- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.641
Tek değilim cardio spordaşım da sabit diyecektim vazgeçtim :)Daha iyi yazılamazdı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek değilim cardio spordaşım da sabit diyecektim vazgeçtim :)Daha iyi yazılamazdı :))
Şok oldum ciddden mi ? Kahvaltı yapsaydın keşke yapma canım böylesi çok sağlıksız birde temizlikte o kadar enerji sarfetmişsindir
Günaydın canım güzel menü tebrikler aynen keşke birde su içebilsenİyi geceler kızlar
Menümü yazma fırsatı ancak buluyorum misafirden
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
Çok ince bi dilim kaşar
Kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Cacık
Su galiba 2 bardak falan içtim, ah bide şu alışkanlığı kazanabilsem
5267 adım yürüyüşCherry Mom
O yöneticiye pes yani ne diyeyim anladım canım yerinde olsam eve gidince herşeye saldıırırdım bünye meselesi demek :))sabah işe gittim canım öğlene kadar çalışıyoruz
Sular yok ve şirket yöneticisi isteyen camiye gidebilir dedibende birşey yemedim içmedim
Sonra da eve gelince onca saat yeme içme canım birşey istemedi ve temizliğe başladım
Alt üst oldu biraz
Hamile olduğuna dair şüphen varsa ve için böyle rahat edecekse atlama tabiki. Ama her ay bu olasılık varsa ve ip de mutlaka atlamak istiyorsan bence adet ile yumurtlama arası atlayabilirsin. Ama başka sporlar da var ip atlamıyorsan da onlara yönelebilirsinDün spor yine yapamadım ama dip köşe temizlik yapmıştım. İp atlamak istiyorum ama hep acaba hamile miyim diyerek çekingen davranıyorum hamilelik takıntı haline geldi
:)Dün spor yine yapamadım ama dip köşe temizlik yapmıştım. İp atlamak istiyorum ama hep acaba hamile miyim diyerek çekingen davranıyorum hamilelik takıntı haline geldi
Evet kışın gerçekten hareketimiz azalıyor. Benim endokrin doktoru troid ilacının dozunu bile arttırıyor kışın metabolizma yavaşladığı için :)Dışarıda güneş var dışarı çıkalım oğlum dedim tam giyineceğim hava 10 derece bıııııııırrrrr resmen yalancı güneş :)) boş yere insanlar kışın kilo almıyor ne güzel sabahları çıkıyorduk oğlumla![]()
Bence tartıda kilo kaybı olmasa bile, bu seni sinir etse bile kas almış olmak iyi bir şey. Devam etmek gerekir.. bir de her hafta kas alacak değilsin. Vücut o anki beslenmen ve spor aktivite bağlı kas almışsa ne güzel.. ne kadar kas o kadar hızlı metabolizma. Uzun diyetlerde en büyük sorun metabolizmanın yavaşlaması, metabolizma yavaşladıkça da yediklerini kısıyorsun daha fazla kilo vermek için.. ama düzenli spor yapıyorsan, yağdan verip kas alıyorsan metabolizman hala hızlı kalabiliyor, diyet de daha kolay ilerliyor.İp atlamak en etkilisi diye onu yapmak istiyordum bi de zevklileslie de olabilir onunda etkilerini görmüştüm ama ben de 2 hafta sonra kas yapmıştı kilo verememiştim
GünaydıınGünaydın canım güzel menü tebrikler aynen keşke birde su içebilsen
Kendi vücudunu en iyi sen tanıtsın. Ama bende de diyete spora başladığımda bazı haftalarda tartı sonucu kabus oluyor.. kas aldığın için verdiğin kilo görünmüyor. Tartıdaki sonuca göre en az kilo verdiğim hafta için diyetisyenim, şu ana kadar ki en iyi diyet haftan demişti. Sebebi kas almamış. Bir de kas almak da öyle basit bir şey değil.yağ yakıp kas aldıysan bir bravo lazım aslında :)Aslında şöyle 5 kilo verdikten sonra spora geçmek istiyorum çünkü vücudum sert hemen kas olmaya müsait. Sizleri görünce vayyy be bunları yapsam ben ip gibi olurum diyorumama yapamıyorum
Ben eşime öyle yapıyordum başta. Evin bir bölümünde sigara içiliyor bizde. Oturma odasından sigara alanına giden yola koymuştum gidip gelirken içiyordu :)Günaydıınen son evin her yerine su şişesi koycam gördükçe içeyim diye
![]()
Bi de ben deneyeyim bakayım arttırabilcem miBen eşime öyle yapıyordum başta. Evin bir bölümünde sigara içiliyor bizde. Oturma odasından sigara alanına giden yola koymuştum gidip gelirken içiyordu :)
Bu bizim metabolizmann hızlı hali heEvet kışın gerçekten hareketimiz azalıyor. Benim endokrin doktoru troid ilacının dozunu bile arttırıyor kışın metabolizma yavaşladığı için :)