• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse geçmişi okudum şimdi günaydın diyeyim bende perşembe sıvı diyeti yapayım yada yarın sıvı perşembe hurma bakalım ne olacak malum evdeyim şimdi oğluşu alıp eve gideceğim öğlen 1 ve 2 de dr kontrolüm var sonrasında evde yatıırım oğluşu komşu evdeyse ona bırakırım değilse yanımda taşıyacağım hasta hasta

Cuma bomba gibi düşeceğiz listelere herkes bu ekip ne yapmışda 1. Olmuş diye sayfamıza gelip bakacak :cool:
Yapabilen herkesi seferberliğe davet ediyorum :KK70:
@kardelelen321
Cherry Mom Cherry Mom
@Leyl-i-fer
@Libas7 sıvı diyeti

pawlover pawlover
Nefesimmmsin Nefesimmmsin hurma diyeti
toplight toplight kaptanım sizde hurma yaparsınız belki :)

@matruj1 @guziss35 sizde yapar mısınız kızlar ? Uyarsa tabi hangisine yakın hissederseniz ;)

dennisgo dennisgo zaten yaptığı için detoksları ile bize eşlik ederr ❤️❤️❤️

Henüz listede olmayanlar için bir şey demedim yeni diyete başladığınız için kilo verme durduğunda uyarsa yaparsınız tabi :))
Evet bu hafta güzel bir hafta olsun hepimiz için. Perşembe genelde sıvı diyeti yapılacak o zaman. Ben şimdilik ortaya karışık takılıyorum :)

ayy canım ben hurma diyeti yapamam bu tarz detokslarda bende acayip baş ağrısı yapıyo dr ayça kayanın kalsiyum diyeti var ertesi günü diyeti de olabılır ben onu yaprım canım
Tabii canım kendini en iyi sen bilirsin yeter ki eksi gelsin herkes:))

İşe gitmeden önce mi diyorsun vaktin oluyorsa süper olur valla :rapci:
İnan akşam zamanım olmuyor yemek yap ye kaldır derken sebi özlemiş ve ilgi bekleyen bir çocuk olunca zamanın olmuyor. Bundan sonra erken kalkıp spor yapacam sabahlari

neyse geçmişi okudum şimdi günaydın diyeyim bende perşembe sıvı diyeti yapayım yada yarın sıvı perşembe hurma bakalım ne olacak malum evdeyim şimdi oğluşu alıp eve gideceğim öğlen 1 ve 2 de dr kontrolüm var sonrasında evde yatıırım oğluşu komşu evdeyse ona bırakırım değilse yanımda taşıyacağım hasta hasta
Geçmiş olsun 🌸

Ben de sabah 500 ip atladım çay demlenirken :) sonra kahvaltı edecektik yan komşunun dış cephesi temizlenecekmiş, bizim de posta kutusu onun duvarında. Eşim posta kutusunu söküp adamla konuşurken ben de boş boş bekleyeceğime 20 dakika bölgesel egzersiz yaptım. Yani iki arada bir derede azıcık spor yapmış oldum :)

Bugünkü menüm ;
Sabah
- 1/6 dilim pide ekmeği (1/4 kadarı 2 dilim ekmek eder, yani 2 dilimden biraz az yemiş oluyorum ) 1 kk beyaz peynir, 2 üçgen peynir, domates salatalık

Ara; 2 ceviz 1 dilim ananas, 1 yeşil elma

Öğlen ; 1 haşlanmış baget salata ( ekmek yemedim çünkü ilk ara öğününde 2 meyve yedim)

Ara; 1 bardak süt 10 fındık

Akşam ; 8 kaşık taze fasülye 1 dilim ekmek

Ara ; 4 kaşık tarçınlı yoğurt

-3 lt su
-1 kupa detoks çay, 1-2 kupa hibiskus, 1 kupa ananas kabuğu çayı
-sabah 500 ip atlama, 20 dakika bölgesel egzersiz yaptım. Birazdan 15 dakika cezamı yapacağım cardio olarak öğleden sonra da 30 dakika yürüyüş yapacağım. Cherry Mom Cherry Mom

Bugünkü menüm ;
Sabah
- 1/6 dilim pide ekmeği (1/4 kadarı 2 dilim ekmek eder, yani 2 dilimden biraz az yemiş oluyorum ) 1 kk beyaz peynir, 2 üçgen peynir, domates salatalık

Ara; 2 ceviz 1 dilim ananas, 1 yeşil elma

Öğlen ; 1 haşlanmış baget salata ( ekmek yemedim çünkü ilk ara öğününde 2 meyve yedim)

Ara; 1 bardak süt 10 fındık

Akşam ; 8 kaşık taze fasülye 1 dilim ekmek

Ara ; 4 kaşık tarçınlı yoğurt

-3 lt su
-1 kupa detoks çay, 1-2 kupa hibiskus, 1 kupa ananas kabuğu çayı
-sabah 500 ip atlama, 20 dakika bölgesel egzersiz yaptım. Birazdan 15 dakika cezamı yapacağım cardio olarak öğleden sonra da 30 dakika yürüyüş yapacağım. Cherry Mom Cherry Mom
Tmm canım kaydettim süper menü ve spor :)
Hibiskus ne için ? Ben çocuk hasta olunca veriyorum ama başka etkisi mi var ? :)

Back
X