Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Soorla kırsaydın keşke vücuduna yazık
Cnm inan spora zamanim olmuyor .
Is ortamim cok sakin hep bostayim bu hafta ici bol bol yuruyorum koridorda
Bugun oglene kadar isyerinde 1 saat yurudum
Ogleden sonrada 2 saat yurume hedefim var.

Cunku oflen bir kase yerine iki kase mercimek corbasi ictim +2 dilim t.b ekmegi

Ben menumu yazayim kizlar aksami ayri yazarim cunku hem unutuyor hemde useniyorum yazmaya

Sabah
1 kuba 1 sekerli 3'1 arada nescafe

Oglen
Yemege gecmeden oglumu emzirirken 1 adet yesil elma yedim
2 kase mercimek corbasi
2 dilim t.b ekmegi
Tursu
2 cay
Ve ilk defa oglen tok karna 56.5 kg ciktim bu gidisle inanıyorum kendime

Screenshot_20191008-133414.webp

Sunu da suraya ilistireyim 😎

selamlar sabahtan beri bi türlü yazamadım koşturmacadan benim regli öncesi acaip bir iştah ve halsizlik var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gözümü açamıyorum uykusuzluktan
Bu dönemde 79 dan uzak olman çok iyi kaptanım yoksa vücut seni geri döndürmek isteyecekti.. tarçınla, dereotu ile tatlı isteğini azaltmak, eğer aşırı yeme isteği varsa da kalorisi neredeyse olmayan sebzeleri çiğden tüketeceğin içecekler deneyebilirsin belki.

Ya iş yerinde böyle yürümek ne güzel büyük şans ben sinirden hop oturur hop kalkardım tek yaptığım spor oydu :KK70:
Benim isim bir bayan icin en rahat is yilin belli donemleri cok yogunuz diyer donemler aylik yaptigimiz is telefon gideri,maas,ve ufak twfek isler 3 kisiyiz ve 4 .kattayiz dolayisiyle gelen giden de pek olmuyor o yuzden oturmaktansa yürüyüş yapmaya karar verdim.

Ben menumu yazayim kizlar aksami ayri yazarim cunku hem unutuyor hemde useniyorum yazmaya

Sabah
1 kuba 1 sekerli 3'1 arada nescafe

Oglen
Yemege gecmeden oglumu emzirirken 1 adet yesil elma yedim
2 kase mercimek corbasi
2 dilim t.b ekmegi
Tursu
2 cay
Ve ilk defa oglen tok karna 56.5 kg ciktim bu gidisle inanıyorum kendime
Canım
3 ü bir arada Nescafe pek tercih etme bence. Süt tozu sağlıklı bir şey değil o nedenle imkan varsa sade yapıp içine süt eklesen daha iyi olur. Ama her zaman da içmiyorsun sanırım. Ben de bir ara fındıklının müdavimiydim.. neyse ki yollarımızı ayırdık kendisi ile :)

Canım
3 ü bir arada Nescafe pek tercih etme bence. Süt tozu sağlıklı bir şey değil o nedenle imkan varsa sade yapıp içine süt eklesen daha iyi olur. Ama her zaman da içmiyorsun sanırım. Ben de bir ara fındıklının müdavimiydim.. neyse ki yollarımızı ayırdık kendisi ile :)
Of aynen ya o fındıklı yüzünden çok kilo almıştım süt tozu direk kilo

Back
X