• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakmadım daha cidden sonuncu muyum ? Ya ama bu haksızlık :) hemen neyi yanlış yaptığımı bulmam lazım. o_O
Kuzum bi yanlış yok biz senin arkandayız. Spor konusunda her hafta 1.oluyorsun zaten yine diyecek bişey yok. Bu hafta liste gecikti kusura bakmayın bu arada.
Aslında oraya şey yaz bknz 5.takım 1 haftalık yazışmalar anlatacak bi yanlış yok çünkü

Kuzum bi yanlış yok biz senin arkandayız. Spor konusunda her hafta 1.oluyorsun zaten yine diyecek bişey yok. Bu hafta liste gecikti kusura bakmayın bu arada.
Aslında oraya şey yaz bknz 5.takım 1 haftalık yazışmalar anlatacak bi yanlış yok çünkü
Teşekkürler canım benim. Burada her şeyi beraber yaşıyoruz hepimiz ne yaşıyorsak ortak yaşıyoruz. Sonuç ne olursa olsun benim içim rahat bence bu hafta tek kusurum tartı tepesinden inmemekti.. diğer her şeyi doğru yaptım :)

Günaydın katıldın bile :)) kilonu burdan bize yazman yeterli canım .listede plank yok evet daha önce bölgesel egzersiz puanından hesaplamıştık yine öyle yaparız hergün gün sonunda menü yazarken sporlarını da ekleyip kardelelen321 kardelelen321 arkadaşımızı etiket yapabilirsin spor listelerini kendisi hesaplıyor :) hoşgeldin aramıza

1.saydaki kuralları okuyarak katılmak istersen /okuyup kabul ettiğini / yazmanı rica ederiz canım

Günaydın hoşgeldin canım aynı şekilde seninde ilk sayfayı okuyup teyit etmeni rica ederiz ♥
Okudum kabul ediyorum

Bence şöyle revize edelim.
Her gün spor değil şimdi sana 15 dk yap desek 1 saat yapar yine helak olursun ceza sporu haftada min 3 gün yapılacak spora ilave + 15 dk olsun
ve iki gün hurma diyeti bekliyoruz
kendi belirlediğin gün ..
Spor listelerine ayrıca bir ayar çekeceğiz :KK66:

Bu arada tek cezalı sen değilsin + gelen herkes yani Nefesimmmsin Nefesimmmsin :))
Cnm ben koydeyim anca 15 dk Leslie 3 dk zumba yaptım.
Bu arada sabah 5 gibi tarlaya gidip saat 8,9 kadar kaynanamgile yardım edecem. Al sana cezanın kralı

Kızlar bu hafta spor dereceleri
1. Cherry Mom Cherry Mom 1728 puan
2. dennisgo dennisgo 1573 puan
3. pawlover pawlover 300 puan
Birazdan tabloyu da paylaşıcam
Buna benim 7 bin ipim dahil mi kuzum? Eğer öyleyse aslınsa bu hafta pek de spor yapmamışım . Daha çok yaptım sanıyordum. Bundan daha çok yaptığım hafta vardı ve böyle + gelmemiştim. Belki de bir şeyleri yanlış yaptım ya. Şüpheye düştüm.

Back
X