- 23 Mart 2016
- 30.218
- 90.914
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.581
Vay vay vayyy süpersin tamam sen pilav ye ekmek yeeee pide ye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay vay vayyy süpersin tamam sen pilav ye ekmek yeeee pide ye
Değerim 2 çıkmış bitmek üzere :) ben kabak yiyip nasıl + gelebilirim diyorum sen de sıvı içip nasıl bu kadar az - olur diyorsun haklı olarak :)A evet o da olabilir .
Bu sıvıda bana yaramadı ya ne yani zaten sıvıya başlamadan önce 74 düm yanlış hatırlamıyorsam hurma en iyisi galiba o hafta regliye rağmen -1 di benim
Bizde var birşeyler ama moralimi bozmuyorum hedef 72miydi senin benimde 71.9Değerim 2 çıkmış bitmek üzere :) ben kabak yiyip nasıl + gelebilirim diyorum sen de sıvı içip nasıl bu kadar az - olur diyorsun haklı olarak :)
Görüyor diye biliyorum ben. sen ne casusluğu yapacaksın bakalım. Başka Takımlara bakmak en doğal merak bugun :)Bişey diyeceğim ya pro üyeler bir konuya girip baktığımızda altta ismimizi görüyor mu ?@toplight eğer öyle birşey varsa casuslukta yaptırmıyor bu zayıflama yarışması
![]()
Ya evet henüz paylaşan yok ortakta bakAyım dedimde ayıp olur utanırımGörüyor diye biliyorum ben. sen ne casusluğu yapacaksın bakalım. Başka Takımlara bakmak en doğal merak bugun :)
100 gr da olsa yine seni yakalamama izin vermeyeceksin demek. Öyle olsun bakalım. Ben adet dönemi +2 ödem tutarım. Dün çok ödem atıcı içtim ne kadarını attım ne kadar kaldı bilmiyorum ama umarım hepsi ödemdir bu fazla kilonun :))Bizde var birşeyler ama moralimi bozmuyorum hedef 72miydi senin benimde 71.9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben de haftaya pilav makarna yiyeceğim. Gerçi Cumartesi Pazar makarna yiyeceğim gerçekten :)
Senin hedef kaç canım.. tedaviden bağımsız soruyorum bunu..Pazara gittim geldim, lahanalara gözüm gitti gitti geldidedim bi sarma mı yapsam
ama almadım accık daha sabrediyim dedim az kaldı hedefe
![]()
48di yaklaştım ama ulaşamicam galibaSenin hedef kaç canım.. tedaviden bağımsız soruyorum bunu..
Boyun kaç ki 48 istiyorsun? Bence gayet yakınındasın. Hedef tedavi için kilo vermek olunca daha da motive oluyor insan.48di yaklaştım ama ulaşamicam galiba![]()
Bu kızlar kuru kemik olmak istiyor:)))Boyun kaç ki 48 istiyorsun? Bence gayet yakınındasın. Hedef tedavi için kilo vermek olunca daha da motive oluyor insan.
9. Takım paylaşmış 1.18 ortalamaları varŞuan takım ort. %1.01 kaptan yok libas yok
Muhtemelen yine 2.yiz gibi tahminen :))
Boyun kaç ki 48 istiyorsun? Bence gayet yakınındasın. Hedef tedavi için kilo vermek olunca daha da motive oluyor insan.
Boyum kısa yaa 1.58 im. Aslında şuanda da gözüme batan sadece göbeğim. O da etimin cıvıklığından diye düşünüyorum ama bilemedimBu kızlar kuru kemik olmak istiyor:)))
görüyoruz canımBişey diyeceğim ya pro üyeler bir konuya girip baktığımızda altta ismimizi görüyor mu ?@toplight eğer öyle birşey varsa casuslukta yaptırmıyor bu zayıflama yarışması
![]()
Düşük kilo ile başlamak istiyor tedaviye haklı olarak. Ama ideale göre fazla kilo nasıl olumsuz etkiliyorsa düşük de öyle etkiler. 48 ideal aralığında ise sorun yok ama boy kısa değilse 48 çok düşük bir kilo. O zaman kuru kemik olmak istiyor bu kızlar :)Bu kızlar kuru kemik olmak istiyor:)))
Evet gördüm canım ama 4 kişi var sadece yaaa valla bizim ki daha büyük başarı bence9. Takım paylaşmış 1.18 ortalamaları var