- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.201
Bir sonraki kontrol ne zaman canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sonraki kontrol ne zaman canım ?
1 ay sonra canımBir sonraki kontrol ne zaman canım ?
Ben gidip bi yeşil çay yapayımBana yeşil çay hatırlatırsanız duacınız olurum :) aç karna midemi bulandırıyordu ama öğlen içince hiç kötü olmadım
Ne zaman içeceksin ara öğünde mi öğlen yemeğinde mi?Bana yeşil çay hatırlatırsanız duacınız olurum :) aç karna midemi bulandırıyordu ama öğlen içince hiç kötü olmadım
Aç karna ve gece yatmaya yakın içme dedi gün içinde içmem lazım :)Ne zaman içeceksin ara öğünde mi öğlen yemeğinde mi?
Tmm canım zaten talep eden olmadı herkes çok uyumluCanım sen takımları değiştirelim demişsin. İstenirse değiştirelim ama böyle de güzel bir ritim yakaladık bence. zAten amaç bolca spor yapmak bizim takım az kişi diye ya da yenildik diye bir sıkıntı yok ki. Herkes kendi hareketini kendisine ekledi.
Bu arada akşam yemeğimi az önce yedim. Bugün öyle oldu maalesef. Hemen yemek üstü zıplayamazdım beklesem saat ilerleyecekti. Ben de zıpladım duş aldım yemek yedim. Gece ara öğünü yapmayacağım ve biraz daha geç yatacağım.
Canım eksilen kişi hiç spor bildirmediği için değişiklik olmaz balpamuk geldi onu ekleyelim isterse
Bana yeşil çay hatırlatırsanız duacınız olurum :) aç karna midemi bulandırıyordu ama öğlen içince hiç kötü olmadım
Hee evet var ama o olmasa ben kahve çay içiyom zatenYeşil çayda kafein varmışLeyl-i-fer o yüzden önermedi canım
Tamam hatırlatırız sana gün içinde :)Aç karna ve gece yatmaya yakın içme dedi gün içinde içmem lazım :)
Cevizli su aç karnamıLeyl-i-fer birde dün bahsettiğim cevizli sudan içtim geceden suya atmıştım cevizleri
Yeşil çay sadece 1 kupa içtim unuttum
Bana günde 3 kupa vermişti ister hepsi Yeşilçay ister bazıları farklı ödem atıcı çaylar olsun. Kilo azalınca 3 tü ama daha kiloluyken 1 çay 1 kahve ile başladı.Hee evet var ama o olmasa ben kahve çay içiyom zaten
Kendi içimizde ekibi 2 ye böldük spor yarışı yapıyoruz canım no kilo / yes fit koyduk grupların adını :)) seni oraya alalım diyoruz kıran kırana bir yarış oluyor :)Beni listeye mi ekleyeceksiniz?Şahnurcum sen girdin mi listeye? Ay çok hızlı olacak daha ne diyet yapacağımı bile bilmiyorum
Tamam o zaman başlıyorum! Belki motivasyon olur bu hızlı başlangıç. Yoksa başlayamayacağım. Takım motivasyonu bana iyi geliyor. Spor olayı nasıl ilerliyor? Sistemde değişen bir şey var mı kaptanlarım?
Yeşilçay ı soğutup içine limon sık öyle iç emniscim. Ben de içemiyordum. Öyle yapınca bir dikişte içiyorum![]()
Bende çok geç yedim yaa hemde balık kuzarttımCanım sen takımları değiştirelim demişsin. İstenirse değiştirelim ama böyle de güzel bir ritim yakaladık bence. zAten amaç bolca spor yapmak bizim takım az kişi diye ya da yenildik diye bir sıkıntı yok ki. Herkes kendi hareketini kendisine ekledi.
Bu arada akşam yemeğimi az önce yedim. Bugün öyle oldu maalesef. Hemen yemek üstü zıplayamazdım beklesem saat ilerleyecekti. Ben de zıpladım duş aldım yemek yedim. Gece ara öğünü yapmayacağım ve biraz daha geç yatacağım.
Ne tuhaf soru tabiki 5 saat yürüdü :)Nefesimmmsin sen bugün ne kadar yürümüştün?
Yapacak bir şey yok bugün Cuma sen de ödülünü almış oldun canım. Ben de çikilat ile aldım ödülü. Başlasın yeni hafta :)Bende çok geç yedim yaa hemde balık kuzarttım![]()
Niye zayıflayınca? Mantığını anlayamadımBana günde 3 kupa vermişti ister hepsi Yeşilçay ister bazıları farklı ödem atıcı çaylar olsun. Kilo azalınca 3 tü ama daha kiloluyken 1 çay 1 kahve ile başladı.