- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.181
Hehehe günlere rağmen zayıflarsam zaten süper olacak-600 bence çok iyi canım :)) tebrikler günlere rağmen süper :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehehe günlere rağmen zayıflarsam zaten süper olacak-600 bence çok iyi canım :)) tebrikler günlere rağmen süper :))
pışık :)))) gözaltlarım bile şuan 1 er kilo gelirHadi uyanın tartılın artık hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum![]()
Tabi olur yarın da söyleyebilirsin kolay gelsin :)Günaydın
Okudum ancak bu hafta kilo bildirimi yapmasam olur mu çünkü yoldayım işe gidiyorum![]()
pışık :)))) gözaltlarım bile şuan 1 er kilo gelir![]()
kendime geleyim hafif bir spor yapayımda bakarız
![]()
Tabi olur yarın da söyleyebilirsin kolay gelsin :)
Listede olmadığın için farketmez şuan listede olan arkadaşların kilolarını öğlen olmadan bekliyoruz sende iki haftalık deneme sonrası girmiş olursun inş listeyeOlur tabii, 12 ye kadar yazdığı için haftaya öteledim :)
Çok iyi canımBugünkü menümüde yazayım
Sabah 1 bardak limonlu su
1bardak meyve suyu
1 ceviz
Ara sütlü kahve
Öğlen tarhana çorbası
Ara meyve yada sebze suyu
Akşam yoğurt içine tarçın
3 litre su
1 saat yürüyüşkardelelen321
Listede olmadığın için farketmez şuan listede olan arkadaşların kilolarını öğlen olmadan bekliyoruz sende iki haftalık deneme sonrası girmiş olursun inş listeye
Tandır ekmeği miYeni olmanın heyecanı ile kahvaltı da yaptım. Normalde sabah erken hiç yapamam.
Kahvaltı da;
Haşlanmış yumurta
Salatalık
Beyaz peynir
Elim kadar ekmek (tandır ekmegi)
Bı de kahvaltıdan önce limonlu ılık su içtim
Günaydın hoş buldum. Yanlış etiketlemişsin canim.Günaydın Kızlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar tekrardan hosgeldiniz.
@Martilikiz07
@Muallim09
@melanko
sevgikelebegi_
Evet bende yeniyim.kızlar günaydınlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz geçmişi tam okuyamadım bizleri etiketleyip yazarsanız kilonuzu iyi olur bugün biraz koşturmaca var benim malum bi ara listeyi hazırlarım
kızlar günaydınlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz geçmişi tam okuyamadım bizleri etiketleyip yazarsanız kilonuzu iyi olur bugün biraz koşturmaca var benim malum bi ara listeyi hazırlarım
canım yağ yakıp kas alıyosundur daha önce başıma gelmiştiYarım saat göbek yağları yakacağız dedik bende incelme var ama tartıda fark yok :)
Hayır canım. Ben toparlanim. Pilatese başlıcam inşallah. Bebeğim tam ek gıda ya alışsın daha 5 aylık. Şimdilik plank ve yürüyüş yapiyorumkızlar aranızda spor salonuna giden var mı?