- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.421
Sen ve ben bu hafta çok ip atlamalıyız ki sporda karşı takımdaki spordaşlarımızı yenelim :)Artik mecbur bu haftayi telafi edecez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ve ben bu hafta çok ip atlamalıyız ki sporda karşı takımdaki spordaşlarımızı yenelim :)Artik mecbur bu haftayi telafi edecez
Canım bir an evvel kurtulursun inşallah sıkıntılarından. Kafa bişeyle yoğun bi şekilde meşgulken başka bişey düşünemiyor insan.bazı sıkıntılarım var tatlım dün iziliydim evdeydim moral olarak baya kötü bi dönemdeyim o yüzden bi şey yapasım gelmiyo
Kaptanım çok iyi gitmiş bu hafta bravo***5. Takım 642. Etap***
toplight (78,5/77/1,5/%1,91 )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)
5. Takım Ortalaması: %
kızlar dün 76,9 u görmüşüm ama bugün 77 neyse haftaya inşallah 75 li bişeyler olacak hadi bakalım sizin kilolar ne alemde
İnşallah canım. O güzel haberi dört gözle bekliyoruzBen de bi pozitif uyandım bakalım 1 ay içinde güzel bi haber paylaşırım inşallah![]()
Canım Allah kolaylıklar versin. Bir an önce halledersin inşallahGünaydın kızlar güncel kilom 61.5 gecen haftaya göre 100 gr almışımbu hafta hiç gelemedim buralara işe dönüş sürecim başladı ufaklıga kreş seçiyodum yoğunum halletmem gereken işleri bitirmem gerekiyor yorgunum.
Çok iyi gitmiş kuzum tebriklertoplight
Kızlarrr evet denizin taktiği bende de tuttu :)) ama daha fazla uzatamayacağım migren ilaçlarımı almam lazım herkes bir iki zıplasın öyle kilo söylesin valla :)))
Bu arada regliye rağmen bu sonuç karnım halen şiş haftaya daha güzel olacak inş
(73,9/72,9/1/%1,35)
Bende tartı farklarını koyayım :)
Sağol kuzum. Kullanmayı düşünüyorum canım. Dsha kış gelmeden böyle olursa işimiz var.Oy kuzum geçmiş olsun takviye birşey kullanıyor musunuz?
Propolis balık yağı vs
Çok iyi canım tebrikler
Afiyet olsun canım gayet güzel bi sonuç çıkardın yine tebrikler30 dakika koşu bandında 15 dakika bizim videolardaki cardio, 500 ip.. 300 squat 45 sn plank yaptım da geldim. Kilom 71,9.. pilim bitti ve de sarma beni çağırıyordu daha fazla devam edemedim :) 4 sarma 1 porsiyon ediyor ama ben 8 sarma yedim üzgünüm :)
Ne uygulaması bu? Mezun olana pro üyelik mi veriliyor?toplight kaptanım paylaşımda kullanılan kırmızı mavi tonu sadece pro üyelerde mi var ya :)) biran önce mezun olup pro üye olmam lazım ama ben mezun olana kadar bu uygulama kalkar
![]()
![]()
İşte beslenme bozukluğu ve hareketsizlik ( spor değil) ile biz metabolizmamızı yavaşlatabiliyoruz.![]()
Temel Metabolizma Kalori Yakma Oranı - BMR | Kadınlar Kulübü
Gün içinde ne yaparsanız yapın vücudunuz bir enerji harcar. Uykudayken bile harcadığınız bir enerji vardır. Temel metabolizma oranı hesaplayıcısı (BMR) (Basal Mwww.kadinlarkulubu.com
Vücudumm ben hiç spor yapmasam bile 1484 kalori harcıyormuş .. çok ilginç geliyor bu hesap menülerim ortalama 1000 kalori olsa 400 kalori hergün yanıma kar kalmalı ama onca spora anca açık oluşuyor nasıl oluyor![]()
Evet şuan veriliyor ama gizli şartları sağlarsak o şartları ben bilmiyorum :)) ama bizde sıkıntı olmaz sanırım :)Ne uygulaması bu? Mezun olana pro üyelik mi veriliyor?
Gizli şartlar mı? Çok gizemliymiş :)Evet şuan veriliyor ama gizli şartları sağlarsak o şartları ben bilmiyorum :)) ama bizde sıkıntı olmaz sanırım :)
Aaaa hiç tahmin etmediğim için ona bakmamıştımKaptanım 3.lük için tebrik ederim
toplight
Sonuncu da takımımızdan ama haftaya güzel bir eksi görecek. Çünkü o bir kaptan yardımcısı :)
Nefesimmmsin
Evet kazen onları açıklamıyor sanırım ama kaptanım kesin biliyordurGizli şartlar mı? Çok gizemliymiş :)
Canım sadece dikkat etmeye çalıştım spor bile yapamadım evde malum badana vardı yeni bitti sadece direnç kilo gittitoplight kaptanım o 1,5 u nasıl verdin (maşallah)
Daha önce no kaçamak / yes spor yapmıştıkCherry Mom spor takımlarına bence de isim verelim ama önerim yok :))