Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar sabah ki tartim
20191017_093223.webp

Kabizim bu arada + 200 , 300 bekliyorum üzgünüm ☹️😒

Günaydın hanımlar mesajlara bakmadan önce dünü yazayım hemen

16.10
Sabah 10:00 2 dilim kaşarlı ekmek, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, sütlü kahve
Ara 14:30 5 fındık, 2 erik
Akşam 21:00 50 gr tavuk ızgara, salata, yarım kase pudding

Su:1.5 litre
Spor: 1 saat + 5603 adım yürüyüş.

Sabah yürüyüşü bir saatin biraz üstündeydi ama adım sayarımı unutmuşum, öğleden sonra adım sayarla çıktım.

Canım
Ispanak bana çok iyi gelir canım. Denesen mi acaba. Çiğden ya da çorbasını içerek her zaman bağırsaklarım çalışır..
Cnm ilk diyete basladigim da bol ispanak yedigimden yazini okuyunca bile tiksindim ispanak yemem
Ama bol kaysi cayi icrcem cnm tesekkur tavsiyen icin 😍

günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
kahvaltı 3 kaşık lor yarım dilim peynir 5 zeytin çiğ sebzeler
1 dilim ekmek
ara sade kahve
öğle 6 kaşık taze fasulye 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

ara yeşilçay
3 kaşık yoğurt
15 adet üzüm

akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık fasulye çok şükür bitti
4 kaşık börülceli salata
su 2 lt Cherry Mom Cherry Mom 45 dk yürüyüş

Cok guzel menu, dengeli :)
Yerim dardı yapamadım uçakta :)
Düşündüm de bir manyak çıkıp squat falan yapıyormuş uçakta. Ay cidden çok komik. Sabah erkenden kalktım; ev halkı kalkana kadar 500 jamping jack yaptım, 20 dakika da bölgesel.. şimdi okula geldik. Bir görüşmesi varmış kardeşimin buradan kahvaltıya gideceğiz. Sonra biraz yürüyüş yaparız muhtemelen.. hava da sevimsiz, kapalı havayı gelirken yanımda getirdim maalesef

Vaay, bu kadar kardiyoya karbonhidrat dayanmaz, beslenmeni merak ettim.

kızçeler benim büyük oğlan hasta onu dr a götürdüm bademcikleri şişmiş şimdi eve götürüp bırakacağım bir de sıcak çorba yaparım ona öğleden sonra ancak girerim

Gecmis olsun simdiden, acil sifalar..
Dünkü menüm;
Sabah: 1 dilim ekmek, 2 hindi füme 2 üçgen peynir

ara; 2 avuç kaju+badem

Uçakta ; 1 çavdar ekmeğine tavuklu sandviç ( 2dilim ekmek ed

ara; 1 avuç kaju badem

akşam; 1 hamburger ( mayonezsiz) arbys de et kızarmadığı için de daha hafif oluyor

ara 1 kare çikilat ( getirdiğimden yemesemiydim yani)

su;1 lt
Ödem atıcı hiç bir şey yok. Bugün içeceğim ama..
-spor 16 bin adım Cherry Mom Cherry Mom

Hmm, simdi menuyu gorunce yorum yazayim bari. Yaptigin spora gore bence daha iyi beslenebilirsin, o kadar sporla cok daha guzel sonuclar alabilmek icin. Bir kere hazir hamburger kalorisi, yagi az da olsa pek cok acidan sakincali. Kullanilan et, bozulmasin diye katilan katki maddeleri, tat artirici pek cok yapay aroma, sonra ekmegi vb. Ama tabi mecbur disaridaydim diyorsan bilemedim... Yoksa bu diyetisyen menusu mu?

Annen fln gelemez mi kuzum yanına az biraz sende hava alırsın ne bileyim biraz uyursun.bende şu aralar çok bunaldım sinirlerim bozuk emre gittikçe yramazlaşıyor. Marketten bir iki eksik alayım diyorum burnumdan geliyor tüm rafları indiriyor markette kaçıyor gidiyor dışarı çıkıyor tam kasadeyken alıp başını gidiyor mecbur öyle bırakıp peşine koşuyorum .
Yolda yürürken elini tutturmamaya başladı arabaların altına altına koşuyor onu yakalayacağım derken çığlık çığlığa fenalık geçiriyorum korkumdan. Sonra sinirlerim bozuluyor tabi :KK43:
Babamları çağırdım bende ama onlarda da bitmek bilmeyen bir tadilat işi başladı o yüzden gelemiyorlar evde çalışma var diye bende gidemiyorum aama acil nefes almam gerek :)

Oy oy oy, 3 yas miydi bu? Gozum korktu simdiden, bizimki de evde kapilari acmayi ogrendi daha 14 aylik.. Bu konular herkesin kendi aile dinamikleri ile ilgili tabi, senin icin ozel olarak soylemiyorum ama sanki cocuklar 3 yas civari artik eve sigmiyor, otorite acisindan okul oncesi sinif veya oyun grubu birseyler lazim gibi. Aktivite yapabilecegi ve sosyallesebilecegi...

Merhabalar
Menüm
Sabah
2 tane hurma

Ara
Yok

Öğle
1 kase yayla çorbası

Ara
1 küçük cennet hurması

Ara
1 cennet hurması

Akşam
1 kase yoğurt içine salatalık roka maydonoz dereotu dogradim ceviz ekledim yedim
Yanında da ekstra domates yedim

Ara
Yapmadım çünkü midem inanılmaz sis

Su: 2.5 litre
Spor: 2000 adim eger ekstra yaparsam yazarım Cherry Mom Cherry Mom
Galiba benim safra kesemdeki taşlar yavaş yavaş uyaran veriyo çünkü ağrı şancı gibi ve belime vuruyo😱

Senin diyetisyen menusu biliyorum ama burrada hic protein yok ben mi yaniliyorum, arada bir gun oyle olur tabi ama diger gunler protein mi eklesen biraz...

kızlar günaydın ben müsadenizle ayrılmak istiyorum bu aralar moral olarak çok iy değilim ailecek o yüzden buralardada aktif olamıyorum sizide zor durumda bırakmak istemiyorum teşekkürler ş,imdiden

Umarim buyuk bir sikinti yoktur, bazen insanin oncelikleri farkli oluyor tabi. Umarim buraya yazamasan da dikkat etmeye devam edersin, rahatladigin anda da donersin aramiza...

Dünkü menüm;

sabah ; dereotlu omlet, çok çeşitli peynirlerlerden tadımlık yedim toplam 2 Kk etmiştir herhalde. 1 dilim ekmek 3 zeytin

ara; light Sütlü soğuk kahve

öğlen/ akşam karışımı; 1,5 lahmacun 1büyük ayran, bol salata

akşam; 1 sade kahve

1,5 lt su
1 lt ödem atıcı
Sporu yazmıştım zaten.

dün sabah kahvaltısını geç yapınca öğlen görünümlü akşam yemeği yemiş oldum. Öğünlerdeki miktarlar fazla olduğu için günlük menüm tamamlandı aslında.

Bugünkü menüm ;

sabah ; 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk beyaz peynir domates salatalık biber

ara ; 1 bardak süt

öğlen ; 1 haşlama tavuk but bol salata

ara 1 bardak

akşam ; ton balıklı salata

ara; 1kase yoğurt

3 lt su..
Bugün spor yürüyüş ağırlıklı olacak sanırım. Burada ev 5. Kat olduğu için zıplama aktiviteleri az olacaktır. Bir de babam halıları yıkatmış yerde halı olmayınca ses olur diye sabah zıplayamadım. Stepper da haftaya kullanırım sanırım. Çünkü yarın İstanbul’a gideceğim :)

Ayvacicegi bayadır konuşamadık seninle. Ne kadar azimli ve disiplinli gidiyordun. Şimdi durum nasıl? Oğlun mu vardı kızın mı? Net hatırlayamadım. Ne kadarlık oldu? Çalışıyor musun? Neler yapıyorsun? Kısaca; how is your going yani? 😂

Merhabalar, balpamuk balpamuk buna ayri cevap yazayim dedim, evet baya zaman oldu gruba ugramayali.

Benim oglum var 14 aylik. Mayis gibi izne ayrilmistim, yazin 2.5 ay yatili misafirim vardi esimin ailesi geldi. O sayede gunde 3 saat dil kursuna gittim, kalan zamanda ogluma ilgilenip aksamlari da ders calistim. Yemek, temizlik filan sagolsun kv birsey yaptirmadi hayat guzeldi bana oyle :) Tabi hareketsiz ve bol yemeli bir hayat oldu ama sorun degil -yine 52 kilo civarindayim, simdi kasip 47-48le mezun olayim diyorum sene sonunda :KK70:

HEnuz ise donmedim, oglum daha yeni yuruyor, dengesi tam yok, turkce konustugumuzu anliyor ama 15 kelime filan soyluyor daha.. Yani 2 yas civari vericez krese herhalde, o zamana kadar simdilik ben bakicam gibi duruyor belki son aylar babasi kalir ben baslarim aam o da net degil.

Ben cocuktan onceki 2-3 yil fazla kiloluydum 64-65 civari (1.56 boya fazla oluyor), onun icin bu kilolar cok hosuma gitti, hayat daha kolay. Giydigin ustune oluyor, hareket etmek yormuyor vb. lise yillarima dondum, buyuk konusmayayim ama daha da almam herhalde cunku kafamda bu konuyu cozdugumu dusunuyorum (tabi bazen insanin elinde olmuyor, hayatin ne getirecegi belli degil genelde stresli zor zamanlarda insan dikkat edemiyor).

Bu ara spora hic vakit yok ama sporsuz diyetle devam edeyim skinny fat dedeilerinden bile olsam, vakit olunca sporla fitlesirim diyorum. Spor yapamioyrum diye salmanin anlami yok...

Peki senin nasil gidiyor? Yine dukan demissin, nacizane fikrim sudur (sormadin ama): ben o zamanlar kardelelen321 kardelelen321 e de demistim, bu cesit kisitlayici diyetler yerine dengeli beslenme daha iyi bence. Yeniden baslayacaksan hamur isi sekerden uzak, sebze,meyve protein her grubu iceren kalori ve porsiyon olculu bir diyet yapsan, diyetteyim kafasinda degil de dogru beslenmeyi ogreniyorum, hep surdurebilecegim sekilde beslenerek kilo veriyorum desen, bunu denesen nasil olur?

Son düzenleme:
Banada aç karna limonlu su alıştım vala hergün içiyorum artık sıkıntı yaşamıyorum şükür Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Ben hamileyken hergun sabah bir limon sikip iciyordum, hatta ye eksiyi dogur ayseyi kiz olacak herhalde diyorduk o da yalanmis oglan oldu. neyse sonuc - oglum limon gordu mu dayanamiyor - direk limonu yiyor ve suratta bir gidim eksime ifadesi yok :)

Back
X