Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence kötü gidiyor iki gün 1000 altı kalori aldım. Nasıl o artı gitmez anlamıyorum. Akşam zaten 60 kalori gibi bir şey yiyorum bir de erken yiyorum yani. Şu saate kalmıyor düşün.. uzun aç kalan vücut saçmalıyor bence. Ama bu sağlıklı gelmemeye başladı bana. Zaten diyetisyene gidince ne yaptığım net bir şekilde görünecek.
sen ifte de böyle verememiştin yanılmıyosam evet açlık sana yaramıyor olabilir.bu akşam ve yarın normal beslen istersen.
melita öyle derdi ben yemeyince veremiyorum yiyince veriyorum ters çalışıyo metabolizmam diye.

Çok aç bırakma bence de kendini ben bi ara ciddi anlamda hiç bişey yemeden tek öğünle geziyodum - yerine + geliyodum. Aç kalmak yağlandırıyo olabilir belki
Metabolizma yavaşlıyor aç kalınca. Su içsem yarıyor haline geliyoruz sonra da. Bir de benim vücut düzeni 12 saat beslenmeye 3 ana 3 ara öğünle beslenmeye hatta öğlen et akşam sebze yemeye alışkın. Şu an hiç birisini yapmıyorum ve bence bu da kilo vermemi olumsuz etkiliyor.

Strese girme canım lütfen ama dediklerine katılıyorum az yemekle gitmiyor bu iş
Bu iki gün özeldi + yı hızla vereyim dedim ama istediğim gibi olmadı. Bugun daha sağlam bir menü ile beslendim. O sebze suyunu da yatmadan önce ara öğün yapacağım çünkü bağırsak çalıştırmada çok etkili. Bakalım sonucu göreceğiz

sen ifte de böyle verememiştin yanılmıyosam evet açlık sana yaramıyor olabilir.bu akşam ve yarın normal beslen istersen.
melita öyle derdi ben yemeyince veremiyorum yiyince veriyorum ters çalışıyo metabolizmam diye.
Muhtemelen benim de öyle if bana yaramadı bir öğünü yemeksiz detoks içeceği ile geçmek de yaramadı. Eski düzenime dönmek en iyisi. Bakalım nasıl etkileyecek Cuma’ya kadar

Bugün yaptım ama yarın öbür günü sporsuz geçebilirim. Hatta Cuma’yı da.. yarışmada geride kalırsak yaparım onun haricinde biraz dinlemek gerekiyor sanırım. Bacaklarımda son kilo ile selülit oluşmuştu hepsi gitti :) bu sporun etkisi sonuçta görebiliyorum ama kendi vücudumu tanıyorum bence bir şeyler ters. Çözeceğim bir şekilde bakalım.
Metabolizma yavaşlıyor aç kalınca. Su içsem yarıyor haline geliyoruz sonra da. Bir de benim vücut düzeni 12 saat beslenmeye 3 ana 3 ara öğünle beslenmeye hatta öğlen et akşam sebze yemeye alışkın. Şu an hiç birisini yapmıyorum ve bence bu da kilo vermemi olumsuz etkiliyor.
En iyisi sen sana yarayan beslenme düzenine geri dön. Zaten Türkiyeye gelince diyetisyene de gideceğim diyosun onun da bi fikri olur tatil dönüşü bombe gibi dönersin evine 😍

Ben de bir ara dolabı kesiyordum. Magnum yesem mi, detoks ile olmadı acaba çivi çiviyi söker mi diye ama vazgeçtim :)
Benim de bu ara gözüm pis şeylere çok kayıyo özellikle kahvaltıda mıhlama yemek için deliriyorum bakalım ne kadar daha sabredebilcem 🙈

En iyisi sen sana yarayan beslenme düzenine geri dön. Zaten Türkiyeye gelince diyetisyene de gideceğim diyosun onun da bi fikri olur tatil dönüşü bombe gibi dönersin evine 😍

Benim de bu ara gözüm pis şeylere çok kayıyo özellikle kahvaltıda mıhlama yemek için deliriyorum bakalım ne kadar daha sabredebilcem 🙈
bugünü lahana çorbasıyla geçirdiğimi düşünün v eşükredin ikinizde:sinirli:

Genel döngü tek yumurta üzerine kurulu ama dediğin gibi iki yumurtlayan da var. Eğer kızı varsa kayınvalidenin onun da ikizi olma ihtimali var :)
Kızı var kızının kızı da var. sanırım nesil atlıyomuş kv nin anneannesi serisi hep ikizmiş, annesi döneminde yokmuş. Kvde var kızın da yok sanırım yeğende olacak 😄

oğlanın quiz leri ,sözlüleri başladı canım ona yardımcu oluyorum okula gitmeden
Ben de yeğenimle kitap okudum bugün. okumak istemiyor.. annesi çıldırtınca görüntülü arama ile teyze devreye giriyor :) bir o bir ben 6 sayfa okuduk. Anlaşma 6 sayfa ama ben gelince 10 sayfaya çıkarırız diyorum nasıl itiraz ediyor bir görsen :)

11de 2 d.ekmek biraz peynir domates
13.30 da bir kase lahana çorbası
16da 2 kase çorba ve 1 salkım üzüm
17 de 1 sütlü nescafe.1 salatalık
18,30da 1 sütlü türk kahve
20 de 2 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt
22 de yeşil çay ve üzüm
şeklinde biticek

Back
X