- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.741
Bu hafta çok güzel olacak innş menülerde güzel gidiyor mu kaptanım?Eki Görüntüle 2543575 bu da akşamla beraber toplam yürüyüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta çok güzel olacak innş menülerde güzel gidiyor mu kaptanım?Eki Görüntüle 2543575 bu da akşamla beraber toplam yürüyüş
Bende eskiden hep akşamları mısır falan patlatırdım 3 4 ayı geçti kurtuldum o alışkanlıktan geç saatte yenildiği için direk kilo yapıyorlar :/ çay yanı olayı çok riskli o yüzden :))Okumayı bırakıp dünkü menümü yazayım. Iki haftadır kötü alışkanlık edinmiştik eşimle akşam yemeği sonrası birşeyler izlerken abur cubur atıştırma şeklinde. Sabahcmutfakta çikolataları görünce refleks olarak ağzıma iki tane attım sonra diyete başladığımı hatırladım, o nedenle kahvaltıyı atladım. Birkaç gün gözlem yapıp menülerimi haftasonuna kadar iyileştirmeye calısıcam ama hiç şu icmedigkmi farkettim.
Sabah 08:00 2 top fındıklı çikolata
Öğle 12:00 kahve, 10 fındık, 150gr yoğurt, 30 gr peynir, 1 dilim ekmek
Ara öğün 15:00 10 fındık, 1 muz, 1 bardak süt
Akşam 20:30 4 köfte salata 2 kaşık humus
Su: 2 bardak
Spor: yok, bebek arabasıyla yürüyüş 10bin adım civarı
Sana şimdi bir ağırlık çöktü gözlerinnnn kapanıyorrr kapanıyorrr kapanıyorBen bugun daha az yaptım. Çünkü sabah sporunu yapma fırsatım olmadı. Bu saate kadar da 10 bin adım, 30 dakika zumba, 500 ip yaptım. Kollarımı bile çalıştırmadım daha. 500 daha ip atlayıp 2-3 bin adım daha yürümeyi planlıyorum ama bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Bende bu yüzden kahvenin yanında meyve yiyorum.Bende eskiden hep akşamları mısır falan patlatırdım 3 4 ayı geçti kurtuldum o alışkanlıktan geç saatte yenildiği için direk kilo yapıyorlar :/ çay yanı olayı çok riskli o yüzden :))
Akşam ki köfteyi saymaZsak hep atıştırma olmuş menü dediğin gibi zamnla düzene girer artık
Veeee ayrıca sen 10 bin adıma spor yok mu dedinolsaydı kaç bin adım olacaktı
![]()
Lahana turşusu kurma vakti geldyse bend3 kurayım.probiyotik probiyotik yerizz.turşu yap canım yada sarmasını falan yemez mi eşin
buzluğu bilmem ama normal dolapta uzun süre kalır
Bi diyet temizliği yapman lazım sanki mutfakta,bide su şişesi düzenlemesi falan,yürüyüş çok iyi bide spordan saymıyosun.Okumayı bırakıp dünkü menümü yazayım. Iki haftadır kötü alışkanlık edinmiştik eşimle akşam yemeği sonrası birşeyler izlerken abur cubur atıştırma şeklinde. Sabahcmutfakta çikolataları görünce refleks olarak ağzıma iki tane attım sonra diyete başladığımı hatırladım, o nedenle kahvaltıyı atladım. Birkaç gün gözlem yapıp menülerimi haftasonuna kadar iyileştirmeye calısıcam ama hiç şu icmedigkmi farkettim.
Sabah 08:00 2 top fındıklı çikolata
Öğle 12:00 kahve, 10 fındık, 150gr yoğurt, 30 gr peynir, 1 dilim ekmek
Ara öğün 15:00 10 fındık, 1 muz, 1 bardak süt
Akşam 20:30 4 köfte salata 2 kaşık humus
Su: 2 bardak
Spor: yok, bebek arabasıyla yürüyüş 10bin adım civarı
Bende 500 ip atlamayi düşünüyorum cnmBen bugun daha az yaptım. Çünkü sabah sporunu yapma fırsatım olmadı. Bu saate kadar da 10 bin adım, 30 dakika zumba, 500 ip yaptım. Kollarımı bile çalıştırmadım daha. 500 daha ip atlayıp 2-3 bin adım daha yürümeyi planlıyorum ama bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Of başka bir şey yapmadım zaten.. ama hamur yoğurdum o da spor mu :) Poğaça yaptım biraz yemelik biraz dolaba koymalık. Ha benim için de koklamalık :) Yarın bir içli köfte yapayım bence minimum - 300 :) sabah tartılmayı düşünüyorum şu iki günlük detoks be etki etmiş göreyim istiyorumSana şimdi bir ağırlık çöktü gözlerinnnn kapanıyorrr kapanıyorrr kapanıyor![]()
bişey yapmadım diyor gılgamış destanı olmuş sporlar
Ya diyet yaparken en zor kısmı ısrar kısmı bence. Ama bende yine de iyi gidiyorsun..Bende bu yüzden kahvenin yanında meyve yiyorum.
Asıl sıkıntı haftada 2-3 kere gelen aileye yapılan bisküvi kek ve tatlılar,niye yemiyosun niye diyet yapıyosun baskıları![]()
İnş etki etmiştir de cuma kilosuna gelmiş hatta geçmişsindir o sonuçta fos bir kiloydu gitmiş olması lazım .Of başka bir şey yapmadım zaten.. ama hamur yoğurdum o da spor mu :) Poğaça yaptım biraz yemelik biraz dolaba koymalık. Ha benim için de koklamalık :) Yarın bir içli köfte yapayım bence minimum - 300 :) sabah tartılmayı düşünüyorum şu iki günlük detoks be etki etmiş göreyim istiyorum
YettiimmKızlar sporları alabilir miyim bizim takım diğer kızlar söylemesin![]()
Leyl-i-fer ne kadar Leslie vardı canım
pawlover kuzum ?
toplight kaptanım senin adımları ekledim
L Libas7 sen yürüyüş yapabildin mi canım?
Nefesimmmsin seni kaydettim canım valla bugün süper iş çıkardın bacaklar ne durumda :))
G guziss35 sen yapmış mıydın spor görmedim sanki
Süpersin Leslie üzerine eklemişsin
Ay insan biraz eğlenmeye bakar :))) düğünlerde de göbek atmazsın sen kesin :))) kaydettim canım güzel günü boş geçirmemekte iyidirYettiimmyürüyüşüm kısa bugün 1254 adım yürüyüş, 75 mekik, 400 zıplama, 5 dk da zumba
zumbaya katlanabilme seviyem 5 dk ile sınırlı
![]()