Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vücut kitle endeksi düşük olmayan herkes otomatik öyle çıkıyor sanırım 25 ve altı olması lazım normal sınırlarda benm 27
Garipmiş, evet vücut kitle endeksini duymuştum ama metabolizmayı ilk kez duydum. benim de bi ruh yaşımı ölçseler keşke 🙈

Sende boy mu var acaba ? Şu analizle bendem uzun olduğuna karar verdim :) Yağ oranına bir şey dedi mi? Normal mi az mı çok mu? Spor yapan insansın sonuçta :)
Yo 163 boy :) yağ kas oranı aslında çok kötü gelmedi ama gövde de az kollar ve bacaklarda çok dedi. Ben analizi komple atayım özelden bir bak sana zahmet alışkınsındır onları yorumlamaya :))

Yo 163 boy :) yağ kas oranı aslında çok kötü gelmedi ama gövde de az kollar ve bacaklarda çok dedi. Ben analizi komple atayım özelden bir bak sana zahmet alışkınsındır onları yorumlamaya :))
Baktım ama benim de bilgim sınırlı.. sadece bu kadar spora daha çok kasımız olur diyordum. Kendimin ölçümünü de merak ediyorum ama çok aç bıraktım kendimi özellikle bu hafta ama toplamda bir kaç haftadır. Bence kas kaybetmiş olabilirim. Sanırım gider gitmez diyetisyen bir liste verse ve uygulasam direk kas alırım :)

Bugünkü menüm;

Sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta 5 zeytin 1 üçgen peynir, domates salatalık

Öğlen ; 2 haşlanmış baget 1 dilim ekmek

Ara ; 2 ceviz 1 sütlü kahve

Akşam ; 6 kaşık kırmızı biber sote 1 bardak kefir

Ara; 1 yeşil elma 3 sap brokoli 6-7 sap ıspanak 1 bardak Yeşilçay

- 3 lt su ( bugun az içtim daha 1 lt oldu)
- sporu ayrıca yazacağım

Baktım ama benim de bilgim sınırlı.. sadece bu kadar spora daha çok kasımız olur diyordum. Kendimin ölçümünü de merak ediyorum ama çok aç bıraktım kendimi özellikle bu hafta ama toplamda bir kaç haftadır. Bence kas kaybetmiş olabilirim. Sanırım gider gitmez diyetisyen bir liste verse ve uygulasam direk kas alırım :)
İşte hızlı kilo gitsin derken yetersiz besleniyoruz galiba şimdiye kadar yaklaşık 10 kg verdim kas kaybettim muhtemelen.sonrasında almak başa dönmek istemiyorum belki böylesi daha iyi olur bakalım

İşte hızlı kilo gitsin derken yetersiz besleniyoruz galiba şimdiye kadar yaklaşık 10 kg verdim kas kaybettim muhtemelen.sonrasında almak başa dönmek istemiyorum belki böylesi daha iyi olur bakalım
Diyetisyen ile bence daha iyi olacak canım. Sağlıklı ilerleyecek.. ben son bir kaç hafta sapıttım ama dün toparladım yeniden :)

Diyetisyen ile bence daha iyi olacak canım. Sağlıklı ilerleyecek.. ben son bir kaç hafta sapıttım ama dün toparladım yeniden :)
İnş canım acilen kol ve bacaklarımda ki yağı eritmelim nerdeseyse gövdemle eşiT ordaki yağlar. Videolara ağırlık vereceğim bundan sonra

İnş canım acilen kol ve bacaklarımda ki yağı eritmelim nerdeseyse gövdemle eşiT ordaki yağlar. Videolara ağırlık vereceğim bundan sonra
Bence doğru diyet yapınca onlar incelecek.. sporla ilgili uzmanlıkları olanlar genelde şunu der ya; mesela göbeğim var nasıl eriteceğim sorusuna; “diyetle ve cardio sporlarla eriteceksin bölgesel çalışmalarla da şekil vereceksin”
Yanlış Diyetler yanlış sonuçlar doğuruyor bence. Bunu en net ben de ölçüm yaptırınca göreceğiz çünkü benzer şeyler yapıyoruz :)

Bence doğru diyet yapınca onlar incelecek.. sporla ilgili uzmanlıkları olanlar genelde şunu der ya; mesela göbeğim var nasıl eriteceğim sorusuna; “diyetle ve cardio sporlarla eriteceksin bölgesel çalışmalarla da şekil vereceksin”
Yanlış Diyetler yanlış sonuçlar doğuruyor bence. Bunu en net ben de ölçüm yaptırınca göreceğiz çünkü benzer şeyler yapıyoruz :)
Evet senide çok merak ediyorum zamanla doğru olanı kavrarız inş bakalım :)

Tatil için eşyalarımı ayarlıyorum şu an olmayan ama orada olacak kotlarımı da yanıma alacağım için çıkardım denedim. 26/27 kotun içine girdim şoktayım :) tamam dar oldu ve likralı ama 26 yani :) o kotu 62-65 kg olduğumda giyiyordum. Tartıdaki kilomu düşününce matematiksel olarak 2 beden daha incelmem lazım o kot için. Bu da bende çok yağlı olduğum hissini uyandırdı. Sonuçta yağlar sıkışabiliyor olmalı diye düşündüm :)

Evet senide çok merak ediyorum zamanla doğru olanı kavrarız inş bakalım :)
Ben iyi başladım çünkü diyetisyen listesi kullanıyordum ama sonradan fena azıttım. Yok öğün atlamalar yok çiyalı yoğurtlu akşam yemeklerini sık yapmalar, yok sebze sulu akşam yemekleri, hurma diyeti :)

Tatil için eşyalarımı ayarlıyorum şu an olmayan ama orada olacak kotlarımı da yanıma alacağım için çıkardım denedim. 26/27 kotun içine girdim şoktayım :) tamam dar oldu ve likralı ama 26 yani :) o kotu 62-65 kg olduğumda giyiyordum. Tartıdaki kilomu düşününce matematiksel olarak 2 beden daha incelmem lazım o kot için. Bu da bende çok yağlı olduğum hissini uyandırdı. Sonuçta yağlar sıkışabiliyor olmalı diye düşündüm :)
Oo süper benim o bedende kotum bile yok evde :))) 30 var onlar oluyor ama onlarda hafif likralı yanii .yalnız vardığın sonuç ilginç olmuş öyle mi dersinn acaba

Menüm
Süper tebrikler! Ben de bi ara ölçmüştüm acaba şimdi ne durumdayım, vakitbolunca bakayım.

Biz de şarkı oyun grubuna gidiyoruz dün burnu akmaya başladı, orada kaptı galiba. Hasta olmasın diye eve takılmak da çözüm değil ama hasta olmasınlar :)
Vücut ölçülerimi iyi ki almışım o bana büyük motivasyon oldu kıyafetlerde büyük incelme olmadıkça pek anlaşılmıyor sende yeniden takip etmeye başla bence :)
Size de geçmiş olsun inş ilerlemez biz bugün daha iyiydik 3. Gün dün güzel uyudu şükür ama iki gün neredeyse hiç uyumadı ://

Menüm
Bugün dışarıda olduğum için düzensiz oldu kızlar :(
Sabah yok :(
Öğlen :Urfa kebap ( sadece et kısmı ) yarım ayran,4 y k çorba
Akşam : çorba,3 köfte, 3 YK bulgur pilavı , 3 YK yoğurt

Spor : 1 saat yürüyüş
1 saat bisiklet ( bunu yarışma için yapıyorum yarın ödemi atmak için yine spor yaparım :)))

Oo süper benim o bedende kotum bile yok evde :))) 30 var onlar oluyor ama onlarda hafif likralı yanii .yalnız vardığın sonuç ilginç olmuş öyle mi dersinn acaba
Bilmiyorum ki daha önce kas kütlem çoktu az beslenip çok spor yapınca ne oluyor acaba. Normalde iyi beslenip iyi spor yapardım. Mesela o + 1 geldiğimiz hafta kas aldık diyorduk ya ben orada iyi besleniyordum. Şimdi de iyi spor yapıyorum ama bence beslenme az. Tartıda değişmiyor zAten onu da çözemedim bakalım yarın ne göreceğim.
Bu arada spor çok yaptım bugün. Geç tartılacağız diye durmadım ya. Babamı arayacağım yarım saat sonra şu arada bile biraz ip atlamak istiyorum zor tutuyorum kendimi :)

Back
X