- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YES FiT
Cherry Mom
@pawlover
@leyl-i-fer
@Libas7
@toplight
Sporlarımızı Cuma paylaşacağız sizi yeneceğiz :)Onlar yine öyle sansın bence![]()
Olur tabi canım önemli olan takıma katkı sağlaman görünümlü kendine katkı sağlaman :)) bisiklet süper alırsın inş biran önce çok işe yarıyor bende hep gece yapıyorum sporlarımı bisikletle :)Şimdi şöyle oluyor. Hafta sonları hep çocukla dışarda olduğumuz için hafta sonu spor yapmam zor oluyor. Ben bu hafta için spora Pazartesi başlasam olur mu? Bu arada eliptik bisiklet alacağım ama bisikletler stoklarda kalmamış. 15-20 gün sonra gelecek dedi yetkili bayii. Onu bekliyorum. Eliptiğim olunca akşam bile olsa hafta sonları da spor yapabilirim.
Aaaa neden öyle oldu kuzum neler yedin demeye korkuyorumDün gece kaçamağı yaptığım için bu gece sporun dibine vuracağım. Yedim içtim uyudum çok suçluyum![]()
Nasıl yaniSporlarımızı Cuma paylaşacağız sizi yeneceğiz :)
Canım geçmiş olsun.. parolamız yarış bahane spor şahane. O yüzden senin yüzünden kaybetmiş değiliz. Çocuklar sıra ile hastalanıyor sen de onlarla ilgileniyorsun sonuçta. Sadece bu süreçlerde vermesen bile alma en azından sonra aynı kiloları vermek zorunda kalma.. bir an önce iyileşirler de aramıza aktif şekilde dönersin umarımTebrikler arkadaşlar. Takımının yenilmesine büyük payım var. Hafta boyunca 2 saat cardio yapsaydım öndeydi
Ama tabi asıl önemli olan herkesin canla başla savaşması. Haftaya ben de varım. Gümbür gümbür geliyorum
Sağol canım. İnşallah o motivasyonu tekrar yakaliicam. Beni bu hastalıklar böyle depresif hale getirdi son dönemlerde zaten. Tam iyileştiler diyorum 2 hafta sonra yine.
Eyvah denizin rakibi olan takım yandı
HEr ikisi de maalesef. Bende moral bozuk olunca tatlı krizleri başlıyo
Ya siz varya cansınız.
ŞEKER ☹
Sen hiç canını sıkma canım üslubunda bişey yoktu. Kötü niyetle bakan kötü görür.
Buraya karşı da sorumluyuz. Bu sorumlıluklarımızı yerine getirmediği iz takdirde uyarılırız. Bunun için yönetici olmak da gerekmez. Beni defalarca ayağa kaldıran motive eden birisi olarak takıma olan desteklerin de inkar edilemez
Ekle canım
Hoşgeldin canım. Dön artık aramıza ve hedefi görene kadar bırakma bence. Takım şimdilerde altın çağını yaşıyor herkes motive. Benim gibi ayağı takılıpdüşmek üzere olan birini bile anında toparlayıp ayağa kaldıran bi takım var. Bu fırsatı kaçırma derim
Bir saat orta tempo yürürsen bir şey olmaz beş saat hızlı tempo yürürsen belki yine bir şey olmaz ama ilk olumsuzlukta acaba öyle yapmasa mıydım diye düşünmeye başlarsın :) o yüzden makul ortalama bir şeyler yapmak lazım..Yürüyüşten bişicik olmaz ki yahuuu![]()
Ya işte kendimizce keyif yapacağımız tuttu gece gece. gidiyorum keyif yapıyoruz, vardığım yerde keyif yapacağız aman bitmiyor bir türlü aktiviteler :)Aaaa neden öyle oldu kuzum neler yedin demeye korkuyorum![]()
Rehavete kapılıp yatacaksınız gizli plan bu :) ya benim bu hafta nasıl olacak bakalım. Salı yolculuk Çarşamba eve geçiş için yine yolculuk. En rahat spor yapacağım gün Perşembe olacak gibi..Nasıl yani:))
Bu ne yahu :)) adı ne kuzum bakayım nasıl çalışılıyor en yakınından bir puana karar verelim birlikte :))
Hee dışarı mı çıktınız yine waffle değil inş :)))))Ya işte kendimizce keyif yapacağımız tuttu gece gece. gidiyorum keyif yapıyoruz, vardığım yerde keyif yapacağız aman bitmiyor bir türlü aktiviteler :)
Stepper.. pedallara basıyorsun işte step tahtasına inip çıkarsın ya bunu pedallar üstünde yapıyorsun. Kolları da çalıştırıyorsun o arada. Şöyle kullanılıyor ..Bu ne yahu :)) adı ne kuzum bakayım nasıl çalışılıyor en yakınından bir puana karar verelim birlikte :))
Sabah peynir yemeden iki yumurta ye.. ceviz için de zeytin yeme 2 ceviz daha ekle.. gittiğinde de zorlandığını söyler değiştirmesini istersinYa ben ceviz olmadan ve 2 yumurta olmadan doymuyorum kızlar ya ne yapsam diyetisyene mi uysam kendime mi :))
Stepper.. pedallara basıyorsun işte step tahtasına inip çıkarsın ya bunu pedallar üstünde yapıyorsun. Kolları da çalıştırıyorsun o arada. Şöyle kullanılıyor ..
Yok evdeydik. Ev şu an kalori bombası gibi.. bir yandan alış veriş yapıyoruz götüreyim diye, bir yandan yiyip içiyoruz. Enteresanız yani :)Hee dışarı mı çıktınız yine waffle değil inş :)))))
Allahım sen böyle kaçamaklardayken seni geçemezsem yuh olsun bana![]()
![]()
![]()