Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardelelen321 kardelelen321 Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun kızlar. Bu hastalıklar zor ama çocuklar sanırım böyle böyle bağışıklık kazanacaklar. Benim yeğenim de okula başladıktan sonra daha da artarak hastalanmaya başladı ama bir yerde bitecek diye sabırla bekliyoruz.
En son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli

En son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli
Evet çocukların ateşe dayanıklılığı daha fazla. 39 ateşle biz yere seriliriz ama onlar koşar oynar..
kışın zencefilli bal, propolis ile takviye ediyoruz. Ama o da yeterince korumuyor henüz. Fakat Emre için erken olabilir mi bilmiyorum.

Evet çocukların ateşe dayanıklılığı daha fazla. 39 ateşle biz yere seriliriz ama onlar koşar oynar..
kışın zencefilli bal, propolis ile takviye ediyoruz. Ama o da yeterince korumuyor henüz. Fakat Emre için erken olabilir mi bilmiyorum.
Propolis kullanmaya başladık 2 3 hafta falan oldu bakalım yinede çok korumuyor sanki

Bu arada ben sonuçtan hiç memnun değilim. Sadece 500 gr gitmiş.. Cuma’ya ancak sabit olacağım bu hızla. Bu da beni sinir ediyor. Kaçamaklarım bana pahalıya patladı.
Benimde çok az cumaya göre hala -100 cuma sabahı yine biraz kassam -200. Falnn olur herhalde bakalım

Screenshot_20191009-133233.webp
öğleyin yürüyüş

Aaa bizde gecen oyun parkindaydik daha ben bu haftada da goturmeyi düşünüyordum vazgesem mi ne

Bu arada ben sonuçtan hiç memnun değilim. Sadece 500 gr gitmiş.. Cuma’ya ancak sabit olacağım bu hızla. Bu da beni sinir ediyor. Kaçamaklarım bana pahalıya patladı.
ben hiç tartıya çıkmadım deli gibi yürüyorum ama iştahım açık bakalım sonuç ne olacak cuma günü

Back
X