- 23 Mart 2016
- 30.148
- 90.790
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.681
Sağol kuzum orası öyle tabiKuzum olan olmuş üzme kendini. Sağlık olsun yeterki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum orası öyle tabiKuzum olan olmuş üzme kendini. Sağlık olsun yeterki
Aşure yemek tatlı krizine iyi gelmiştir afiyet olsun canım. Önemli olan dengelemek zAten. Dengeleyemesen bile krizinden dolayı daha tartıya çok var mutlaka telafi edersin..İnşallah canım. Ama bugün tatlı krizindeyim. Aşure de yaptım. Yedim de. Durum kötü
Canım leslie yürüyüş, nasıl kas yaptın bravo diyorum. Kas yapmak kolay bişey değil normalde. Bir de güzel bişey kas oluşması @dennisgo da anlatmış uzun uzun sağolsun. Ben şu ağırlıklarımdan kurtulayım kaslanmak için uğraş vermryi düşünüyorum. Bence sen de kaslansan da devam et. Sporcular neden hiç yaşlanmıyorlar hep aynılar. Çünkü kaslılar. Yaşlandıkça kas bedeni koruyo, dik tutuyo
Nazar cıkıyordur nazarCherry Mom ben de bu aralar sürekli bir şeyler kırıyorum.. Telefonu düşürdüm camı kırıldı, iPad nasıl olduysa yerdeymiş fark etmedim üstüne bastım camı çatladı, bardak çanak durmadan kırıyorum :)
Ay evet bazen öyle oluyor bir anda elektrikli eşyaların hepsi bozuluyor falan annem demişti bu ay koç burcu için çok zor diye çıktı :))Cherry Mom ben de bu aralar sürekli bir şeyler kırıyorum.. Telefonu düşürdüm camı kırıldı, iPad nasıl olduysa yerdeymiş fark etmedim üstüne bastım camı çatladı, bardak çanak durmadan kırıyorum :)
:) Ay kötü çıktı :)) sağol canım inş öyledir ne diyelimm
Ben gizli koçum herhalde.. bu ara hiç elimin ayarı yok :) bugün de evi temizledim. Dolaptan bir şey alıyordum elim çarptı zeytin kabı düştü dolaptan her yer yağ :) bana iyi spor oldu tekrar temizledim :)Ay evet bazen öyle oluyor bir anda elektrikli eşyaların hepsi bozuluyor falan annem demişti bu ay koç burcu için çok zor diye çıktı :))
Kastır herhalde diyorum normalde beden inceldiği ama tartıda hep ayniydim. Etrafımdakiler de baya vermişsin diyordu. Ondan dedim kas oldu diyeİnşallah canım. Ama bugün tatlı krizindeyim. Aşure de yaptım. Yedim de. Durum kötü
Canım leslie yürüyüş, nasıl kas yaptın bravo diyorum. Kas yapmak kolay bişey değil normalde. Bir de güzel bişey kas oluşması @dennisgo da anlatmış uzun uzun sağolsun. Ben şu ağırlıklarımdan kurtulayım kaslanmak için uğraş vermryi düşünüyorum. Bence sen de kaslansan da devam et. Sporcular neden hiç yaşlanmıyorlar hep aynılar. Çünkü kaslılar. Yaşlandıkça kas bedeni koruyo, dik tutuyo
pazartesi kilonu çok merak ediyorum :)))Hurma diyetinde açlık gibi bir sorun yok aslınsa ama gerçekten bir şey yemek istiyorum. Ceviz fındık fıstık, protein :) bu arada arkadaşlarımız var maç izliyoruz. Masa kalori bombası, ben detoks çayı içiyorum :) bir de hurma diyeti yapınca salatalık falan da kemiremiyorsun ki öyle sıvı içip duruyorum :)
Yağ temizlemek kadar sinir birşey yok birde kırılmış yumurtaaaaBen gizli koçum herhalde.. bu ara hiç elimin ayarı yok :) bugün de evi temizledim. Dolaptan bir şey alıyordum elim çarptı zeytin kabı düştü dolaptan her yer yağ :) bana iyi spor oldu tekrar temizledim :)
Bu kadar direniyorum yememeye, bu akşam neler neler reddettim, çaydan başka bir şey içmedim.. bence 58 çıkmayı bile hak ediyorum :)pazartesi kilonu çok merak ediyorum :)))
Yağ temizlemek kadar sinir birşey yok birde kırılmış yumurtaaaaolay mahalinden çekip gitmek geliyor içimden hep :)))
Süper menü canımMerhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah
Domates salatalık peynir zeytin ve bir tane yumurta
Öğlen
Türk kahvesi şekersiz
2 tane kayısı
Akşam
3 kaşık yayla çorbası
Ton balıklı salata
Bugünlük bu kadar Eki Görüntüle 2310150