• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya varya o benim aklıma geldi de dedim iyice bozmayayım morelleri :KK70: :KK70:
Her gün delice spor
0 kaçamak
Bol detoks
İf diyeti hajajaaj sırlarını paylaş belki yapan olurda ekip haftaya dereceye girer hahaah
Şu an kahkahalarla gülüyorum :) bir kilo pirzola yemiş kadar oldum gülerken. Bana gülmek de kilo yapıyor bence yarın 76,5 olurum :)

Ben de sürekli gülüyorum. Gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz ama ne yapalım elimizden geleni yaptık başaramadık :)
O yüzden benimde içim raaht normalde kilo veremezsem çok moralim bozulurdu motivasyon hemen giderdi ama bu sefer tam :) kahretsin yine tam motiveyim :KK53:

Şu an kahkahalarla gülüyorum :) bir kilo pirzola yemiş kadar oldum gülerken. Bana gülmek de kilo yapıyor bence yarın 76,5 olurum :)
Kızlar bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada ben adet oldum. Hafta boyu - 700 düm. Cuma - 300 sebebi anlaşıldı

Takımımın sonuncu olarak bu haftaki cezalarım neler şimdi ?Gönderin gelsin :)

1. Her gün +15 dakika spor mu yapacağım ?emin miyiz bu konuda ? Bana uyar :)
  2. İki gün hurma diyeti mi yapacağım? PaZartesi tartısına göre de yetmezse 3 gün detoks mu yapacağım?
  3. Spor listesini ben mi tutacağım ?
Var mı unuttuğum bir şey :)

Öğlen misafir geldi iki parça borek yedim
Akşam. Saat 5 te dün yaptığım makarna vardı yanina da ayran.
Baya hamur işi oldu. Ziyan olmasın diye yoksa. Değil birseyden bide erken yığıyorum ozamandan beri ayaktayım bebek sağolsun pek oturmuyor. Bazen çok acıkırsam bir bardak ayran içerim. Sabaha kadar beni idare eder çünkü gece emziriyorum diye.
Bide birazdan ısırgan otu çayı içeceğim. Ve 9.30 da da plank egzersizimi yapacağım.
@kardelen321
ödem artırıcı süper bir tarifim var umarim sizdede işe yarar.
Bir fincan suyu cezveye koyun ve bir tatli kaşığı kahve. Bir cay kaşığı tarcini pişirin kahve gibi. Ve afiyetle için şekersiz olması çok önemli.
Birde önemli detay. Hemen içtikten sonra üzerine 2 bardak su için. Ve sonucu görün. Üzerinden bir saat geçtikten sonra artık yarı. Saate bir bir bardak su için. Sabah karnınıza bakın baya sönmüş. Bende öyle oldu. Saati size kalmış ister akşam yemeğinde 2 saat önce. Hem topuk hissi verir az yerini. İster benim gibi yatmadan 4 saat önce için.

Kızlar bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bu arada ben adet oldum. Hafta boyu - 700 düm. Cuma - 300 sebebi anlaşıldı
A süper ozamn ödemmiş..Vay arkadaş sizde her kilonun bir açıklaması varda bizde niye yok :))) müge anlıya çıkacam o bilir kesin :))

Back
X