Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seni yakalayamadığımı biliyorum canım pazartesi kilon bile düşüktü :) haftaya geçeceğim seni muckk :))))
Bugün dışarı çıkmaktan vazgeçmeliyim sana yakalanmamak için :) sabah tartıldım kahvaltı öncesi tartı hiç umut vermedi. Pazartesi’ye göre neredeyse sabittim yalnız tüm hafta yediğim içtiğim, yaptığım spor nereye gitti hiç anlamıyorum. Ama işte 72 direnç ya ben aşağı basınç yapıyorum bünye yukarı itiyor :) Sonraki aktivitelerle bakalım ne olacak. ama bu hafta çok ödem yok pek umutlu değilim .

Hangi ilaçları kullanacaksın canım? Öğrendin mi nasıl kullanacağını

ben de saklıyorum kullandığım iğneleri.. bir kutu ilaç, şırınga var :)

O fotoğraflardaki kadarına gerek olmadan hemen ilk seferde gelsin bence :)
İlk kez duydum ismini fostimon diye bi iğne fsh mış. Akşamları göbüşten kullancam haftaya da kontrole çağırdı bakalım. İnşallah gerek kalmaz tabi, bakalım keyfi ne zaman yetecek 😄

İlk kez duydum ismini fostimon diye bi iğne fsh mış. Akşamları göbüşten kullancam haftaya da kontrole çağırdı bakalım. İnşallah gerek kalmaz tabi, bakalım keyfi ne zaman yetecek 😄
Ben de ilk kez duydum. Haftaya büyümesine bakacak ve dozu yeniden belirleyecek sanırım.. umarım keyfi birinci tedavide gelir. Benimkiler tedavi arsızı oldu sen bana benzeme :)

Bugün dışarı çıkmaktan vazgeçmeliyim sana yakalanmamak için :) sabah tartıldım kahvaltı öncesi tartı hiç umut vermedi. Pazartesi’ye göre neredeyse sabittim yalnız tüm hafta yediğim içtiğim, yaptığım spor nereye gitti hiç anlamıyorum. Ama işte 72 direnç ya ben aşağı basınç yapıyorum bünye yukarı itiyor :) Sonraki aktivitelerle bakalım ne olacak. ama bu hafta çok ödem yok pek umutlu değilim .
Gözüm kulağım sende bekliyorum :)) susuzluk bende baş ağrısı yapıyor migren varya o yüzden ben en fazla öğlene kadar uzatırım bu işi. 1.5 saat bisiklet yaptım ama güzel ter attım :)
Sende bu hafta güzel spor yaptın canım illaki 72 altına inerrsin diye düşünüyorum

Sabah 8den beri açlıktan midem yapıştı bi sürü de yol yürüdüm ama hala +300 🥺
Yapacak bir şey yok güzelim. Hem hasta oldun hem adet başladı. Sonuçta sen yanlış bir şey yapmadın ve bu ödemse de kolay çözülecek gelecek hafta daha güzel olacak merak etme.
Artık su içmen daha da önem kazandı. Sana verilen ilacı bilmemekle beraber genel olarak tüp bebek ilaçlarının olumsuz etkisi olmaması için bol su içilir. Sen de bunu yapmalısın. Bu zAten ödemini de çözecektir

Ben de ilk kez duydum. Haftaya büyümesine bakacak ve dozu yeniden belirleyecek sanırım.. umarım keyfi birinci tedavide gelir. Benimkiler tedavi arsızı oldu sen bana benzeme :)
Senin de bu deneyeceğin son tedavi olur umarımm daha fazla bekletmesin 🥰

Yapacak bir şey yok güzelim. Hem hasta oldun hem adet başladı. Sonuçta sen yanlış bir şey yapmadın ve bu ödemse de kolay çözülecek gelecek hafta daha güzel olacak merak etme.
Artık su içmen daha da önem kazandı. Sana verilen ilacı bilmemekle beraber genel olarak tüp bebek ilaçlarının olumsuz etkisi olmaması için bol su içilir. Sen de bunu yapmalısın. Bu zAten ödemini de çözecektir
Evet bu hafta suyu az içersem bana ceza verin gerekirse dövün 🤣

Gözüm kulağım sende bekliyorum :)) susuzluk bende baş ağrısı yapıyor migren varya o yüzden ben en fazla öğlene kadar uzatırım bu işi. 1.5 saat bisiklet yaptım ama güzel ter attım :)
Sende bu hafta güzel spor yaptın canım illaki 72 altına inerrsin diye düşünüyorum
Bu hafta güzel spor yaptım ama direnç kilolarım beni yine sabote ediyor galiba. İki haftada bir aynı döngüye giriyorum :)
dün bir egzersiz yaptım beş dakika squat benzeri bir şey ama yürüyüş yapıyorsun öyle :) gece o kadar ağrım oldu ki :) hala bu hareketle kas ağrısı yaşayabilmem de enteresan squatsız günüm yok sonuçta.
Bir de günde 5 dakika göbek egzersizine başladım dünkü ağrım ve yanmam ondan da olabilir. bugün değiştirmeyi düşünüyorum o nedenle.
Şimdi koşu bandına gidiyorum yarım saat sonra gelirim :)

Benim bu kez spontane olacak. tedavide ilaç olmayacak, sadece transfer sonrası bir fitil olacak hepsi bu. O fitil de çok iştah açıyor ama en azından diğer hormon ilaçları olmayacak.
A çok iyi bu kilo olarak çok etkilemez o zaman.iştahını sen bir şekilde bastırırsın eminim

A çok iyi bu kilo olarak çok etkilemez o zaman.iştahını sen bir şekilde bastırırsın eminim
Evet bu defa vücut yorulmayacak, hormon dengesi yapay olarak değişmediği için tuhaf kilo almalarım olmayacak. Kendi döngüsünü yaşayacak vücut. Fitile başlayınca iştah açılacak ona da çözüm bulurum umarım ama zaten istediğim gibi olursa hedefimin 3 kg altı ile başlamak istiyorum tedaviye. Alsam da hedefle geleceğim :)

Back
X