- 23 Mart 2016
- 30.218
- 90.914
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım paylaş sen zaten listede değilsin şuan için takımı kötü etkilemezsin o bakımdan üşüttün muhtemelen oda şişlik yaparKızlar ilk haftaya göre çok kötüyüm. Ben bu hafta paylaşmasam. Bende sisikinlikmi var ondan dolayı mi oldu bilemiyorum. Tam göbeğinin altı nasıl sisi sanki bişi var. Bu hafta ödem atirici içmedim. Ondan mi. Çocuk hastaydı ya bide toplasan gece enfaz la 2 saat uyumuşum düzensiz uykudaki etkiledi bilemiyorum. Veremedim. Aldim. Malesef moralim çok kötü yaaa.![]()
Kahvaltı çok etkiliyor daha da iyisin demekki cnmEşim evde diye erken kahvaltı yaptım biraz o yüzden fazla çıktım ama buna da şükür :)
Zaman zaman olabiliyor inşallah diger hafta daha iyi olursun. Bende de gitmiyor pak kilolarKızlar ilk haftaya göre çok kötüyüm. Ben bu hafta paylaşmasam. Bende sisikinlikmi var ondan dolayı mi oldu bilemiyorum. Tam göbeğinin altı nasıl sisi sanki bişi var. Bu hafta ödem atirici içmedim. Ondan mi. Çocuk hastaydı ya bide toplasan gece enfaz la 2 saat uyumuşum düzensiz uykudaki etkiledi bilemiyorum. Veremedim. Aldim. Malesef moralim çok kötü yaaa.![]()
Yok kahvaltı öncesi tartıldım ama şiş oluyorum sabahları ondan öyle dedim birde limonlu su içmiştim :)Kahvaltı çok etkiliyor daha da iyisin demekki cnm
Oh afiyet olsun hakettin :))tedavi yaklaştıkça hırslanıyorumm
cidden aç gezdim bu hafta ya az önce midem bayram etti gerçekten
![]()
Bu seni daha cok hirslandirir. Birakmak yok cnm bu hafta hepimizi solla xnmKızlar ilk haftaya göre çok kötüyüm. Ben bu hafta paylaşmasam. Bende sisikinlikmi var ondan dolayı mi oldu bilemiyorum. Tam göbeğinin altı nasıl sisi sanki bişi var. Bu hafta ödem atirici içmedim. Ondan mi. Çocuk hastaydı ya bide toplasan gece enfaz la 2 saat uyumuşum düzensiz uykudaki etkiledi bilemiyorum. Veremedim. Aldim. Malesef moralim çok kötü yaaa.![]()
Yedin mi simitii sen de onu haketmiştin afiyetle yemişsindir inşallahOh afiyet olsun hakettin :))
işe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığıAh küçük oğlan sizi zorluyor mu halentmm kaptanım
YedimmYedin mi simitii sen de onu haketmiştin afiyetle yemişsindir inşallah![]()
Aaa kıyamamişe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığı![]()
yok canım bizim servis saatini 6,30 yerine 6,55 yaptılar maalesef o yüzden değiştirdim zatenDepremden dolayı benim küçükte gitmek istemiyo bugün, ama sizin farklı tabi bi pedagog mu görse kaptanım yada eski okula gerimi versen, çok sıkıntı çekiyosun.bak bizim ilk günkü servis saatleri düzene girdi çok şükür.daha geç çıkıp daha erken geliyo,belki sizinde değişmiştir
Çok geçmiş olsunişe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığı![]()
Oh afiyet olsunYedimmvalla benimde midem bayram etti dün 73.7 görmüştüm aslında ya sabah şişliği yada yarın regli geliyor ondan biraz oynadı sağlık olsun
Gecmis olsun kaptanimişe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığı![]()
Biz ezeli rakip :))) ya kilolarımız çok yakın ya seni yakalayacağım demişti bakalımmm kısmet :)) kaçıyorum kovalıyor arkadaş :))