- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.181
Bizi hep bu hurmalar, sıvılar mahvettiKızlar bu muhabbetler aaaaaaa
Fena vurdu banaa sıvı içesim kalmadı:)))) fenada şişkinlik yaptı bir havuz içtim sanki :))) belki de içtim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi hep bu hurmalar, sıvılar mahvettiKızlar bu muhabbetler aaaaaaa
Fena vurdu banaa sıvı içesim kalmadı:)))) fenada şişkinlik yaptı bir havuz içtim sanki :))) belki de içtim![]()
Hemde ne yorgun ayılamıyorum o yüzdenSenin için en büyük zorluk da bu bence. Ertesi gün ister istemez yorgun kalkıyorsun.
Tamamen merakımdan soruyorum 3 lt de su içiliyor mu bu diyette.. sonuçta suyun yeri ayrı ama fazla sıvı alınca ona yer kalıyor mu?Evet akşam yemeği 3 kase çorba:))))
Siz benim kabağımı neden diyetten saymıyorsunuz ben de açım. Kabak insanı ne kadar tutar :)Bizi hep bu hurmalar, sıvılar mahvetti![]()
Yok içilmiyor canım valla herhalde 1.5 anca içtim yatana kadar 2 olurTamamen merakımdan soruyorum 3 lt de su içiliyor mu bu diyette.. sonuçta suyun yeri ayrı ama fazla sıvı alınca ona yer kalıyor mu?
Akşam çorban ne peki? Kabak mı ?
Ben kabağı çok seviyorumSiz benim kabağımı neden diyetten saymıyorsunuz ben de açım. Kabak insanı ne kadar tutar :)
sen niye bana bu kadar benziyonBu süper bişey ben dalamıyorum yatağa yatıncada bir saat dönerim :)
atın şu menüleri de görelim hangi sıvılarmış onlarKızlar bu muhabbetler aaaaaaa
Spor amaçlı yapıyorsan sayarız tabi puanı belirleyelim :)))Bunu da spordan sayıyo muyuz bacaklarım koptu sonuçtaasansör korkusundan değil asla hep spor için bunlar
![]()
Atayım dükkanı kapattım artık sanıyorum yada uyurken ayran içerimatın şu menüleri de görelim hangi sıvılarmış onlar
sıvıcılaaar
yoğurt uyku yapmıştır ondan halsizlik hissetmişsindir bugünSabah
Limonlu su
Yarı sütlü Kahve + 1 ceviz
Mercimek çorbası
Öğlen
Yoğurt çilek nektarin (blender )
Ara
Dereotlu naneli yoğurt
Ara
Yarım Sütlü kahve
Akşam
Sebze çorbası kerevizli havuçlu *3 kase :))
Sporu ayrıca yazacağımm
Yok yok takılıyorumSpor amaçlı yapıyorsan sayarız tabi puanı belirleyelim :)))
Yürüyüş 1 puan pilates 2 puan o yüzden buna 1.5 desek ?? :))
Olabilir canım birde migren halsizlik yaptı modum düştüyoğurt uyku yapmıştır ondan halsizlik hissetmişsindir bugün
Bence iyi fikir yarın yaparım ben bunu :))hurmayı pişirip sütle blender lasam tok tutarmı acep hatta yulafı
bak o zaman suda içilir belki
Yok yok takılıyorumasansör korkumdan ötürü tırmandım onca katı
![]()