- 23 Mart 2016
- 30.352
- 91.145
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.861
Oy oyHic diyette degilmisim gibi hemde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy oyHic diyette degilmisim gibi hemde
Canımizin gibi canım bir iki hafta gibi bazı şeyleri toparlamam lazım kafam rahat değil
Geçmiş olsun kaptanım. Hastalık eve bir girdi mi herkesi dolaşıyor zaten.kızlar günaydın büyük oğlandan bana geçti heralde boğazım kötü öksürük başladı keyfim yok
Leyl-i-fer doğumgünün kutlu olsun tatlım
Canım
Cnm ilk diyete basladigim da bol ispanak yedigimden yazini okuyunca bile tiksindim ispanak yememCanım
Ispanak bana çok iyi gelir canım. Denesen mi acaba. Çiğden ya da çorbasını içerek her zaman bağırsaklarım çalışır..
Banada aç karna limonlu su alıştım vala hergün içiyorum artık sıkıntı yaşamıyorum şükürCanım
Ispanak bana çok iyi gelir canım. Denesen mi acaba. Çiğden ya da çorbasını içerek her zaman bağırsaklarım çalışır..
günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
kahvaltı 3 kaşık lor yarım dilim peynir 5 zeytin çiğ sebzeler
1 dilim ekmek
ara sade kahve
öğle 6 kaşık taze fasulye 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara yeşilçay
3 kaşık yoğurt
15 adet üzüm
akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık fasulye çok şükür bitti
4 kaşık börülceli salata
su 2 ltCherry Mom 45 dk yürüyüş
Yerim dardı yapamadım uçakta :)
Düşündüm de bir manyak çıkıp squat falan yapıyormuş uçakta. Ay cidden çok komik. Sabah erkenden kalktım; ev halkı kalkana kadar 500 jamping jack yaptım, 20 dakika da bölgesel.. şimdi okula geldik. Bir görüşmesi varmış kardeşimin buradan kahvaltıya gideceğiz. Sonra biraz yürüyüş yaparız muhtemelen.. hava da sevimsiz, kapalı havayı gelirken yanımda getirdim maalesef
kızçeler benim büyük oğlan hasta onu dr a götürdüm bademcikleri şişmiş şimdi eve götürüp bırakacağım bir de sıcak çorba yaparım ona öğleden sonra ancak girerim
Dünkü menüm;
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 hindi füme 2 üçgen peynir
ara; 2 avuç kaju+badem
Uçakta ; 1 çavdar ekmeğine tavuklu sandviç ( 2dilim ekmek ed
ara; 1 avuç kaju badem
akşam; 1 hamburger ( mayonezsiz) arbys de et kızarmadığı için de daha hafif oluyor
ara 1 kare çikilat ( getirdiğimden yemesemiydim yani)
su;1 lt
Ödem atıcı hiç bir şey yok. Bugün içeceğim ama..
-spor 16 bin adımCherry Mom
Annen fln gelemez mi kuzum yanına az biraz sende hava alırsın ne bileyim biraz uyursun.bende şu aralar çok bunaldım sinirlerim bozuk emre gittikçe yramazlaşıyor. Marketten bir iki eksik alayım diyorum burnumdan geliyor tüm rafları indiriyor markette kaçıyor gidiyor dışarı çıkıyor tam kasadeyken alıp başını gidiyor mecbur öyle bırakıp peşine koşuyorum .
Yolda yürürken elini tutturmamaya başladı arabaların altına altına koşuyor onu yakalayacağım derken çığlık çığlığa fenalık geçiriyorum korkumdan. Sonra sinirlerim bozuluyor tabi
Babamları çağırdım bende ama onlarda da bitmek bilmeyen bir tadilat işi başladı o yüzden gelemiyorlar evde çalışma var diye bende gidemiyorum aama acil nefes almam gerek :)
Merhabalar
Menüm
Sabah
2 tane hurma
Ara
Yok
Öğle
1 kase yayla çorbası
Ara
1 küçük cennet hurması
Ara
1 cennet hurması
Akşam
1 kase yoğurt içine salatalık roka maydonoz dereotu dogradim ceviz ekledim yedim
Yanında da ekstra domates yedim
Ara
Yapmadım çünkü midem inanılmaz sis
Su: 2.5 litre
Spor: 2000 adim eger ekstra yaparsam yazarımCherry Mom
Galiba benim safra kesemdeki taşlar yavaş yavaş uyaran veriyo çünkü ağrı şancı gibi ve belime vuruyo![]()
kızlar günaydın ben müsadenizle ayrılmak istiyorum bu aralar moral olarak çok iy değilim ailecek o yüzden buralardada aktif olamıyorum sizide zor durumda bırakmak istemiyorum teşekkürler ş,imdiden
Oh afiyet olsunAyy kahve içiyordumsağol kuzum içeyim birazdan :)❤
Ayvacicegi bayadır konuşamadık seninle. Ne kadar azimli ve disiplinli gidiyordun. Şimdi durum nasıl? Oğlun mu vardı kızın mı? Net hatırlayamadım. Ne kadarlık oldu? Çalışıyor musun? Neler yapıyorsun? Kısaca; how is your going yani?![]()
Ben hamileyken hergun sabah bir limon sikip iciyordum, hatta ye eksiyi dogur ayseyi kiz olacak herhalde diyorduk o da yalanmis oglan oldu. neyse sonuc - oglum limon gordu mu dayanamiyor - direk limonu yiyor ve suratta bir gidim eksime ifadesi yok :)Banada aç karna limonlu su alıştım vala hergün içiyorum artık sıkıntı yaşamıyorum şükürNefesimmmsin