Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kabağı çok seviyorum 😍 hele öyle yağsız suyunu çektirip üstüne yoğurt, sarımsaklı domates sosu bayılırım 😍 ama evet o da çok tutmuyo bizi kabaklar da mahvetti 🤧
Haftaya kabak detoksuna bekleriz seni. Ben de çok severim o nedenle yapıyorum zAten :) siz yaparken ben de boş durmayayım dedim. Sabah da iki yumurta yediğin için o tok tutuyor :)

Haftaya kabak detoksuna bekleriz seni. Ben de çok severim o nedenle yapıyorum zAten :) siz yaparken ben de boş durmayayım dedim. Sabah da iki yumurta yediğin için o tok tutuyor :)
Olabilir haftaya da onu yapayım iki gün güzel olur 😊

Merdiven çıkmak en güzel spor :) yaşasın asansör korkusu yaşasın yüksek katlara çıkma zorunluluğu :)
Çokta yaşamasın bugün 8 kat çıktım sonra inince farkettim ki bi dosyayı unutmuşum tekrar 8 kat çıktım 🥺

Kızlar listede var mı bir yanlışlık acaba ? Yarın değiştireyim ona göre
Bu diyetten hiç anlamıyorum. Benimkisi sadece bir fikir ; Akşam üç kase çorba fazla geldiği için acaba öğlen bir kase içip akşama 2 mi bıraksan ? Acıkırsan da ayran sınırsız değil mi? Bir de yarın spor yok ya acıkma ihtimali de daha az olur sanki.

Olabilir haftaya da onu yapayım iki gün güzel olur 😊
Çarşamba perşembe olabilir.. ben de haftaya çarşamba Regl olacağımı düşünüyorum. O yüzünden çarşamba Perşembe makarna diyeti düşünüyorum. her çarşamba Perşembe’yi böyle geçirmek bizim için daha iyi sanki..

Çokta yaşamasın bugün 8 kat çıktım sonra inince farkettim ki bi dosyayı unutmuşum tekrar 8 kat çıktım 🥺
Bizim asansörler değişiyordu, okuldan gelince ne lazımsa alırdım bir daha beş kat inip çıkmayayım diye. Yukarıdan bir sepet salıp evrağı sana ulaştırsalarmış :)

Çarşamba perşembe olabilir.. ben de haftaya çarşamba Regl olacağımı düşünüyorum. O yüzünden çarşamba Perşembe makarna diyeti düşünüyorum. her çarşamba Perşembe’yi böyle geçirmek bizim için daha iyi sanki..
Evet cumalarımız güzel geçer aslında sıvıyı da merak ediyorum, denemek istiyorum. Kabak üstüne sıvı yapsam vücudumu çok dirençsiz bırakır mıyım acaba?

Bizim asansörler değişiyordu, okuldan gelince ne lazımsa alırdım bir daha beş kat inip çıkmayayım diye. Yukarıdan bir sepet salıp evrağı sana ulaştırsalarmış :)
Ah keşke 😄 bizim binada asansör yok, hergün 5 kat kesin çıkıyorum o yüzden market alışverişlerimiz tam bi dava gibi 😂 bak bişey unuttuysan inmem diye peşinen şartlı inip çıkıyoruz 😂 senin öğrencilik bizde evlendikten sonra başladı 🙈

Evet cumalarımız güzel geçer aslında sıvıyı da merak ediyorum, denemek istiyorum. Kabak üstüne sıvı yapsam vücudumu çok dirençsiz bırakır mıyım acaba?
Sen tedaviye başladığında bunadı bırakmalısın zaten. Vücudu strese sokacak her şeyden uzak durmalı, protein ve sebze ağırlıklı beslenip kaliteli yağlar almalısın.. o yüzden tedavi başlayana kadar istediğini yap ama sonra böyle yapma bence

Ah keşke 😄 bizim binada asansör yok, hergün 5 kat kesin çıkıyorum o yüzden market alışverişlerimiz tam bi dava gibi 😂 bak bişey unuttuysan inmem diye peşinen şartlı inip çıkıyoruz 😂 senin öğrencilik bizde evlendikten sonra başladı 🙈
Asansör olmadan yaşamak zor tercihen merdiven kullanabiliriz ama bit zorunluluk olduğunda zor :) kolay gelsin :)

Back
X