Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah hastaneye gittiğim için ve yeni geldiğim için sadece yürüyüş sporu ile idare ediyorum şimdilik :) ilerleyen saatlerde değişirse yazacağım

Menüme gelince

Sabah; 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir 2 üçgen peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık

Öğlen ; 6 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt

Ara ; 2 dilim ananas 2 ceviz

Akşam ; 6-7 dal ıspanak, 3 sap brokoli 1 yeşil elma bir bardak Yeşilçay..

3 lt su
3 kupa ananas çayı

Benim isim bir bayan icin en rahat is yilin belli donemleri cok yogunuz diyer donemler aylik yaptigimiz is telefon gideri,maas,ve ufak twfek isler 3 kisiyiz ve 4 .kattayiz dolayisiyle gelen giden de pek olmuyor o yuzden oturmaktansa yürüyüş yapmaya karar verdim.
Çok iyi yapmışsın her şeyi fırsata çevirmek lazım tebrik ederim işin için ayrıca sevindim çocuklu annenin çalışması çok zor bari iş hayatı stressiz olsun

Canım
3 ü bir arada Nescafe pek tercih etme bence. Süt tozu sağlıklı bir şey değil o nedenle imkan varsa sade yapıp içine süt eklesen daha iyi olur. Ama her zaman da içmiyorsun sanırım. Ben de bir ara fındıklının müdavimiydim.. neyse ki yollarımızı ayırdık kendisi ile :)
Inan su kalori hesaplamalarindan iyi degilim ben normay cay bardagindaka caya 3 sekerl atip iciyorum o yuzden 3.1 arada aldim cnm

Inan su kalori hesaplamalarindan iyi degilim ben normay cay bardagindaka caya 3 sekerl atip iciyorum o yuzden 3.1 arada aldim cnm
Onun içindeki yapay süt tozu sıkıntı her şeyden önce.. sütün kendisini eklemek daha sağlıklı.. o nedenle dedim canım. Şeker zAten zararlı ama şekersiz içemiyorsan me yapılır bilmiyorum.

Onun içindeki yapay süt tozu sıkıntı her şeyden önce.. sütün kendisini eklemek daha sağlıklı.. o nedenle dedim canım. Şeker zAten zararlı ama şekersiz içemiyorsan me yapılır bilmiyorum.
Dogrudur cnm zaten cok icmiyorum yinede soyledigin cok iyi oldu

Hep mutfakta yakalıyorum seni :)
BEn olmayayım da kimler olsun geçen gün oğlana makarna yapmıştım ( Nuh'un Ankara'nın sebzeli hayvan figürlü makarnası ) makarnanın içinde neden hep inek var ördek çok az diye yemedi tepsiyi fırlattı şimdi tekrar makarna yapıyordum tencereye eşit sayıda koymaya çalıştım hayvanları :kızgın: :kızgın:

Hosbuldukk özledim sizleri grup baya kalabaliklasmis hepiniz süpersiniz:) bende ilk önce aldığım kiloları vererek ise koyulayim çünkü ağzımın ayarı iyice bozuldu 😩
Dönmekte bir başarı canım inan diyetler neden başarısız kalıyor insan aman canım bozdum artık diyerek bırakıyor çünkü ama sen bırakmadın :KK9:bende senin gibi daha önce bir izne ayrıldım sonra gelmedim bir daha teeee bir yıl sonra geldim işte +12 :))))

Sabah hastaneye gittiğim için ve yeni geldiğim için sadece yürüyüş sporu ile idare ediyorum şimdilik :) ilerleyen saatlerde değişirse yazacağım

Menüme gelince

Sabah; 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir 2 üçgen peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık

Öğlen ; 6 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt

Ara ; 2 dilim ananas 2 ceviz

Akşam ; 6-7 dal ıspanak, 3 sap brokoli 1 yeşil elma bir bardak Yeşilçay..

3 lt su
3 kupa ananas çayı
Cnasıl geçti kontrolün

BEn olmayayım da kimler olsun geçen gün oğlana makarna yapmıştım ( Nuh'un Ankara'nın sebzeli hayvan figürlü makarnası ) makarnanın içinde neden hep inek var ördek çok az diye yemedi tepsiyi fırlattı şimdi tekrar makarna yapıyordum tencereye eşit sayıda koymaya çalıştım hayvanları :kızgın: :kızgın:
Ayy çok sinirlenirdim yemek falan vermezdim galiba 🤣 iyi sabırla eşitlemeye uğraşmışsın

Back
X