış var ama ben diyeti bozmazsam o yanlış da düzelir eksileri görürüm. Her gün tartılmayın diye boşuna demiyorlar işte. Çok haklılar.. haftaya öyle yapmayacağım :)

Az önce tartıldım 75,7. :kızgın::duduk:
Hayır kendimden gizli mi yiyorum anlamadım ki?ya da su kalorili bir şey oldu da benim mi haberim yok. Neyse Pazartesi’ye kadar düzene girmezse değiştireceğim beslenmemi..
if diyeti biraz stres yapıyor. ondan olmuş olabilir biraz rahatla bence

Doğru düşünmüşsün ben onu hesaba katmadım keşke ben de senin gibi su içebilsem asla aklıma gelmiyo ya 🧿
Ben su içtiğimde zaten susamış olmuyorum. Zaten ağzınızın kurulması vücudun aşırı susuz kaldığını gösteren bir şey o aşamaya gelmeden içmelisiniz denir her zaman. Düzenli su içsen hem sağlığın açısından hem de diyetin açısından iyi olur. Benim eşim içmez pek yanı 1 tl şişe ile su koyuyorum durmadan taciz ediyorum “ su iç “ diye.. Böyle böyle alıştı en az 2 lt içiyor. Bardakla takip edemiyordum ne kadar içtiğini şişe ile daha kolay oluyor.

if diyeti biraz stres yapıyor. ondan olmuş olabilir biraz rahatla bence
75 benim çok sağlam direnç kilomdur. Zayıfken ve kilo alırken de burada en sağlam kaçamaklarım bile hemen kiloya dönüşmezdi. O nedenle zayıflama aktivitelerim de hemen eksiye dönmüyor muhtemelen. Ama muhtemelen bir kaç güne çözülür.
İf ile ilgili şöyle bir sıkıntı olabilir. Ben 11-19 arası yiyeyim dedim ama benim nadiren kahvaltım 11 e kalır, kendi rutinimde 8-9 da kahvaltı ediyordum. Sonuçta günün ilk öğünü. Uyanıyor bir kaç saat aç kalıyorum bu vücudumun pek bilmediği bir şey belki onu stres yapmıştır bilmiyorum. Bir kaç gün daha zaman verip bekleyeceğim olmazsa dediğim gibi metabolizma hızlandırıcı bir detoks yapmayı planlıyorum.

Ben su içtiğimde zaten susamış olmuyorum. Zaten ağzınızın kurulması vücudun aşırı susuz kaldığını gösteren bir şey o aşamaya gelmeden içmelisiniz denir her zaman. Düzenli su içsen hem sağlığın açısından hem de diyetin açısından iyi olur. Benim eşim içmez pek yanı 1 tl şişe ile su koyuyorum durmadan taciz ediyorum “ su iç “ diye.. Böyle böyle alıştı en az 2 lt içiyor. Bardakla takip edemiyordum ne kadar içtiğini şişe ile daha kolay oluyor.
Ben lt çizgili bardak mı dersin çeşit çeşit şişeler mi dersin özeneyim diye neler yaptım yine de yok asla gideyim de bi su içeyim diyemiyorum en kötü alışkanlığım bu sanırım

Moralini bozma lütfen kuzum sende bozarsan biz ne yapalım çoğumuzu sen ayakta tutuyorsun valla :)
İnsan ister istemez çabasının karşılığını almak istiyor. Ama konu insan vücudu olunca her zaman 2X2= 4 etmiyor maalesef.. o yüzden çözüleceğine inanıyorum şimdilik beslenme diyette istikrarlı olup devam etmek istiyorum :)

Back
X