• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendi vücudunu en iyi sen tanıtsın. Ama bende de diyete spora başladığımda bazı haftalarda tartı sonucu kabus oluyor.. kas aldığın için verdiğin kilo görünmüyor. Tartıdaki sonuca göre en az kilo verdiğim hafta için diyetisyenim, şu ana kadar ki en iyi diyet haftan demişti. Sebebi kas almamış. Bir de kas almak da öyle basit bir şey değil.yağ yakıp kas aldıysan bir bravo lazım aslında :)
Bunu geçen hafta Cherry Mom Cherry Mom ve ben tekrar yaşadık. Detaylı analiz yapılmadığı için rakamsal olarak bilmiyoruz ama inceldiğimiz için tartı sonucumuz berbat olsa da mutluyuz :)
Düşün ben geçen haftaki yarışmanın en çok kilo alanı da oldum o sporla :) ama devam etmek lazım orada aldığım kaslar bana sonraki haftalarda eksi olarak dönecek. Bu diyet &spor sürecinde olağan bir şey :)
Bu haftada hiç spor yapmıyorum iyi mi halada kabızım cumadan beri 🙈 dertler bitmiyor ki kilo vereyim :)))

Canım dün yazmıştım içtim iki koca fincan hiç etki etmedi aç karna içtim hatta sonra dibinde kalan kayısıları da yedim 🙄
Bence sorun çözülünce bile menülere biraz yulaf ezmesi ekle canım. Yoğurtla ya da yumurtayı omlet olarak yersen onunla tüket ki bu sıkıntı tekararlamasın ve kronik hal almasın. r de kahvaltına otları ekle, maydanoz nane dereotu falan ye..

Bence sorun çözülünce bile menülere biraz yulaf ezmesi ekle canım. Yoğurtla ya da yumurtayı omlet olarak yersen onunla tüket ki bu sıkıntı tekararlamasın ve kronik hal almasın. r de kahvaltına otları ekle, maydanoz nane dereotu falan ye..
Doğru diyorsun omlete şöyle serpsem bile kardır ama iyice şiştim ben ya ne yaptıysam kötü etkiliyor sanki markete gittim şimdi dereotu çok kötüydü alamadım sade kefir aldım probiyotik sonuçta iyi gelir inş :/

Doğru diyorsun omlete şöyle serpsem bile kardır ama iyice şiştim ben ya ne yaptıysam kötü etkiliyor sanki markete gittim şimdi dereotu çok kötüydü alamadım sade kefir aldım probiyotik sonuçta iyi gelir inş :/
Umarım iyi gelir benim kardeşimin çocukluktan gelen kronik kabızlık sorununu diyetisyen böyle çözdü. Sende de işe yarar ve rahatlarsan menülerine keyif de ekle. Bir de strese girme bağırsaklar da her şeyden nem kapıyor aynı metabolizmamız gibi :)

Umarım iyi gelir benim kardeşimin çocukluktan gelen kronik kabızlık sorununu diyetisyen böyle çözdü. Sende de işe yarar ve rahatlarsan menülerine keyif de ekle. Bir de strese girme bağırsaklar da her şeyden nem kapıyor aynı metabolizmamız gibi :)
:kızgın: :nazar: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: ben iki gündür çok stresliyim canım sıkkın bizim depoyu su basmış oğlumun herşeyi gitti bebek arabası yaylı yatağı park patağı araba koltuğu puset stor perde halıı hepsi çamur içinde hafta sonu olduğu için ilgilenende yok yönetimden gerildim barut gibiyim :KK43:(

:kızgın: :nazar: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: ben iki gündür çok stresliyim canım sıkkın bizim depoyu su basmış oğlumun herşeyi gitti bebek arabası yaylı yatağı park patağı araba koltuğu puset stor perde halıı hepsi çamur içinde hafta sonu olduğu için ilgilenende yok yönetimden gerildim barut gibiyim :KK43:(
Geçmiş olsun canım gerçekten çok can sıkıcı.. bir de ilgilenilmiyor olması seni iyice geriyordur. Çok haklısın. Ama yine de sağlık olsun.. olan olduğu için stresini de üstüne alıp daha da zarar görmemeye çalış bu durumdan. Vücut zAten tepki veriyor bu kadar canını sıkma diye..

Geçmiş olsun canım gerçekten çok can sıkıcı.. bir de ilgilenilmiyor olması seni iyice geriyordur. Çok haklısın. Ama yine de sağlık olsun.. olan olduğu için stresini de üstüne alıp daha da zarar görmemeye çalış bu durumdan. Vücut zAten tepki veriyor bu kadar canını sıkma diye..
Doğru diyorsun ne yapsam boş.sağol canım bu arada

Ya amaa çok iyi zamanlama cumaya bişey kalmaz kuzu bugün ilk gün sayılır senin
İnşallah canım. Ama bugün tatlı krizindeyim. Aşure de yaptım. Yedim de. Durum kötü 😥
İp atlamak en etkilisi diye onu yapmak istiyordum bi de zevkli😊 leslie de olabilir onunda etkilerini görmüştüm ama ben de 2 hafta sonra kas yapmıştı kilo verememiştim
Canım leslie yürüyüş, nasıl kas yaptın bravo diyorum. Kas yapmak kolay bişey değil normalde. Bir de güzel bişey kas oluşması @dennisgo da anlatmış uzun uzun sağolsun. Ben şu ağırlıklarımdan kurtulayım kaslanmak için uğraş vermryi düşünüyorum. Bence sen de kaslansan da devam et. Sporcular neden hiç yaşlanmıyorlar hep aynılar. Çünkü kaslılar. Yaşlandıkça kas bedeni koruyo, dik tutuyo

Kuzum olan olmuş üzme kendini. Sağlık olsun yeterki

Back
X