• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• 5C57E159-01C5-4600-A5EA-B6B85CFF4855.webp
    5C57E159-01C5-4600-A5EA-B6B85CFF4855.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 29
Takımımın sonuncu olarak bu haftaki cezalarım neler şimdi ?Gönderin gelsin :)

1. Her gün +15 dakika spor mu yapacağım ?emin miyiz bu konuda ? Bana uyar :)
  2. İki gün hurma diyeti mi yapacağım? PaZartesi tartısına göre de yetmezse 3 gün detoks mu yapacağım?
  3. Spor listesini ben mi tutacağım ?
Var mı unuttuğum bir şey :)
Bence şöyle revize edelim.
Her gün spor değil şimdi sana 15 dk yap desek 1 saat yapar yine helak olursun ceza sporu haftada min 3 gün yapılacak spora ilave + 15 dk olsun
ve iki gün hurma diyeti bekliyoruz
kendi belirlediğin gün ..
Spor listelerine ayrıca bir ayar çekeceğiz :KK66:

Bu arada tek cezalı sen değilsin + gelen herkes yani Nefesimmmsin Nefesimmmsin :))

Her gün spor değil şimdi sana 15 dk yap desek 1 saat yapar yine helak olursun ceza sporu haftada min 3 gün yapılacak spora ilave + 15 dk olsun
Şöyle bir plan yaptım; Cumartesi- Pazar hurma diyeti yapacağım 45 dakika yürüyüş, step zurna veya Leslie ile.. pazartesi tartısına göre ya detoks ya normal diyet devam edeceğim ve her gün max 500-750 ip atlayacağım. Yarın, Pazartesi ve çarşamba da 15 dakika cardio yapacağım ceza olarak..
Sanki böylece azaltmış oluyorum sporu.. Perşembe ip atlarsam da sabah uyanır uyanmaz yapacağım ama tercihen de hiç bir şey yapmayacağım.

Öğlen misafir geldi iki parça borek yedim
Akşam. Saat 5 te dün yaptığım makarna vardı yanina da ayran.
Baya hamur işi oldu. Ziyan olmasın diye yoksa. Değil birseyden bide erken yığıyorum ozamandan beri ayaktayım bebek sağolsun pek oturmuyor. Bazen çok acıkırsam bir bardak ayran içerim. Sabaha kadar beni idare eder çünkü gece emziriyorum diye.
Bide birazdan ısırgan otu çayı içeceğim. Ve 9.30 da da plank egzersizimi yapacağım.
@kardelen321
ödem artırıcı süper bir tarifim var umarim sizdede işe yarar.
Bir fincan suyu cezveye koyun ve bir tatli kaşığı kahve. Bir cay kaşığı tarcini pişirin kahve gibi. Ve afiyetle için şekersiz olması çok önemli.
Birde önemli detay. Hemen içtikten sonra üzerine 2 bardak su için. Ve sonucu görün. Üzerinden bir saat geçtikten sonra artık yarı. Saate bir bir bardak su için. Sabah karnınıza bakın baya sönmüş. Bende öyle oldu. Saati size kalmış ister akşam yemeğinde 2 saat önce. Hem topuk hissi verir az yerini. İster benim gibi yatmadan 4 saat önce için.
Ziyan olsun arkadaşım bırak olsun... yapacak birşey yok biz çöpmüyüz afedersin çocuk yemez bize kalır dolapta bekler bize kalır ..kimse yemez bize kalır şiştik gittik ben artık azıcık yapıyorum hiç birşey kalmıyor yoksa varya oğlanın patates kızartması makarnası off off neler neler yeidim.
Kendine yaptığın takviyeler çok iyi kaydettim bende deneyeyim.. :)

Bu arada tek cezalı sen değilsin + gelen herkes yani Nefesimmmsin Nefesimmmsin :))
Bence Nefesimmmsin Nefesimmmsin de ekstra ip atlatacak bu hafta.. sonuçta seviyoruz bu aktiviteyi :)

Takımımın sonuncu olarak bu haftaki cezalarım neler şimdi ?Gönderin gelsin :)

1. Her gün +15 dakika spor mu yapacağım ?emin miyiz bu konuda ? Bana uyar :)
  2. İki gün hurma diyeti mi yapacağım? PaZartesi tartısına göre de yetmezse 3 gün detoks mu yapacağım?
  3. Spor listesini ben mi tutacağım ?
Var mı unuttuğum bir şey :)
Bunlar senin için bişey değil kuzum. Devede kulak 😄
Sana ya 10000ip atlama cezası yada 5 yıldızlı otelde 2 gün tatil. Senin cezan ne olmalı orası da biraz karışık 😂😘

Bugünkü menüm
Kahvaltı yok
Gün içerisinde 2 fincan Türk kahvesi
Öğlen

Mısır çorbası
2 parça fırında tavuk
Az fırında patates

Ara
Bi activia

Akşam
Taze fasulye 5 kaşık
Ayran 1 bardak

Spor olarak işe bi durak yürüdüm 😂😂
Spor gözlerimi yaşarttı :))))
Menü güzel patates belki biraz sakıncalı onu da az yemişsin zaten ;)

Leyl-i-fer Leyl-i-fer ödem listesi fikrin çok iyiymiş kuzum ilk sayfaya eklersek çok uzun olur :/ oraya link koyulabilir ama o linkte bütün tariflerin toplanması lazım o biraz sıkıntı :)
Acaba 5.takım ödem savaşları :)) diye yeni bir konu mu açsak dedim amaa bu sefer hem orayı takip etmek zor olur hemde bakarsın grup bölünür orada ayrı sohbet falan olur bilemedim çok kafam karıştı ödemlerimle oturmaya karar verdim :KK70: :KK70:

Bunlar senin için bişey değil kuzum. Devede kulak 😄
Sana ya 10000ip atlama cezası yada 5 yıldızlı otelde 2 gün tatil. Senin cezan ne olmalı orası da biraz karışık 😂😘
Şu ara bende sistem ters işlediği için, sporla kilo aldığıma göre tatille zayıflarım herhalde :)

Bugünkü menüm
Kahvaltı yok
Gün içerisinde 2 fincan Türk kahvesi
Öğlen

Mısır çorbası
2 parça fırında tavuk
Az fırında patates

Ara
Bi activia

Akşam
Taze fasulye 5 kaşık
Ayran 1 bardak

Spor olarak işe bi durak yürüdüm 😂😂
Haftaya 2 durak yürürsün böyle böyle artlar :)

Leyl-i-fer Leyl-i-fer ödem listesi fikrin çok iyiymiş kuzum ilk sayfaya eklersek çok uzun olur :/ oraya link koyulabilir ama o linkte bütün tariflerin toplanması lazım o biraz sıkıntı :)
Acaba 5.takım ödem savaşları :)) diye yeni bir konu mu açsak dedim amaa bu sefer hem orayı takip etmek zor olur hemde bakarsın grup bölünür orada ayrı sohbet falan olur bilemedim çok kafam karıştı ödemlerimle oturmaya karar verdim :KK70: :KK70:
Böyle olabilir çünkü oraya sürekli bir şey yazmayacağız ki dönüp bakacağımız bir yer olacak sonuçta.. önemli olan burada sohbet arasında tarifleri kaybetmemekse öyle bir yer açıp oradan bakmak daha iyi olmaz mı

Böyle olabilir çünkü oraya sürekli bir şey yazmayacağız ki dönüp bakacağımız bir yer olacak sonuçta.. önemli olan burada sohbet arasında tarifleri kaybetmemekse öyle bir yer açıp oradan bakmak daha iyi olmaz mı
Olur orda sohbet yasak olsun tarifi olan paylaşım yapsın çıksın ? :) Hadi sen aç konu :KK70:

Back
X