Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BEn olmayayım da kimler olsun geçen gün oğlana makarna yapmıştım ( Nuh'un Ankara'nın sebzeli hayvan figürlü makarnası ) makarnanın içinde neden hep inek var ördek çok az diye yemedi tepsiyi fırlattı şimdi tekrar makarna yapıyordum tencereye eşit sayıda koymaya çalıştım hayvanları :kızgın: :kızgın:
Vay afacana bak sen:)
Sevdiği yiyeceklerin ve şekillerin isimlerinin bi listesini yapıp buzdolabına as.
Sonra yaparken kolay aklına gelir.yemediği sebze ve et sularıyla pişir yiyeceklerini
Yada hamura kat.beraber şekil verirsiniz. Noldu kreş işi?

Vay afacana bak sen:)
Sevdiği yiyeceklerin ve şekillerin isimlerinin bi listesini yapıp buzdolabına as.
Sonra yaparken kolay aklına gelir.yemediği sebze ve et sularıyla pişir yiyeceklerini
Yada hamura kat.beraber şekil verirsiniz. Noldu kreş işi?
3 yaşına girmesini bekliyoruz :)) sonra yer olursa alacaklar bakalım.
Dediklerin iyi fikir canım sağol 😘

Perşembe yapamam
Geçen hafta pilates kursu başladı haftada tek gün,gidemedim bu haftada gidebilirmiyim belli değil çok ters bi saatte yinede motoru bozmamak lazım
Benim kursta halen başlamadı 15 Ekim başlayacakmış haftada iki gün :)) perşembe bende diyetisyene gideceğim gerçi belki bende yapmam. Şimdi marketten geldim de küçük bir lahana bulamadım kalanı buzlukta dururmuydu acaba ya eşim hiç birşeyini yemez çünkü

Benim kursta halen başlamadı 15 Ekim başlayacakmış haftada iki gün :)) perşembe bende diyetisyene gideceğim gerçi belki bende yapmam. Şimdi marketten geldim de küçük bir lahana bulamadım kalanı buzlukta dururmuydu acaba ya eşim hiç birşeyini yemez çünkü
Ne işe yarıyomuş lahana?

Buzluğu bilmem int bak istersen. Ama streçe sararsan sebzlikte haftalarca bekler.sen seviyosan kapuska yap oda bağırsakları çalıştırır

turşu yap canım yada sarmasını falan yemez mi eşin
buzluğu bilmem ama normal dolapta uzun süre kalır

Screenshot_20191008-171800.jpg

Cherry Mom Cherry Mom 3 saat yürüyüş cnm

Hem hep senle ( dennisgo dennisgo ) Cherry Mom Cherry Mom mi sporla kafayi yiyeceksiniz biraz da ben yiyim degil mi :KK15::rapci:
Ben bugun daha az yaptım. Çünkü sabah sporunu yapma fırsatım olmadı. Bu saate kadar da 10 bin adım, 30 dakika zumba, 500 ip yaptım. Kollarımı bile çalıştırmadım daha. 500 daha ip atlayıp 2-3 bin adım daha yürümeyi planlıyorum ama bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.

Cnasıl geçti kontrolün
İyi geçti canım.. rahimin durumu yeni transfere uygunmuş. Hamilelik esnasında başka doktor çok Miyom var diyordu ama öyle bir durum yok neyse ki. Kasım’da başlayacağım desem hazırmış yani. Ama tatilde olacağım, doktorda tatilini yap, kilonu ver, kafanı topla ne zaman istersen başlarız dedi. Cuma kan vereceğim son kez haftaya da tatil başlayacak. başlamak istediğimizde regl olduğumda arayacağım. Yeni tedavi süreci başlayacak.

İçine pirinç/ bulgur yerine lahana parçaları koyarsan kesin yarar :) lahanalı lahana sarması.. sar sar ye :) off ne de severim bu arada lahana sarmasını.
Bi denemek lazım belki lahanalı da güzel oluyodur 🤣 acaba bi tahıl vardı böyle üçgen prizma gibi adını unuttum kara buğday olabilir, onunla nasıl olur ki?

Back
X