• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buna benim 7 bin ipim dahil mi kuzum? Eğer öyleyse aslınsa bu hafta pek de spor yapmamışım . Daha çok yaptım sanıyordum. Bundan daha çok yaptığım hafta vardı ve böyle + gelmemiştim. Belki de bir şeyleri yanlış yaptım ya. Şüpheye düştüm.
Canımm çok özür dilerim onu eklememişim

Canımm çok özür dilerim onu eklememişim
Hiç önemli değil kuzum ne özürü. Bu kadar sporu tutuyorsun hesaplıyor bize gönderiyorsun. Nerede var böyle hizmet :) neden böyle olduğu için benim savunmam aşırı spor sonuçta yaptığım kesinse ne fark eder :) eline sağlık..

Kızlar menüm

Kahvaltı yapmadım
Öğlen
Bir kase cacık
Domates
Turşu
Peynir
Çay

Ara
Bir dilim baklava

Akşam
ev köftesi
domates
K.biber
Yarım kase yoğurt
15 dk Leslie 3 dk zumba

IMG_20190920_224729.webp

Arkadaşlar bu hafta spor listesi bu şekilde. Eksiklerim varsa kusuruma bakmayın lütfen.

1. 2973 puanla dennisgo dennisgo
2. 1728 puanla Cherry Mom Cherry Mom
3. 300 puanla pawlover pawlover
Tebrik ediyorum arkadaşlar.
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Kızlar bu arada esım burada uyelıgım oldugunu bılmıyor,ve ben bu platformu hafta ıcı aksam 5e kadar kullanabılıyorum haftasonları gıremıyorum bu yarısmaya katılmama engel mu eger oleyse cıkabılırım:KK43:
arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum ama sorun olmaz tabii haftasonu abartmamak fazla yememek şartıyla
bu arada 52 sayfanın 4 sayfasını okudum cevap vere vere geleceğim ona göre arada lüzumsuz alakasız kalabilir ama 2 günde 52 sayfa ve ben işlerim dolayısı ile giremeyince böyle oldu

Öğlen misafir geldi iki parça borek yedim
Akşam. Saat 5 te dün yaptığım makarna vardı yanina da ayran.
Baya hamur işi oldu. Ziyan olmasın diye yoksa. Değil birseyden bide erken yığıyorum ozamandan beri ayaktayım bebek sağolsun pek oturmuyor. Bazen çok acıkırsam bir bardak ayran içerim. Sabaha kadar beni idare eder çünkü gece emziriyorum diye.
Bide birazdan ısırgan otu çayı içeceğim. Ve 9.30 da da plank egzersizimi yapacağım.
@kardelen321
ödem artırıcı süper bir tarifim var umarim sizdede işe yarar.
Bir fincan suyu cezveye koyun ve bir tatli kaşığı kahve. Bir cay kaşığı tarcini pişirin kahve gibi. Ve afiyetle için şekersiz olması çok önemli.
Birde önemli detay. Hemen içtikten sonra üzerine 2 bardak su için. Ve sonucu görün. Üzerinden bir saat geçtikten sonra artık yarı. Saate bir bir bardak su için. Sabah karnınıza bakın baya sönmüş. Bende öyle oldu. Saati size kalmış ister akşam yemeğinde 2 saat önce. Hem topuk hissi verir az yerini. İster benim gibi yatmadan 4 saat önce için.

Canım sporları topluyorumda dakika hesabı yaparsak toplamda kaç dk yapıyorsun plank ona göre puanlıyoruz :)

Hiç önemli değil kuzum ne özürü. Bu kadar sporu tutuyorsun hesaplıyor bize gönderiyorsun. Nerede var böyle hizmet :) neden böyle olduğu için benim savunmam aşırı spor sonuçta yaptığım kesinse ne fark eder :) eline sağlık..
Zalım geçtin beni hahahaja

Selam hanımlar cuma diye bi bakayım dedim :)
Ben memlekete geldim, birkaç gündür buradayım, fırsatım olmadı bakmaya.
Liste için yapılacak bir sey olursa bugün buralarda olurum :)
Hadi güzel yüzdelerle gelin inşallah
canım ankaradan ayrılmadan gezmeye mi gittin

Kuzum battı balık yan gitmiyormuş, bu balık yukarı gitti şimdi tartıldım da.. +1 olmuş. Bir Yeşilçay daha içtim. Aç aç bekliyorum bari +700 gr gelsem diye :) Ama inanamıyorum ya matematik bile kendinden utanır bu tartıyı görünce. Sadece dün 1000 kalori yaktım, nasıl karşılığı artı olabilir. Sanki ekstra 1000 kalori yedim :)
canım senin kasa döndü merak etme

Kızlar ceza menüsü konusunu netleştirelim ve cidden herkes uygulasın uygulamayanın kellesi vurulaaa :KK53:
Oylamaya sunuyorum :)) başka fikri olanda ayrıca yazsın lütfen
  1. Menüsünde kaçamak olan ( tatlı hamur işi asitli gıdalar abur cubur vs) ertesi gün sıvı diyeti yapsın.
  2. Ertesi gün hurma diyeti yapsın
  3. Hurma -Sıvı kişi kendine göre uygun olanı seçsin yapsın
  4. Spor listelerinin kaydını o hafta o kişi tutsun..
toplight toplight Nefesimmmsin Nefesimmmsin
olur şekerim detaylandırırız

Back
X