- 23 Mart 2016
- 30.148
- 90.790
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.621
Doğru dedinYediklerimiz yüzünden dalga geçilmesi yine de güzel.. spor yapıp kilo veremedik diye bizimle eğlendiklerinde çok alınıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru dedinYediklerimiz yüzünden dalga geçilmesi yine de güzel.. spor yapıp kilo veremedik diye bizimle eğlendiklerinde çok alınıyorum![]()
Şu an manyak bir metabolizmam var. Onun benden korkması gerekirken resmen kabusum oldu ama tüm hakkını geçen hafta kullandı bence. Ondan 7 bin ip atlayıp +300 gelmenin intikamını almayacağımı sanıyorsa çok yanılıyor :)Her yaptığın sağlıklı şeyden neden korkuyorum:))
Ye kuzum afiyet olsun. Basmati ne oluyor ki normal pirinçten farkı ne ?24 haziran bime güzel ürünler geliyor kızlar şu basmatiyi özellikle alacağım ya 3 ay oldu bir pilav üstü et yiyeyim![]()
A sen nasıl bilmiyorsun bunu özellikle şeker sorunu olanlar için sıfır şeker çünkü normal pirinçde şeker çok ya.birde vitamin değeri normal Pirince göre çok fazla spor yapanlar klasik tavuk sote ve basmati yer hep bundan kas yapmak isteyenler falanYe kuzum afiyet olsun. Basmati ne oluyor ki normal pirinçten farkı ne ?
Süpersin kuzum bu hafta metabolizman özür dileyecek senden :))Şu an manyak bir metabolizmam var. Onun benden korkması gerekirken resmen kabusum oldu ama tüm hakkını geçen hafta kullandı bence. Ondan 7 bin ip atlayıp +300 gelmenin intikamını almayacağımı sanıyorsa çok yanılıyor :)
Aa ilk defa duyuyorum. Benim pilavlarla hiç aram yok hele pirinç pilavı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Bunun diyetle de alakası yok normalde de yemek aklıma gelmez.. Demek bu bilgiye ulaşacağım ortam olmamış :)A sen nasıl bilmiyorsun bunu özellikle şeker sorunu olanlar için sıfır şeker çünkü normal pirinçde şeker çok ya.birde vitamin değeri normal Pirince göre çok fazla spor yapanlar klasik tavuk sote ve basmati yer hep bundan kas yapmak isteyenler falan
Onun tepesine füze atacağım; önce hurma diyeti sonra da belki bir detoks ile.. ben yaptım sen yapma lütfen affet beni diye yalvaracak bana :)Süpersin kuzum bu hafta metabolizman özür dileyecek senden :))
Bir daha sıkıysa yapsınOnun tepesine füze atacağım; önce hurma diyeti sonra da belki bir detoks ile.. ben yaptım sen yapma lütfen affet beni diye yalvaracak bana :)
İyi olmuş aslında ben diyetten önce çok pilav yerdim şimdi tamamen çıktı hayatımdan arada yoksunluk çekiyorum :))Aa ilk defa duyuyorum. Benim pilavlarla hiç aram yok hele pirinç pilavı en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Bunun diyetle de alakası yok normalde de yemek aklıma gelmez.. Demek bu bilgiye ulaşacağım ortam olmamış :)
Yok daha yazmadım. Tarif de vermem gerekiyor.. bugün hiç fırsatım olmadı.. yarın yazacağım muhtemelen :)Bir daha sıkıysa yapsınbu arada yazıyı yazdın mı sayfaya ?
Gerçekten önceden yememek büyük avantaj çünkü dediğin gibi yoksunluk falan da olmuyor. Sonuçta diyetteki en büyük zorluklardan birisi pilav makarnadan vazgeçmek. Benim hiç öyle bir zorluğum olmuyor haliyle :)İyi olmuş aslında ben diyetten önce çok pilav yerdim şimdi tamamen çıktı hayatımdan arada yoksunluk çekiyorum :))
Kuzum estağfurullah dalga geçmek değil tamamen topluma hizmet içinHahaaha bak ya sen yine bizle dalga mı geçiyorsun şekerim:))
Kuzum bilinçaltındaki o anıya teşekkür edip göndermen gerekiyo. Nasıl oluyorsa oGerçekten bitirene kadar neden yediğimi çözdüm bu akşam. Ama kendimi nasıl tedavi edeceğim bilmiyorum :)
Tatlıııım. Bizimki Ufak ufak sataşma sadece. Kırılmayın gülün diye. Spor yapıp Kilo veremeseniz de bizim canımızsınızYediklerimiz yüzünden dalga geçilmesi yine de güzel.. spor yapıp kilo veremedik diye bizimle eğlendiklerinde çok alınıyorum![]()
Ben bu kadar tatliş lafa bu hafta 2 kilo alırım :))))Kuzum estağfurullah dalga geçmek değil tamamen topluma hizmet için
Kuzum bilinçaltındaki o anıya teşekkür edip göndermen gerekiyo. Nasıl oluyorsa o
Tatlıııım. Bizimki Ufak ufak sataşma sadece. Kırılmayın gülün diye. Spor yapıp Kilo veremeseniz de bizim canımızsınız![]()
Bu hafta hepinizin kilosunu ben alıcam bence. Bu kadar ödem hiç yaşamadım daha önce. hamilelikte bile. Sabah uyandım ayaklarımın üzerine basamadım bu nasıl bişey. Kendimi ev temizliğine verdim ben de. Az önce de 30dk leslie, 210 bölgesel egzersiz yaptımBen bu kadar tatliş lafa bu hafta 2 kilo alırım :)))) ❤❤
Ya amaa çok iyi zamanlama cumaya bişey kalmaz kuzu bugün ilk gün sayılır seninBu hafta hepinizin kilosunu ben alıcam bence. Bu kadar ödem hiç yaşamadım daha önce. hamilelikte bile. Sabah uyandım ayaklarımın üzerine basamadım bu nasıl bişey. Kendimi ev temizliğine verdim ben de. Az önce de 30dk leslie, 210 bölgesel egzersiz yaptımCherry Mom
Tabiki gülüyoruz canım benim.. ne kırılacağız sonuçta beraber yaşıyoruz tüm haftayı, böyle absürt bir sonuca da beraber güleceğiz elbette :)Kuzum estağfurullah dalga geçmek değil tamamen topluma hizmet için
Kuzum bilinçaltındaki o anıya teşekkür edip göndermen gerekiyo. Nasıl oluyorsa o
Tatlıııım. Bizimki Ufak ufak sataşma sadece. Kırılmayın gülün diye. Spor yapıp Kilo veremeseniz de bizim canımızsınız![]()
Bugün ödem olması iyi olmuş bence Cuma’ya daha çok var :)Bu hafta hepinizin kilosunu ben alıcam bence. Bu kadar ödem hiç yaşamadım daha önce. hamilelikte bile. Sabah uyandım ayaklarımın üzerine basamadım bu nasıl bişey. Kendimi ev temizliğine verdim ben de. Az önce de 30dk leslie, 210 bölgesel egzersiz yaptımCherry Mom
Daha iyi yazılamazdı :))Ben nerede hata yaptım ? Yazdım :)