Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım ne kadar korusakta hasta oluyorlar bir şekilde. Sanırım biz çocuklarımızı gereğinden fazla kendi önümüze koyduk kendimizi unutmamız ondan hasta olduklarında huysuz olduklarında yıpranmamız hep bundan.eşim hep diyor bir rahat bırak kendini bir sal.. ne yaparsan yap olacağına varıyor ..atıyorum bizimki artık öğle uykularını kesti ya dengesiz saatlerde uykusu geliyor ... akşam 6 da uyuyakalıyor beni sarıyor bir telaş Allah'ım diyorum akşam 8 de uyanacak artık bütün gece gezeriz o kadar geriliyorum ki herşeyi kendime zindan ediyorum :) sonra bakıyorum çocuk sabaha kadar öyle böyle uyuyor :)))
Karşı komşumunn 3 tane peş peşe erkek oğlu var hepsi o kadar yaramaz ki anlatamam sana.. değil apartmanı lojmanı hoplatıyorlar ama kadın bir rahat bir vurdumduymaz başta kızdım sonra dedim ki iyi yapıyor başka türlü sinir hastası olur insan.çok fazla hassas olmamak lazım bu hayatta biz o yüzden dengemizi şaşırıyoruz çocuklar eski ver lokmasını köşede uyusun çocukları değil hepsi cin hepsi yaramaz inş bizde sabırla üstesinden geleceğiz bu süreçlerin kuzum❤❤
Çok haklısın kuzum. Kendimizi fazlasıyla paralıyoruz sonra olan yine bize oluyo. Biraz rahat olmak gerekiyo gerçekten . Bi de ben neden herşeye yetişemiyorum niye onu yapamıyorum niye bunu beceremedim.. diye kendimi suçluyorum sürekli özeleştiri halindeyim, kafayı yicem. Sağol canım ne iyi geldin ❤💛💜💙💚

ben hiç tartıya çıkmadım deli gibi yürüyorum ama iştahım açık bakalım sonuç ne olacak cuma günü
Bende deli gibi yuruyorum kaptanim simdiye kadar -300 vermisim.

Suan yuruyise ara verdim cunku cok agriyor ayaklarim :KK43::işsiz:

Screenshot_20191009-142054.jpg

Ben 3 saat yurudum nerdeyse sistem halen 2 saat bile yapmadi yuruyus suresini ne ilginc

kardelelen321 kardelelen321 Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun kızlar. Bu hastalıklar zor ama çocuklar sanırım böyle böyle bağışıklık kazanacaklar. Benim yeğenim de okula başladıktan sonra daha da artarak hastalanmaya başladı ama bir yerde bitecek diye sabırla bekliyoruz.
Sağol canım. İnşallah. Bize düşen sabır sabır sabır ☺️

Çok haklısın kuzum. Kendimizi fazlasıyla paralıyoruz sonra olan yine bize oluyo. Biraz rahat olmak gerekiyo gerçekten . Bi de ben neden herşeye yetişemiyorum niye onu yapamıyorum niye bunu beceremedim.. diye kendimi suçluyorum sürekli özeleştiri halindeyim, kafayı yicem. Sağol canım ne iyi geldin ❤💛💜💙💚
Mükemmel anne olmaya çalışıyoruz bakıyoruz ki olmuyor sinirleniyorz:)) kafaya daha az takmayı öğreneceğiz inş

Back
X