Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen öyle canım. Eşim evde değil gerçi ben de gündüz uyuyamam. Akşam erken saatlerde kaykılırım büyük ihtimal. Ah ah bi 25 kilocuk gitse bi gençleşcem güzelleşicem de işte 😂😂

Hedefleri küçült 5 kg bile kıyafeti bollaştırıyor gaza getiriyor insanı :)) kilo biizi yaşlı gösteriyor bak Ajda pekkana çıtır :KK70: kadın ananemden büyük ananem Adile Naşit gibi ama o🙄🙄🙄

yaaa yapma öyle :))) pekii aşılamadan ne kadar zaman sonra test yapılacak gebelik var mı yok mu diye ?
Migren gitti iiyyim şükür uzun zaman uğramaz inş
Demin eşime hiç yoktan yere azar çektim diyo ki iyice kafayı yedin ayrı evlerde mi dursak napsam kızıyon 😂 12 gün sonra filan belli oluyo bakalım saycak günüm az aslında 🙈

Oh çok şükür gelmesin bida inşallah

@ben Türkiye’de izmitte olduğum zamanlarda bunu kullanacağım..
Puanı nasıl olacak ?
Aaa ben bunu biliyorum çok önceden benim vardı kırıldı padallardan biri. Bacakları bayaa zorluyo. Bisiklet gibi hesaplanabilir belki.
Ya ben ceviz olmadan ve 2 yumurta olmadan doymuyorum kızlar ya ne yapsam diyetisyene mi uysam kendime mi :))
Diyetisyene söyle bence kuzum. Genellikle onlar da kişilerin alışkanlıklarına uygun listeler hazırlamaya çalışıyorlar. Ayarlamaya yapar

Diyetisyene söyle bence kuzum. Genellikle onlar da kişilerin alışkanlıklarına uygun listeler hazırlamaya çalışıyorlar. Ayarlamaya yapar
Aynen canım söyleyeceğim demişti zaten deneme bu diye şimdilik pek uyamıyorum öğlen yoğurt yulaf meyve vardı çorba içtim gibi..

Hedefleri küçült 5 kg bile kıyafeti bollaştırıyor gaza getiriyor insanı :)) kilo biizi yaşlı gösteriyor bak Ajda pekkana çıtır :KK70: kadın ananemden büyük ananem Adile Naşit gibi ama o🙄🙄🙄
Doğru diyon valla kadın o yaşta çıtır.
Spora bi başlasam herşey rayına giriyo aslında. Ceren bebekken kolaymış şu an vakit ayırmakta çok zorlanıyorum. Ama mecburum başka türlü olmayacak
Demin eşime hiç yoktan yere azar çektim diyo ki iyice kafayı yedin ayrı evlerde mi dursak napsam kızıyon 😂 12 gün sonra filan belli oluyo bakalım saycak günüm az aslında 🙈

Eyvah adam hamilelik boyunca çok yıpranacak anlaşıldı 😂.

Hamilelik döneminde bizim hormonlar haddini aştığı için herşeyi dibine kadar yaşıyoruz. Düşün 9 ay boyunca ağlayacak bişey mutlaka bulurdum. Salya sümük 😭. Doğurduktan sonra da bitmiyo tabi lohusalık daha beter. Ama tabi hepsi güzel anlar. Rabbim bunları tüm evlat isteyen kadınlara nasip etsin sağlıkla evlatlarını kucaklasınlar. Müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canım

dennisgo dennisgo habire spor yapıp söylemiyorsun değil. Mi 🙄 ama böyle nasıl hareketleneceğiz maksat o yaptı ben daha çok yapayım kimse söylemezse olmaz 😑
Sabah 750 ip 250 jamping jack yaptım. Bugün hava çok güzel iki saat yürüdüm geldim. Çamaşır asıyorum. Bir 750 daha ip atlayacağım sonra yemek yiyip temizlik yapacağım biraz, akşama doğru zıplamaya devam :)
Dün bir yazı okudum. Çok yediğinizde ertesi gün az yiyerek dengelemek istiyorsunuz ama vücuda aldığınız gıdalar sadece kalori değil diyordu. Fazla yediğinizde sporla yakın ertesi gün diyet menünüzü kısarak değil diyordu. Benim geçen hafta menü kısıtladım bu kez ekstra spor deneyeceğim. Tartılmadım canım sıkılmasın diye ama sabah + olduğumu tahmin etmek zor değil. 72 kırıldığı için 69 a doğru kolay gitmek gerekir aslında ama ağzım bir boş durmuyor ki geçen haftadan beri. Tam rayına girdi diyorum yine bir kaçamak yapıyorum:) Pazartesi bakalım ne olacak :)hedefim bugun sporu arttırmak yapabildiğim kadar yapacağım.

Sabah 750 ip 250 jamping jack yaptım. Bugün hava çok güzel iki saat yürüdüm geldim. Çamaşır asıyorum. Bir 750 daha ip atlayacağım sonra yemek yiyip temizlik yapacağım biraz, akşama doğru zıplamaya devam :)
Dün bir yazı okudum. Çok yediğinizde ertesi gün az yiyerek dengelemek istiyorsunuz ama vücuda aldığınız gıdalar sadece kalori değil diyordu. Fazla yediğinizde sporla yakın ertesi gün diyet menünüzü kısarak değil diyordu. Benim geçen hafta menü kısıtladım bu kez ekstra spor deneyeceğim. Tartılmadım canım sıkılmasın diye ama sabah + olduğumu tahmin etmek zor değil. 72 kırıldığı için 69 a doğru kolay gitmek gerekir aslında ama ağzım bir boş durmuyor ki geçen haftadan beri. Tam rayına girdi diyorum yine bir kaçamak yapıyorum:) Pazartesi bakalım ne olacak :)hedefim bugun sporu arttırmak yapabildiğim kadar yapacağım.
Hadi bakalım bu taktik işleyecek mi kulağa mantıklı geliyor .
evet bu ara üst üste çok kaçamak yaptın canım Allah'tan yiyince bırakan tiplerden değilsin daha çok üstüne gidiyorsun ama zaman kaybı tabi buda.

Aynen öyle canım. Eşim evde değil gerçi ben de gündüz uyuyamam. Akşam erken saatlerde kaykılırım büyük ihtimal. Ah ah bi 25 kilocuk gitse bi gençleşcem güzelleşicem de işte 😂😂
Olacak hiç endişen olmasın dediğin gibi biraz yolu uzatıyorsun bazen olsun ufak tefek zaman kayıpları önemli değil sonuç önemli.
Ben gidip yeğenimle spor yapmayı iple çekiyorum. Ama tabiki bizim diğer ihtiyaçlarımızı karşılayan bir anne olduğu için sadece oynamak kolay ve zevkli. Kardeşim de zAten ödevini yapsın oynasın gibi şeyler sende yemeniz içmeniz ev işleri bende diye iş bölümü yapıyor :)

Hadi bakalım bu taktik işleyecek mi kulağa mantıklı geliyor .
evet bu ara üst üste çok kaçamak yaptın canım Allah'tan yiyince bırakan tiplerden değilsin daha çok üstüne gidiyorsun ama zaman kaybı tabi buda.
İşte burada beraber zayıflarken sorumluluk duygusu gelişiyor ve hemen kaçamaktan dönüyorum. Yalnız olsam yarın telafi ederim deyip ertesi gün bir şey daha yiyip bunu da yiyeyim bu son diye günlerce telafisiz ama bol kaçamaklı yaşayabiliyorum. Gerçi bu davranış biraz hormon ilaçları ile alakalıydı. Öncesinde kilomu koruyordum. +/- 3 kg arasında gidip geliyordum. Ama son bir senede içimdeki yemek canavarı uyandı yeniden :)

Sen neden bu kadar gerginsin ki ilaçlar mı etkiliyor yoksa kaygılanıyor musun?

Aaa ben bunu biliyorum çok önceden benim vardı kırıldı padallardan biri. Bacakları bayaa zorluyo. Bisiklet gibi hesaplanabilir belki.

Ben de bir tane bozdum. Kırmadım ama pedallar o kadar ses yapıyordu ki başım ağrıyordu spordan sonra.. yağlayınca da düzelmedi yeninisi aldım ben de çünkü çok memnundum. Onu da arkadaşım aldı alet onun evinde hiç ses yapmadı ya :) yağ etkisini geç gösterdi belki de :)

Doğru diyon valla kadın o yaşta çıtır.
Spora bi başlasam herşey rayına giriyo aslında. Ceren bebekken kolaymış şu an vakit ayırmakta çok zorlanıyorum. Ama mecburum başka türlü olmayacak

Eyvah adam hamilelik boyunca çok yıpranacak anlaşıldı 😂.

Hamilelik döneminde bizim hormonlar haddini aştığı için herşeyi dibine kadar yaşıyoruz. Düşün 9 ay boyunca ağlayacak bişey mutlaka bulurdum. Salya sümük 😭. Doğurduktan sonra da bitmiyo tabi lohusalık daha beter. Ama tabi hepsi güzel anlar. Rabbim bunları tüm evlat isteyen kadınlara nasip etsin sağlıkla evlatlarını kucaklasınlar. Müjdeli haberlerinizi bekliyoruz canım
Aslında hormonlardan değil olayın verdiği gerginlik 🤧 olacak mı endişesi var birazcık. Ben zaten ağlak bi insanım yolda ağlayan birini görsem ne derdi var acaba diye bile ağlarım 😂 hamilelikte düşünemiyorum kendimi 🙈

Back
X