• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her yaptığın sağlıklı şeyden neden korkuyorum 😲 :))
Şu an manyak bir metabolizmam var. Onun benden korkması gerekirken resmen kabusum oldu ama tüm hakkını geçen hafta kullandı bence. Ondan 7 bin ip atlayıp +300 gelmenin intikamını almayacağımı sanıyorsa çok yanılıyor :)

Ye kuzum afiyet olsun. Basmati ne oluyor ki normal pirinçten farkı ne ?
A sen nasıl bilmiyorsun bunu özellikle şeker sorunu olanlar için sıfır şeker çünkü normal pirinçde şeker çok ya.birde vitamin değeri normal Pirince göre çok fazla spor yapanlar klasik tavuk sote ve basmati yer hep bundan kas yapmak isteyenler falan

Şu an manyak bir metabolizmam var. Onun benden korkması gerekirken resmen kabusum oldu ama tüm hakkını geçen hafta kullandı bence. Ondan 7 bin ip atlayıp +300 gelmenin intikamını almayacağımı sanıyorsa çok yanılıyor :)
Süpersin kuzum bu hafta metabolizman özür dileyecek senden :))

A sen nasıl bilmiyorsun bunu özellikle şeker sorunu olanlar için sıfır şeker çünkü normal pirinçde şeker çok ya.birde vitamin değeri normal Pirince göre çok fazla spor yapanlar klasik tavuk sote ve basmati yer hep bundan kas yapmak isteyenler falan
Aa ilk defa duyuyorum. Benim pilavlarla hiç aram yok hele pirinç pilavı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Bunun diyetle de alakası yok normalde de yemek aklıma gelmez.. Demek bu bilgiye ulaşacağım ortam olmamış :)

Aa ilk defa duyuyorum. Benim pilavlarla hiç aram yok hele pirinç pilavı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Bunun diyetle de alakası yok normalde de yemek aklıma gelmez.. Demek bu bilgiye ulaşacağım ortam olmamış :)
İyi olmuş aslında ben diyetten önce çok pilav yerdim şimdi tamamen çıktı hayatımdan arada yoksunluk çekiyorum :))

İyi olmuş aslında ben diyetten önce çok pilav yerdim şimdi tamamen çıktı hayatımdan arada yoksunluk çekiyorum :))
Gerçekten önceden yememek büyük avantaj çünkü dediğin gibi yoksunluk falan da olmuyor. Sonuçta diyetteki en büyük zorluklardan birisi pilav makarnadan vazgeçmek. Benim hiç öyle bir zorluğum olmuyor haliyle :)

Hahaaha bak ya sen yine bizle dalga mı geçiyorsun şekerim 🙄 :))
Kuzum estağfurullah dalga geçmek değil tamamen topluma hizmet için 😛
Gerçekten bitirene kadar neden yediğimi çözdüm bu akşam. Ama kendimi nasıl tedavi edeceğim bilmiyorum :)
Kuzum bilinçaltındaki o anıya teşekkür edip göndermen gerekiyo. Nasıl oluyorsa o 😋
Yediklerimiz yüzünden dalga geçilmesi yine de güzel.. spor yapıp kilo veremedik diye bizimle eğlendiklerinde çok alınıyorum :KK70::KK70:
Tatlıııım. Bizimki Ufak ufak sataşma sadece. Kırılmayın gülün diye. Spor yapıp Kilo veremeseniz de bizim canımızsınız 😘😘😘😘😘

Kuzum bilinçaltındaki o anıya teşekkür edip göndermen gerekiyo. Nasıl oluyorsa o 😋

Tatlıııım. Bizimki Ufak ufak sataşma sadece. Kırılmayın gülün diye. Spor yapıp Kilo veremeseniz de bizim canımızsınız 😘😘😘😘😘
Ben bu kadar tatliş lafa bu hafta 2 kilo alırım :)))) ❤️❤️

Ben bu kadar tatliş lafa bu hafta 2 kilo alırım :)))) ❤❤
Bu hafta hepinizin kilosunu ben alıcam bence. Bu kadar ödem hiç yaşamadım daha önce. hamilelikte bile. Sabah uyandım ayaklarımın üzerine basamadım bu nasıl bişey. Kendimi ev temizliğine verdim ben de. Az önce de 30dk leslie, 210 bölgesel egzersiz yaptım Cherry Mom Cherry Mom

Bu hafta hepinizin kilosunu ben alıcam bence. Bu kadar ödem hiç yaşamadım daha önce. hamilelikte bile. Sabah uyandım ayaklarımın üzerine basamadım bu nasıl bişey. Kendimi ev temizliğine verdim ben de. Az önce de 30dk leslie, 210 bölgesel egzersiz yaptım Cherry Mom Cherry Mom
Ya amaa çok iyi zamanlama cumaya bişey kalmaz kuzu bugün ilk gün sayılır senin

Tabiki gülüyoruz canım benim.. ne kırılacağız sonuçta beraber yaşıyoruz tüm haftayı, böyle absürt bir sonuca da beraber güleceğiz elbette :)

Bugün ödem olması iyi olmuş bence Cuma’ya daha çok var :)

Back
X