- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.838
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.201
Ruh halim 
:)))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3, tabak fazla geldi anlaşılanRuh halim:)))))
Aynen canım o tamamen zorlama oldu sonra acıkırım diye korktumhu
3, tabak fazla geldi anlaşılan
Haftaya kabak detoksuna bekleriz seni. Ben de çok severim o nedenle yapıyorum zAten :) siz yaparken ben de boş durmayayım dedim. Sabah da iki yumurta yediğin için o tok tutuyor :)Ben kabağı çok seviyorumhele öyle yağsız suyunu çektirip üstüne yoğurt, sarımsaklı domates sosu bayılırım
ama evet o da çok tutmuyo bizi kabaklar da mahvetti
![]()
Merdiven çıkmak en güzel spor :) yaşasın asansör korkusu yaşasın yüksek katlara çıkma zorunluluğu :)Bunu da spordan sayıyo muyuz bacaklarım koptu sonuçtaasansör korkusundan değil asla hep spor için bunlar
![]()
Bence de.. sıvı diye yazmaya değer bulmadılar bence :) sıvı işte ne fark eder diyor olabilirler :)atın şu menüleri de görelim hangi sıvılarmış onlar
sıvıcılaaar
Olabilir haftaya da onu yapayım iki gün güzel olurHaftaya kabak detoksuna bekleriz seni. Ben de çok severim o nedenle yapıyorum zAten :) siz yaparken ben de boş durmayayım dedim. Sabah da iki yumurta yediğin için o tok tutuyor :)
Çokta yaşamasın bugün 8 kat çıktım sonra inince farkettim ki bi dosyayı unutmuşum tekrar 8 kat çıktımMerdiven çıkmak en güzel spor :) yaşasın asansör korkusu yaşasın yüksek katlara çıkma zorunluluğu :)
Bu diyetten hiç anlamıyorum. Benimkisi sadece bir fikir ; Akşam üç kase çorba fazla geldiği için acaba öğlen bir kase içip akşama 2 mi bıraksan ? Acıkırsan da ayran sınırsız değil mi? Bir de yarın spor yok ya acıkma ihtimali de daha az olur sanki.Kızlar listede var mı bir yanlışlık acaba ? Yarın değiştireyim ona göre
Çarşamba perşembe olabilir.. ben de haftaya çarşamba Regl olacağımı düşünüyorum. O yüzünden çarşamba Perşembe makarna diyeti düşünüyorum. her çarşamba Perşembe’yi böyle geçirmek bizim için daha iyi sanki..Olabilir haftaya da onu yapayım iki gün güzel olur![]()
Bizim asansörler değişiyordu, okuldan gelince ne lazımsa alırdım bir daha beş kat inip çıkmayayım diye. Yukarıdan bir sepet salıp evrağı sana ulaştırsalarmış :)Çokta yaşamasın bugün 8 kat çıktım sonra inince farkettim ki bi dosyayı unutmuşum tekrar 8 kat çıktım![]()
Evet cumalarımız güzel geçer aslında sıvıyı da merak ediyorum, denemek istiyorum. Kabak üstüne sıvı yapsam vücudumu çok dirençsiz bırakır mıyım acaba?Çarşamba perşembe olabilir.. ben de haftaya çarşamba Regl olacağımı düşünüyorum. O yüzünden çarşamba Perşembe makarna diyeti düşünüyorum. her çarşamba Perşembe’yi böyle geçirmek bizim için daha iyi sanki..
Ah keşkeBizim asansörler değişiyordu, okuldan gelince ne lazımsa alırdım bir daha beş kat inip çıkmayayım diye. Yukarıdan bir sepet salıp evrağı sana ulaştırsalarmış :)
Süper bu koşu kaç dk sürdü acaba dakika hesabı koşu çünkü :)Hurma diyeti
3 litreye yakın su
8378 adım yürüyüş, 986 adım koşu, 150 zıplamaCherry Mom pilim bitti
![]()
Hııı malesef dk bilmiyorum yürüyüşten sonra mesafe kısalınca peşine koştum. Onu da yürüyüş say ya bişey olmazSüper bu koşu kaç dk sürdü acaba dakika hesabı koşu çünkü :)
Bi güzellik yaparızHııı malesef dk bilmiyorum yürüyüşten sonra mesafe kısalınca peşine koştum. Onu da yürüyüş say ya bişey olmaz
Sen tedaviye başladığında bunadı bırakmalısın zaten. Vücudu strese sokacak her şeyden uzak durmalı, protein ve sebze ağırlıklı beslenip kaliteli yağlar almalısın.. o yüzden tedavi başlayana kadar istediğini yap ama sonra böyle yapma benceEvet cumalarımız güzel geçer aslında sıvıyı da merak ediyorum, denemek istiyorum. Kabak üstüne sıvı yapsam vücudumu çok dirençsiz bırakır mıyım acaba?
Asansör olmadan yaşamak zor tercihen merdiven kullanabiliriz ama bit zorunluluk olduğunda zor :) kolay gelsin :)Ah keşkebizim binada asansör yok, hergün 5 kat kesin çıkıyorum o yüzden market alışverişlerimiz tam bi dava gibi
bak bişey unuttuysan inmem diye peşinen şartlı inip çıkıyoruz
senin öğrencilik bizde evlendikten sonra başladı
![]()
Merak ediyorsanız hemen koşabilirim 1000 adım :)Hııı malesef dk bilmiyorum yürüyüşten sonra mesafe kısalınca peşine koştum. Onu da yürüyüş say ya bişey olmaz