• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şok oldum ciddden mi ? Kahvaltı yapsaydın keşke yapma canım böylesi çok sağlıksız birde temizlikte o kadar enerji sarfetmişsindir

sabah işe gittim canım öğlene kadar çalışıyoruz
Sular yok ve şirket yöneticisi isteyen camiye gidebilir dedi :sinirli: bende birşey yemedim içmedim
Sonra da eve gelince onca saat yeme içme canım birşey istemedi ve temizliğe başladım :(
Alt üst oldu biraz

İyi geceler kızlar 🌸

Menümü yazma fırsatı ancak buluyorum misafirden

Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
Çok ince bi dilim kaşar
Kuru kayısı

Öğlen
1 kase çorba

Akşam
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Cacık

Su galiba 2 bardak falan içtim, ah bide şu alışkanlığı kazanabilsem 🥺🥺
5267 adım yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom

İyi geceler kızlar 🌸

Menümü yazma fırsatı ancak buluyorum misafirden

Sabah
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
Çok ince bi dilim kaşar
Kuru kayısı

Öğlen
1 kase çorba

Akşam
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Cacık

Su galiba 2 bardak falan içtim, ah bide şu alışkanlığı kazanabilsem 🥺🥺
5267 adım yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom
Günaydın canım güzel menü tebrikler aynen keşke birde su içebilsen

sabah işe gittim canım öğlene kadar çalışıyoruz
Sular yok ve şirket yöneticisi isteyen camiye gidebilir dedi :sinirli: bende birşey yemedim içmedim
Sonra da eve gelince onca saat yeme içme canım birşey istemedi ve temizliğe başladım :KK43:
Alt üst oldu biraz
O yöneticiye pes yani ne diyeyim anladım canım yerinde olsam eve gidince herşeye saldıırırdım bünye meselesi demek :))

Dün spor yine yapamadım ama dip köşe temizlik yapmıştım. İp atlamak istiyorum ama hep acaba hamile miyim diyerek çekingen davranıyorum hamilelik takıntı haline geldi
Hamile olduğuna dair şüphen varsa ve için böyle rahat edecekse atlama tabiki. Ama her ay bu olasılık varsa ve ip de mutlaka atlamak istiyorsan bence adet ile yumurtlama arası atlayabilirsin. Ama başka sporlar da var ip atlamıyorsan da onlara yönelebilirsin

Dün spor yine yapamadım ama dip köşe temizlik yapmıştım. İp atlamak istiyorum ama hep acaba hamile miyim diyerek çekingen davranıyorum hamilelik takıntı haline geldi
:)
Canım Ozmann başka spor yap YouTube da egzersiz videoları var onlara bakabilirsin yada bizim ilk sayfadaki sporlara bir göz at Leslie/ pilates falann hiç zararı olmaz.

Dışarıda güneş var dışarı çıkalım oğlum dedim tam giyineceğim hava 10 derece bıııııııırrrrr resmen yalancı güneş :)) boş yere insanlar kışın kilo almıyor ne güzel sabahları çıkıyorduk oğlumla 🙄
Evet kışın gerçekten hareketimiz azalıyor. Benim endokrin doktoru troid ilacının dozunu bile arttırıyor kışın metabolizma yavaşladığı için :)

İp atlamak en etkilisi diye onu yapmak istiyordum bi de zevkli😊 leslie de olabilir onunda etkilerini görmüştüm ama ben de 2 hafta sonra kas yapmıştı kilo verememiştim
Bence tartıda kilo kaybı olmasa bile, bu seni sinir etse bile kas almış olmak iyi bir şey. Devam etmek gerekir.. bir de her hafta kas alacak değilsin. Vücut o anki beslenmen ve spor aktivite bağlı kas almışsa ne güzel.. ne kadar kas o kadar hızlı metabolizma. Uzun diyetlerde en büyük sorun metabolizmanın yavaşlaması, metabolizma yavaşladıkça da yediklerini kısıyorsun daha fazla kilo vermek için.. ama düzenli spor yapıyorsan, yağdan verip kas alıyorsan metabolizman hala hızlı kalabiliyor, diyet de daha kolay ilerliyor.
Kendimden örnek vereyim bir önceki kilo vermemde 87 ile başladım 6 dilim ekmekle, 60 la bitirdim 3 dilim ekmekle.. çünkü düzenli spor yapıyordum. Metabolizmam 27 kg dan sonra da hala hızlıydı.

Aslında şöyle 5 kilo verdikten sonra spora geçmek istiyorum çünkü vücudum sert hemen kas olmaya müsait. Sizleri görünce vayyy be bunları yapsam ben ip gibi olurum diyorum😅 ama yapamıyorum
Kendi vücudunu en iyi sen tanıtsın. Ama bende de diyete spora başladığımda bazı haftalarda tartı sonucu kabus oluyor.. kas aldığın için verdiğin kilo görünmüyor. Tartıdaki sonuca göre en az kilo verdiğim hafta için diyetisyenim, şu ana kadar ki en iyi diyet haftan demişti. Sebebi kas almamış. Bir de kas almak da öyle basit bir şey değil.yağ yakıp kas aldıysan bir bravo lazım aslında :)
Bunu geçen hafta Cherry Mom Cherry Mom ve ben tekrar yaşadık. Detaylı analiz yapılmadığı için rakamsal olarak bilmiyoruz ama inceldiğimiz için tartı sonucumuz berbat olsa da mutluyuz :)
Düşün ben geçen haftaki yarışmanın en çok kilo alanı da oldum o sporla :) ama devam etmek lazım orada aldığım kaslar bana sonraki haftalarda eksi olarak dönecek. Bu diyet &spor sürecinde olağan bir şey :)

Ben eşime öyle yapıyordum başta. Evin bir bölümünde sigara içiliyor bizde. Oturma odasından sigara alanına giden yola koymuştum gidip gelirken içiyordu :)
Bi de ben deneyeyim bakayım arttırabilcem mi 😕 her sağlık problemimde su diyolar, her yerden gol atıyo ama içemiyorum bi türlü

Back
X