Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de yeğenimle kitap okudum bugün. okumak istemiyor.. annesi çıldırtınca görüntülü arama ile teyze devreye giriyor :) bir o bir ben 6 sayfa okuduk. Anlaşma 6 sayfa ama ben gelince 10 sayfaya çıkarırız diyorum nasıl itiraz ediyor bir görsen :)
ordanda yetişiyorum diyosun

İnşallah bakalım hemen geçse süreç keşke 🙈 daha önce yumurtalarım mı büyümüyodu ki acaba baya kasıklarım dolu dolu hissediyorum bugün inceden bi sancıyla birlikte
Bende yumurtlama ağrısı normalde de olurdu. Tedavi sürecinde olunca da fark yoktu. Ama sayıca daha fazla yumurta gelişince ağrı daha da arttı bazen oturup kalkamıyordum :) ağrı eşiğini de düşük zAten, yumurtalar 14 mm olduğunda senin bugün yaptığın sporu yapmayı aklımdan bile geçirmiyordum :)

Bende yumurtlama ağrısı normalde de olurdu. Tedavi sürecinde olunca da fark yoktu. Ama sayıca daha fazla yumurta gelişince ağrı daha da arttı bazen oturup kalkamıyordum :) ağrı eşiğini de düşük zAten, yumurtalar 14 mm olduğunda senin bugün yaptığın sporu yapmayı aklımdan bile geçirmiyordum :)
Zıplarken benim de sol tarafım çok ağrıdı 200 200 zıplayıp aralarda yürüdüm solda 11mm olanın yanında küçüklerde varmış en büyüğü 9 onları yok gibi saydı ama bana da onlar ağrı yaptı sanki. Öyle hissettim. Herkes aynı söylüyo oturup kalkamıyodum falan benim ağrı eşiğim yüksek belki onunla ilgilidir bilemedim kii 🤷🏻‍♀️

buda onun son zıplamaları zaten bebiş gelcek

ordanda yetişiyorum diyosun
Hiç bir ilkini kaçırmamaya özen gösteriyorum. Yanında değilsem teknolojiyi kullanıyorum. Satranç oynuyor ilk turnuvasına gidemedim tek kaçırdığım şey bu oldu şu ana kadar. Haftaya turnuvası var hafta sonu bu zevki de tadacağım için pek heyecanlıyım ;)

aynen canım çok mecbur kalmadıkça uzaklaşma buralardan sonra geri dönüşü çok zor olan bi yola giriyoruz.ayrıca biz her konuda birbirimize desteğiz unutmayalım dimi:KK200:
Çok haklısın uzaklaşınca ipin ucu kaçıyor hemen. Desteğinizi her zaman hissediyorum canım benim teşekkür ederimm💞💞

Zıplarken benim de sol tarafım çok ağrıdı 200 200 zıplayıp aralarda yürüdüm solda 11mm olanın yanında küçüklerde varmış en büyüğü 9 onları yok gibi saydı ama bana da onlar ağrı yaptı sanki. Öyle hissettim. Herkes aynı söylüyo oturup kalkamıyodum falan benim ağrı eşiğim yüksek belki onunla ilgilidir bilemedim kii 🤷🏻‍♀️
Olabilir çatlamaya yetişemeyecekler ama bence kendi ölçülerinde onlar da büyükler ve hepsi bir araya gelince dolgunluk hissi oluyor. Ama bunlar güzel sıkıntılar sonu da mutlu bitsin yeter ki :)

Evet bence de her hafta yapalım sorumluluk olunca insanın üstünde bi hadi kalk hissi oluyo
Ay şuan bana olduğı giibii sabah yaptım ( hiç yapmam) öğlen dışarda yürüdüm park aletleri şiömdi yine bisiklet ( ki bu saatte de hiç yapmam ) birde gece yapacağım inş yarın artık diyetisyende ödemden patlarım randevuda10 da Gidene kadar sporda yapamam ödem atmak için :) olsun bu yarış daha önemli :)))

Olabilir çatlamaya yetişemeyecekler ama bence kendi ölçülerinde onlar da büyükler ve hepsi bir araya gelince dolgunluk hissi oluyor. Ama bunlar güzel sıkıntılar sonu da mutlu bitsin yeter ki :)
İnşallah bakalım ay sonunda hep birlikte seviniriz belkii 🥳

Ay şuan bana olduğı giibii sabah yaptım ( hiç yapmam) öğlen dışarda yürüdüm park aletleri şiömdi yine bisiklet ( ki bu saatte de hiç yapmam ) birde gece yapacağım inş yarın artık diyetisyende ödemden patlarım randevuda10 da Gidene kadar sporda yapamam ödem atmak için :) olsun bu yarış daha önemli :)))
O zaman bana da 20dk pilates ekle :KK76: halim dermanım kalırsa biraz daha zıplarsam yine yazarım 😄 yarın ben de ödemlenebilirim vücudum bu kadar spora alışık değil 🙈

Günaydın herkese. Uğrayamadım bi süre. Bu ara hastalıklar koşuşturmacalar yordu beni iyice. Zaten kronik bi yorgunluk var. Uğrayamadım kusura bakmayın.

Ayvaçiçeğimm Hoşgeldin canım. Seni gördüğüme çok sevindim. Uzun zaman oldu. Oğlun nasıl, büyümüştür iyice. Nasıl gidiyo hayat. İnşallah yeni yıla hedeflediğim kilo ile girersin.

Geldim canım.

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallah

Hastalıklardan kurtulamadık kolay kolay. Kendimi ruhen de bedenen de yorgun hissediyordum. Biraz uzaklaştım o yüzden. Sizi de etkilememek adına.

Hoşgeldin canım inşallah bir an evvel toparlar eksileri görürsün
Inşallah canım bizde tatilden geldik ya eşim hasta oldu ondan sonra oğluma geçti doktora gittik ilaçlarla zencefil ballarla toparladık derkeeeeeeen şimdi de sıra bende. Biz bisey değil de oglusuma gelmesin çocuklar hasta olmasın. Diyet desen moda bi türlü giremedim dondugumden beri dedim bu böyle olmicak grubum beni paklar. Kilo alınca çok mutsuz oluyorum 😩

Ödem olsa bile cihaz ölçüyor sen takılma ona hiç. Bizim gibi tartı ile bakmıyorlar sonuçta :)

Back
X