Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Screenshot_20191011-224020.webp

bu yürüyüş ve 45 dk pilates reformer da benim sporum

Canım sen takımları değiştirelim demişsin. İstenirse değiştirelim ama böyle de güzel bir ritim yakaladık bence. zAten amaç bolca spor yapmak bizim takım az kişi diye ya da yenildik diye bir sıkıntı yok ki. Herkes kendi hareketini kendisine ekledi.

Bu arada akşam yemeğimi az önce yedim. Bugün öyle oldu maalesef. Hemen yemek üstü zıplayamazdım beklesem saat ilerleyecekti. Ben de zıpladım duş aldım yemek yedim. Gece ara öğünü yapmayacağım ve biraz daha geç yatacağım.
Tmm canım zaten talep eden olmadı herkes çok uyumlu ❤️
Olur öyle aksaklıklar canım hazmetmiş olursun yatana kadar

Canım eksilen kişi hiç spor bildirmediği için değişiklik olmaz balpamuk geldi onu ekleyelim isterse

Beni listeye mi ekleyeceksiniz?😃 Şahnurcum sen girdin mi listeye? Ay çok hızlı olacak daha ne diyet yapacağımı bile bilmiyorum🙈😂 Tamam o zaman başlıyorum! Belki motivasyon olur bu hızlı başlangıç. Yoksa başlayamayacağım. Takım motivasyonu bana iyi geliyor. Spor olayı nasıl ilerliyor? Sistemde değişen bir şey var mı kaptanlarım?
Bana yeşil çay hatırlatırsanız duacınız olurum :) aç karna midemi bulandırıyordu ama öğlen içince hiç kötü olmadım

Yeşilçay ı soğutup içine limon sık öyle iç emniscim. Ben de içemiyordum. Öyle yapınca bir dikişte içiyorum 😂

Leyl-i-fer Leyl-i-fer birde dün bahsettiğim cevizli sudan içtim geceden suya atmıştım cevizleri
Yeşil çay sadece 1 kupa içtim unuttum
Cevizli su aç karnamı
Bize ceviz geldi ğinde akşam arasında bitiyo çıtır çıtır kalmıyoki

Beni listeye mi ekleyeceksiniz?😃 Şahnurcum sen girdin mi listeye? Ay çok hızlı olacak daha ne diyet yapacağımı bile bilmiyorum🙈😂 Tamam o zaman başlıyorum! Belki motivasyon olur bu hızlı başlangıç. Yoksa başlayamayacağım. Takım motivasyonu bana iyi geliyor. Spor olayı nasıl ilerliyor? Sistemde değişen bir şey var mı kaptanlarım?

Yeşilçay ı soğutup içine limon sık öyle iç emniscim. Ben de içemiyordum. Öyle yapınca bir dikişte içiyorum 😂
Kendi içimizde ekibi 2 ye böldük spor yarışı yapıyoruz canım no kilo / yes fit koyduk grupların adını :)) seni oraya alalım diyoruz kıran kırana bir yarış oluyor :)
Takım listesi içinse ne zmAnn ve kaç kg ile ayrılmıştın canım? 3 ay dan fazla oldu galiba senin

Canım sen takımları değiştirelim demişsin. İstenirse değiştirelim ama böyle de güzel bir ritim yakaladık bence. zAten amaç bolca spor yapmak bizim takım az kişi diye ya da yenildik diye bir sıkıntı yok ki. Herkes kendi hareketini kendisine ekledi.

Bu arada akşam yemeğimi az önce yedim. Bugün öyle oldu maalesef. Hemen yemek üstü zıplayamazdım beklesem saat ilerleyecekti. Ben de zıpladım duş aldım yemek yedim. Gece ara öğünü yapmayacağım ve biraz daha geç yatacağım.
Bende çok geç yedim yaa hemde balık kuzarttım😒

Back
X