- 23 Mart 2016
- 30.321
- 91.097
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.801
Oğlunun herhalde ders çalıştırıyorsa :))Ne sözlüsü bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlunun herhalde ders çalıştırıyorsa :))Ne sözlüsü bu ?
Bende eskiden senin gibiydim.. bir salsa kursuna gittim düğüncü oldum. Konuyu biraz yanlış anladım sanki :)Evet hiç sevmem düğünleri![]()
O kurtların dökülesi varmış :)Bende eskiden senin gibiydim.. bir salsa kursuna gittim düğüncü oldum. Konuyu biraz yanlış anladım sanki :)
Önceden tam bir kalastım bence. Salsa da bir eğlendim bir keyif aldım. Kardeşim kursa başladığımı duyunca şoka girmişti “ne dans kursu mu? Ne sen mi? “O kurtların dökülesi varmış :)
En son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketlikardelelen321
Cherry Mom geçmiş olsun kızlar. Bu hastalıklar zor ama çocuklar sanırım böyle böyle bağışıklık kazanacaklar. Benim yeğenim de okula başladıktan sonra daha da artarak hastalanmaya başladı ama bir yerde bitecek diye sabırla bekliyoruz.
Vay süpersin :)Değişen beden ölçülerim nasıl mutluyum
Göğüs 100/99/ 97/ 93
Bel 90 /87 /83 /79
Kalça 114 /108/ 107/ 104
Üst bacak 61/ 60/ 60/ 57
Alt bacak 39 /38/ 38/ 38
Geçmiş olsun canım bugün nasılsın ?Dün bacak sızlamasından zor uyudum
Evet çocukların ateşe dayanıklılığı daha fazla. 39 ateşle biz yere seriliriz ama onlar koşar oynar..En son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli
Propolis kullanmaya başladık 2 3 hafta falan oldu bakalım yinede çok korumuyor sankiEvet çocukların ateşe dayanıklılığı daha fazla. 39 ateşle biz yere seriliriz ama onlar koşar oynar..
kışın zencefilli bal, propolis ile takviye ediyoruz. Ama o da yeterince korumuyor henüz. Fakat Emre için erken olabilir mi bilmiyorum.
Benimde çok az cumaya göre hala -100 cuma sabahı yine biraz kassam -200. Falnn olur herhalde bakalımBu arada ben sonuçtan hiç memnun değilim. Sadece 500 gr gitmiş.. Cuma’ya ancak sabit olacağım bu hızla. Bu da beni sinir ediyor. Kaçamaklarım bana pahalıya patladı.
Sabah sporu da yapmadım bu saat olmuş kolumu kaldırmadım. Öğleden sonra için planlarım var ama bakalım..Benimde çok az cumaya göre hala -100 cuma sabahı yine biraz kassam -200. Falnn olur herhalde bakalım
Biraz zaman gerekiyor belki. Bir de mikroplarla temas ettikçe gelişecek bağışıklık sistemi daha yeni öğreniyor bünyesi mikroplarla savaşmayı :)Propolis kullanmaya başladık 2 3 hafta falan oldu bakalım yinede çok korumuyor sanki
Bende yapmadımSabah sporu da yapmadım bu saat olmuş kolumu kaldırmadım. Öğleden sonra için planlarım var ama bakalım..
Suda içer inşpawlover
Bide salsa deniyim belki bende de dökülecek kurtlar vardırBende eskiden senin gibiydim.. bir salsa kursuna gittim düğüncü oldum. Konuyu biraz yanlış anladım sanki :)
Aaa bizde gecen oyun parkindaydik daha ben bu haftada da goturmeyi düşünüyordum vazgesem mi neEn son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli
ben hiç tartıya çıkmadım deli gibi yürüyorum ama iştahım açık bakalım sonuç ne olacak cuma günüBu arada ben sonuçtan hiç memnun değilim. Sadece 500 gr gitmiş.. Cuma’ya ancak sabit olacağım bu hızla. Bu da beni sinir ediyor. Kaçamaklarım bana pahalıya patladı.