Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben de yarısını içmiyorum takviyelerin şu an.. tüp bebekle de alakalı değil hepsi ama bir kutu ilacım var ya.. DNA hasarları için q-enzim +omega 3, güzel yaşlanmak için collogen, bebek için folik asitli bir multivitamin, d vitamini insülin direncinin olumsuz etkisi için inositol, kışın bağışıklık için propolis, yumurta toplama dönemi olursa arı sütü bal polen, olmazsa bal polen arada. Ee bir de troid ve insülin ilaçlarım var. Transfer sonrası tüm takviyeleri bıraktım sonra da sadece d vitamini ve folik asit aldım. Ama diğerlerine de başlamak lazım..
İnsan usanıyo bi torba şey içmekten gerçekten. Aynen senin de süreç yanaşıyo sen de başla yavaştan bence de 🥰

Eki Görüntüle 2544342
Tebrik ederimmm Yes Fiiiiittttttt :))))
Daha güzel bir paylaşım yapacaktım ama nefesim merak etmiiş :)) markete gideyim geleyim tabloyu ayrıca paylaşacağım 😍
No kilo olarak yenilmişiz ya kızlar :KK4::KK4:haftaya Nefesimmmsin Nefesimmmsin sen günde 5 saat yürü ben 5 bin ip atlayayım G guziss35 sen de 5 saat spor yap :KK70::KK70:

Tebrikler Yes fit ne güzel spor yapmışsınız öyle :KK9::KK9: çok yoruldunuz haftaya biraz dinlenin bence gün aşırı 15 dakika spor yeterli :)

Tahmin edeceğiniz üzere bugünkü yenilgiden sonra spor hedefim değişti :) çok hırs yaptım tutmayın beni diyeceğim ama siz yine de tutun bence :)
Tuttum bile sen çok spor yapınca artı geliyosun yürü sen yürü😁

Screenshot_2019-10-11-16-57-23-801_com.microsoft.office.excel.webp

Canım sizde hiç spor yapmayan 2 kişi vardı ondan tebrik ederim herkesi rekor spor yapıldı valla
Çok güzel bir hafta oldu bence de herkes çok güzel spor yaptı bazılarını yarışma için yaptık ama her yaptığımızı kendimize ekledik ve bunların karşılığını mutlaka alacağız.

Çok güzel bir hafta oldu bence de herkes çok güzel spor yaptı bazılarını yarışma için yaptık ama her yaptığımızı kendimize ekledik ve bunların karşılığını mutlaka alacağız.
bencede ekledik:KK70:

Kızlar kusura bakmayın yazamadım bi türlü. Maalesef kilom 89,5.
+500 yani. Hepinizden çok özür dilerim
caım sen kaçamakmı yapmıştın spor yapmadığın içinmi bu artı.
bu hafta dikkat edersen eksi bile gelebilirsin bence

Back
X